?>

11. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri sahiplerini buldu

ULUSLARARASI ALTIN KALİTE ÖDÜLLERİ’NİN 11’İNCİSİ, İŞ, SANAT VE MEDYA DÜNYASINDAN İSİMLERİN KATILDIĞI ÖDÜL TÖRENİYLE SAHİPLERİNİ BULDU; GECEDE FARKLI SEKTÖRLERDEN 120 KİŞİ VE MARKA ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Ekonomi - 1 ay önce

Uluslararası Altın Kalite Ödülleri’nin 11’incisi, iş, sanat ve medya dünyasından isimlerin katıldığı ödül töreniyle sahiplerini buldu; gecede farklı sektörlerden 120 kişi ve marka ödüllendirildi.

Uluslararası Altın Kalite Ödülleri’nin 11’incisi, iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda ismin katıldığı törenle gerçekleştirildi. Crazy Prodüksiyon imtiyaz sahipleri Hülya Yanıkdağ ve İlker Bekar’ın organizasyonuyla düzenlenen gecede Ekin Uzunlar ve Damla Arıcan sahne aldı, seslendirdikleri şarkılarla davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Gecenin sunuculuğunu Özlem Yıldız ile Şenol İpek üstlenirken, kırmızı halı sunuculuğunu ise Merve Canikli yaptı. Uluslararası Kalite Ödülleri kapsamında farklı sektörlerden markalar ve alanında uzman toplam 120 kişi ödüle layık görüldü.

Yılın en başarılı yazarı ödülünü alan Birim Özer Sili, "İlk kitabım ‘yalnızlığı sen seçmedin’ gerçek hayat hikâyesinden esinlenilmiş bir roman. 2020 yılında eşimi tekne kazasında kaybettim, vefatından kısa süre sonra eşimi rüyamda gördüm ve bana kitabı yazmamı söyledi. İçinde entrika, aşk, yas gibi yoğun duygular var. Kitabım son bir ay içinde çok fazla ilgi gördü, bu sebeple ödüle layık görüldüm çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Yılın Gece Haber Sunucusu ödülü ise TGRT Haber’den Yakup Sağlam’a verildi. Sağlam yaptığı konuşmada, "Ülkemiz ve insanlık adına zor bir dönemden geçiyoruz. Böyle bir dönemde emeğimizin ödül ile taçlandırılması oldukça kıymetli. Bizler ekran önünde tek gözüküyoruz ama kameranın arkasında büyük bir aile var. TGRT Haber ailesi adına bu ödülü alıyorum, izleyenlerimizin desteğini görmek çok kıymetli" ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın hayatını konu alan "Buğday Tanesi" filmine de ödül verildi. Bayram, "Engelinden dolayı kimsenin geri kalmadığı bir dünyayı kurmak istiyoruz. Engelli birey olan ailelere umut aşılamayı istiyoruz" dedi.

Sağlık turizmi alanında ödüle layık görülen Mouhammed Abou Kalam da "Diş işlemleri tek bir tedavi olarak görülmemeli. İnsanların sağlığının yanında özgüvenini de etkileyen bir işlemdir. Biz de yıllardır insanlara bu desteği vermek için çalışıyoruz. Aldığımız ödülü de yıllardır verdiğimiz emeğin karşılığı olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

"Tüm kız çocuklarının okumasını ve desteklenmesini istiyorum"

Gecede ödül alan saç kaynak merkezi kurucusu Yeliz Yavuz ise "Saç kadının dünyasıdır diyerek çıktığımız yolculukta kadınların sadece saçına değil hayallerine de dokunduğumuza inanıyoruz. Bu ödül benim için çok değerli. Çalıştığım sektör çocukluk hayalimdi, bu hayalimi çok geç gerçekleştirebildim. Kız çocuğunun iş hayatında geri kaldığı dönemlerden geçtik, sonunda ben bunu başarabildim. Tüm kız çocuklarının okumasını ve desteklenmesini istiyorum" dedi.

Alev Yapal Eğitim Kurumları kurucusu Alev Yapal da "Eğitimi biz bir sektör olarak değil meslek olarak görüyoruz. Çocuk eğitmenin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Buna yönelik yaptığımız çalışmalar ile bu ödülü almak bizim için motivasyon kaynağı olacaktır" diye konuştu.

Gecede ödül alan Avukat Zeki Bulgan, "Hukukçu her iki tarafa da kanunların uygulanması için destek sağlar. Bu minvalde müvekkillerime destek çıktım. Güçlü bir hukuk sistemi ve özgür avukatlık kurumunun olması adaletin tecellisine katkı sağlar. Biz de bugüne kadar hukukun üstünlüğünü savunarak gerçek hukukun tecelli etmesi için çalışmalarda bulunduk. Meslekte onur ödülünün bize layık görülmesi dolayısıyla da çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

PhD. Dr. Mahizer Özsudur da yaptığı konuşmada "Yılın en başarılı kadını ödülünü aldık. Bütünsel olarak yaptığımız çalışmaların bir yansıması niteliğinde bir ödül aldım. Bu alanda aldığım ödülden dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Osteopati alanında faaliyet gösteren İlknur Göktekin de "Almanya’dan ödül töreni için geldim. Osteopati alanında yaptığım çalışmalardan dolayı ödül aldım. Çok güzel bir geceydi" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE YANGIN SONRASI UMUT YEŞERDİ

2026-04-18 14:53 - Marmaris

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

2026-04-18 00:51 - Asayiş

MARMARİS ULTRA TRAİL HEYECANI BAŞLIYOR

2026-04-17 16:29 - Marmaris

"DİJİTAL OYUNLARDA ŞİDDET, ÇOCUKLARDA SALDIRGANLIĞI TETİKLEYEBİLİR"

2026-04-18 13:15 - Sağlık

MHP MUĞLA’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL TEŞKİLATI FESHEDİLDİ

2026-04-17 15:55 - Siyaset

ALTIN DEĞİL, SU KAÇAĞI ARIYORLAR

2026-04-18 10:49 - Ekonomi

Elazığ’da 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi: 1 tutuklama

2026-04-18 11:39 - Asayiş

Kaymakam Refiki Birkan Göktaş Marmaris’e Veda Etti

2026-04-18 10:59 - Genel

Türkiye’nin nüfusa kaydedilen ilk robotu şimdi de işe başladı

2026-04-18 12:23 - Teknoloji

Atatürk Üniversitesi’nde "Moleküler Biyoloji ve Genetik" zirvesi

2026-04-18 09:16 - Teknoloji

İlgili Haberler

KARDEMİR beyaz yaka personel alımı yapacak

20:15 - Ekonomi

Öz İplik-İş’ten Uşak’ta Colin’s önünde basın açıklaması

19:04 - Ekonomi

Bakan Kacır: "Türkiye olarak tarih sahnesine eskisinden çok daha kuvvetli ve çok daha iddialı çıkıyoruz"

18:15 - Ekonomi

ÇAYKUR yaş çay alımına 1 günlük ara verdi

18:09 - Ekonomi

Başkan Ülken ’COP31 Business Forum İş Dünyası İstişare Toplantısı’na katıldı

17:31 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem