?>

15 gün önce taşıdığı işyeri gözlerinin önünde küle döndü

ANTALYA'NIN KEPEZ İLÇESİNDE SAHİBİNİN YAKLAŞIK 15 GÜN ÖNCE TAŞINDIĞI MOTOSİKLET TAMİRHANESİNDE YANGIN ÇIKTI.

Asayiş - 3 ay önce

Antalya’nın Kepez ilçesinde sahibinin yaklaşık 15 gün önce taşındığı motosiklet tamirhanesinde yangın çıktı. Sahibinin güvenlik kamerasının uyarısı ile fark ettiği ve gözlerinin önünde küle dönen iş yeri yangınında kimse yaralanmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangın, Altınova Orta Mahalle Antalya Caddesi üzerinde bulunan motosiklet tamirhanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangına anında müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, iş yerinde büyük çapta maddi hasar oluştu.

İş yeri sahibi Tufan Kaymaz, güvenlik sisteminden gelen uyarılar üzerine durumu fark ettiğini belirterek, "İş yerinde kurulu güvenlik sisteminden sürekli ‘içeriye zorlama’ uyarısı geliyordu. Kameraları kontrol ettiğimde net bir şey göremedim. Polisi yönlendirmelerini istedim, ben de olay yerine geldim. Geldiğimde dükkan yanıyordu, itfaiye müdahale ediyordu" dedi.

İş yerinde ağırlıklı olarak yedek parça, yağ, filtre ve çeşitli motor ekipmanlarının bulunduğunu ifade eden Kaymaz, içeride 4 motosiklet ile müşterilere ait araçların da olduğunu söyledi. Yangında yaklaşık 20 milyon liralık zarar oluştuğunu belirten Kaymaz, iş yerini yaklaşık 15 gün önce taşıdığını ve henüz düzenini tam kuramadan böyle bir olay yaşadığını dile getirdi.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kahramanmaraş’ta iki farklı noktada araç yangını söndürüldü

2026-04-12 00:20 - Asayiş

Hayko Cepkin’in başrolünde yer aldığı "Jekyll & Hyde" müzikali Türkiye turnesine çıkıyor

2026-04-06 15:45 - Magazin

‘Taşacak Bu Deniz’ oyuncuları Trabzon Günleri’nde hayranlarıyla buluştu

2026-04-10 17:52 - Magazin

Özel öğrencilerden polislere anlamlı gösteri

2026-04-09 17:35 - İnsan

Tuğçe Aral’dan iddialı dönüş

2026-04-10 14:02 - Magazin

MARMARİSLİ SPORCUDAN ÇİFTE BİRİNCİLİK

2026-04-07 12:33 - Marmaris

Karadeniz horonu yeniden yorumlandı

2026-04-06 11:08 - Magazin

Kadın sığınağı sezon finalini yaptı

2026-04-11 11:20 - Magazin

Samsunlu türkücü Tatlıses’e benzerliğiyle ilgi odağı oldu

2026-04-09 14:27 - Magazin

Çağdaş Balıkesir Spor Kulübü Geleneksel Halk oyunları il birincisi oldu

2026-04-07 17:39 - Magazin

İlgili Haberler

Yayalara çarpan otomobil takla atarak otoparka daldı: 1’i ağır 3 yaralı

23:38 - Asayiş

Çanakkale’de tarım arazisindeki yangın kontrol altına alındı

23:26 - Asayiş

Otomobile arkadan çarptı, saldırmak için aracından indi, 337 bin TL ceza yedi

23:12 - Asayiş

Fırtınada kopan çatı parçaları karşı binaya saplandı, bina sakinleri son anda kurtuldu

22:53 - Asayiş

Bakırköy ve Kadıköy’deki kurşunlama olaylarına ilişkin 6 gözaltı

22:38 - Asayiş

Günün Manşetleri

7. kattan düşen halı kadının başına isabet etti

17:16 - Asayiş

Minibüs, iş yerine çarptıktan sonra boş arsaya uçtu

17:03 - Asayiş

UEFA’dan Kadir Sağlam’a görev

16:59 - Spor

Yaşlı çift alevlerin sardığı evden komşuların uyarısıyla çıktı

15:08 - Asayiş

34 yıldır su içemeyen yaşlı adam, 10 gündür yemek de yiyemiyor

15:07 - İnsan