?>

’13. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’ 14 Haziran’da düzenlenecek

13. GELENEKSEL YEŞİLAY BİSİKLET TURU 14 HAZİRAN’DA DÜZENLENECEK

Spor - 2 ay önce

Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilay tarafından ortaklaşa organize edilen 13. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, 14 Haziran Pazar günü saat 10.00’da düzenlenecek.

Türkiye Bisiklet Federasyonu, Türkiye Sigorta, Ziraat Katılım, Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü, Belsos Sosyal Tesisleri ve Ataoğlu Tarım paydaşlığında "Hayata Pedalla" sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlikte, sağlıklı yaşam bilincinin artırılması, hareketli yaşamın teşvik edilmesi ve bağımlılıklardan uzak bir yaşam konusunda farkındalık oluşturulması hedefleniyor.

Her yıl Türkiye’nin birçok ilinde eş zamanlı olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören Yeşilay Bisiklet Turu, bu yıl da Malatyalı bisiklet severleri aynı amaç etrafında buluşturacak. Etkinlik, 14 Haziran Pazar günü saat 10.00’da Valilik Binası önünden başlayacak. Katılımcılar, İnönü Caddesi güzergâhını takip ederek MalatyaPark AVM önüne kadar pedal çevirecek.

Toplumun her kesiminden vatandaşın katılımına açık olan organizasyon, sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekerken aynı zamanda çevre dostu ulaşım araçlarının kullanımını teşvik edecek. Etkinlik boyunca katılımcılar hem spor yapma imkânı bulacak hem de bağımlılıklara karşı güçlü bir farkındalık mesajı verecek. Sağlıklı yaşam farkındalığını artırmayı amaçlayan 13. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, düzenlenecek bisiklet turuna tüm vatandaşları davet ederek, "Sağlıklı nesillerin yetişmesi ve toplumda spor kültürünün yaygınlaşması adına bu tür organizasyonları çok önemsiyoruz. Yeşilay’ın öncülüğünde düzenlenen bu anlamlı etkinliğe tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Pedallarımızı sağlıklı bir gelecek, güçlü bir toplum ve bağımlılıklardan uzak bir yaşam için çevireceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Geçit, sporun yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, gençlerin ve çocukların sporla iç içe yetişmesinin hem fiziksel hem de sosyal gelişim açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Sağlık Müdürlüğü basın sorumlusu Mehtap Aslan’ın mutlu günü

2026-06-09 23:13 - Magazin

​BAŞKAN FEVZİ TOPUZ’DAN YOĞUN SAHA ZİYARETLERİ

2026-06-05 17:52 - Genel

Hisarönü–Marmaris yolunda çalışmalar sürüyor

2026-06-05 12:45 - Marmaris

MARMARİS KUMLUBÜK’TE DOĞA KATLİAMI

2026-06-10 16:09 - ÇEVRE

Melike Şahin, 12 Haziran’da İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak

2026-06-10 15:19 - Magazin

Marmaris’te L’Etape by Tour de France heyecanı başladı

2026-06-05 15:08 - Marmaris

Tapu sokağı’nda turist taşkınlığı

2026-06-06 20:50 - Marmaris

İmdat Avcı’dan Koylar’da örnek çevre temizliği

2026-06-06 20:37 - ÇEVRE

Hisarcık MYO bahar yarıyılı sonu motivasyon konseri düzenlendi

2026-06-10 13:19 - Magazin

Kestel Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’ndan unutulmaz konser

2026-06-10 15:02 - Magazin

İlgili Haberler

Okan Buruk: "Biz transfer yapacağız, iyi oyuncuları da kadromuza katacağız"

00:05 - Spor

Erciyes 38 FSK yönetimi görev dağılımı yaptı

00:49 - Spor

Hazırlık maçı: Galatasaray: 0 - Venezia: 3

22:56 - Spor

Fenerbahçe, Gornik Zabrze maçının hazırlıklarını sürdürdü

22:45 - Spor

Önder Özen: "Mohamed Salah dosyası şimdilik rafa kalkmış durumda"

21:58 - Spor

Günün Manşetleri

Sivasspor’da çifte sakatlık!

17:41 - Spor

Polis uygulamalarında silah ve uyuşturucu ele geçirildi

17:27 - Asayiş

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye’ye döndü

17:06 - Spor

Corendon Alanyaspor, Erzurum kampına başladı

14:41 - Spor

Otobüs seyir halinde alev aldı.

13:52 - Genel