?>

12 gündür haber alınamayan Eda’nın annesi gözyaşlarına boğuldu

Adana'da 12 gün önce evden çıkıp bir daha dönmeyen 16 yaşındaki kızın annesi gözyaşları içinde çocuğunun hayatından endişe ettiğini söyleyerek, eve dönmesini istedi.

Asayiş - 2 ay önce

Adana’da 12 gün önce evden çıkıp bir daha dönmeyen 16 yaşındaki kızın annesi gözyaşları içinde çocuğunun hayatından endişe ettiğini söyleyerek, eve dönmesini istedi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi’nde 9 Temmuz günü meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki Eda Kacur, 12 gün önce evden çıkıp bir daha dönmedi. Bu nedenle anne Fındık (55) ile baba Süleyman Kacur (58) kızının hayatından endişe ediyor.

Anne Kacur, kızının hayatından endişe duyduklarını belirterek gözyaşları içerisinde yetkililerden yardım istedi. Evladına çağrıda bulunan anne, "Lütfen evine dön" dedi. Anne Kacur, Eda Kacur’un daha önce de zaman zaman evden uzaklaştığını, ancak bu kadar uzun süre ilk kez gittiğini belirterek, yalnızca kısa mesajlarla yanıt alabildiklerini, ancak bu mesajlarda da sürekli oyalandıklarını ifade etti. Kacur, "1 saat izin istedi ancak geri dönmedi. Akşama kadar bekledik ama gelmeyince karakola gidip kayıp ihbarında bulunduk. Mesaj atıyor, hep ‘geleceğim’ diyor ama 12 gündür oyalıyor. Neden kaçtığını bize söylemiyor. Onu yanında tutanlardan şikayetçiyim. Biz şu an çok kötü durumdayız. Günlerdir ne uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. Ayakta durmakta zorlanıyorum. Kızım, lütfen beni duyuyorsan evine geri dön. Biz her zaman senin yanındayız. Yeter ki sözümüzden çıkma" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Kacur ailesi, çocuklarının bulunması için emniyete başvuruda bulunurken, genç kızın Muş ve Elazığ gibi farklı şehirlerde olduğunu söylediğini aktardı. Aile, Eda’yı alıkoyan ya da kaçmasına sebep olan kişi ya da kişilerden şikayetçi.

Polis ekipleri, kayıp kızın bulunması için çalışma başlattı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bozburun’da teknede kavga: 1 ölü, 3 yaralı

2025-07-20 23:04 - Asayiş

MİLAS KIRSALINDAKİ 80 MİLYONLUK YOL YATIRIMI TAMAMLANDI

2025-07-19 10:52 - Ulusal

MARMARİS’TE SICAKLIKLAR YÜKSELDİ SAHİLLER DOLDU TAŞTI

2025-07-19 11:16 - Ulusal

Teknede çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetmişti: 3 kişi tutuklandı

2025-07-21 17:45 - Asayiş

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Ayyıldız tahliye edildi

2025-07-19 11:14 - Asayiş

MARMARİS' TE TATİLCİLER AKŞAM SAATLERİNDE DENİZE GİRİYOR

2025-07-15 21:06 - Marmaris

MARMARİS'TE YANGINLARA KARŞI YOL KENARINDAKİ KURU OTLAR TEMİZLENDİ

2025-07-18 13:51 - Asayiş

Dev gemi Bodrum’a ilk kez geldi

2025-07-17 16:01 - Turizm

İYİ Parti'den Emniyet Müdürü Seyhan'a Ziyaret

2025-07-17 14:40 - Marmaris

Trafik kazasında hayatını kaybeden 14 yaşındaki Derin, son yolculuğuna uğurlandı

2025-07-21 14:48 - Genel

İlgili Haberler

Polisten kaçan motosikletli kaza yapmış halde bulundu

05:10 - Asayiş

Cezaevi firarileri, ticari takside yakalandı

01:39 - Asayiş

Gemlik Serbest Bölge’de çıkan yangın paniğe neden oldu

01:29 - Asayiş

Kırıkkale’yi sağanak vurdu: Dereler taştı, ekipler anında müdahale etti

01:24 - Asayiş

Bursa’da 3. kattan düşen çocuk ağır yaralandı

01:20 - Asayiş

Günün Manşetleri

Şehit Ziya Özkozanoğlu kabri başında anıldı

16:44 - Asayiş

Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarına devam etti

16:35 - Spor

İzmir'de Saldırının olduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı

14:56 - Asayiş

6 Kişi Tutuklandı, Tonlarca Madde Ele Geçirildi

14:32 - Asayiş

Çamaşır Asarken 5. Kattan Düştü

14:30 - Asayiş