?>

15 sene iğne ve ilaçla tedavi edilmeye çalışıldı, ameliyatla sağlığına kavuştu

Adana’da bel fıtığı ve bel kayması şikayetiyle 15 senedir sadece ilaçla tedavi edilen 65 yaşındaki kadın, ameliyatla sağlığına kavuştu.

Sağlık - 22 saat önce

Adana’da bel fıtığı ve bel kayması şikayetiyle 15 senedir sadece ilaçla tedavi edilmeye çalışılan 65 yaşındaki kadın, ameliyatla sağlığına kavuştu.

Adana’da yaşayan 65 yaşındaki Kadriye Ücüm’e 15 sene önce bel fıtığı ve bel kayması teşhisi konuldu. Yaşlı kadın birçok doktora başvurdu ancak ameliyat yerine doktorlar iğne ve ilaçla tedavi etti. Şikayetleri devam eden Ücüm, çocukları yardımıyla 2 ay önce Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen’e başvurdu. Şen, yaptığı muayene sonucu yaşlı kadını ameliyat etti. Ücüm, ameliyat sonrası normal yürümeye ve günlük işlerini görmeye başladı. "İkinci baharımı yaşıyorum"

İhlas Haber Ajansı’na konuşan Kadriye Ücüm, "Bel fıtığı ve bel kaymasıyla 15 senedir uğraşıyorum. Gitmediğim doktor ve hastane kalmadı ancak bir çare bulamadım. En sonunda Orhan hocaya başvurdum ve şu anda ikinci baharımı yaşıyorum. Hiçbir doktor beni ameliyat etmedi. Sürekli belimden kortizonlu iğne yaptılar, doktorlar ameliyata gerek yok diyordu. Son zamanlarda artık mutfaktan odaya bile ağlayarak gidiyordum" ifadelerini kullandı. "Artık hastamız çok rahat gezebiliyor"

Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise hastasının artık sağlığına kavuştuğunu belirterek, "Hastamız son 1 yılında evinden dahi çıkamayacak hale gelmişti. Mikro cerrahi yolla önce beldeki kanaldaki darlığı açtık. Artık hastamız çok rahat gezebiliyor ve dolaşabiliyor, yüzü gülüyor" dedi. "Hastayı mutlaka dinleyin"

Genç meslektaşlarına da tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Şen, "Eğer hasta ayakta duramayıp yol yürüyemiyorsa o hastaların radyolojik görüntülerine bir kez daha bakın. Hastayı mutlaka dinleyin" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bozburun’da teknede kavga: 1 ölü, 3 yaralı

2025-07-20 23:04 - Asayiş

Erzincan’da kültür balıkçılığı yaygınlaşıyor

2025-07-23 14:21 - Gündem

Teknede çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetmişti: 3 kişi tutuklandı

2025-07-21 17:45 - Asayiş

Kavgayı ayırmaya çalışırken öldüresiye dövülen genç 1 haftadır yaşam mücadelesi veriyor

2025-07-24 16:58 - Asayiş

Marmaris’te teknede başlayan tartışma Kanlı Bitti

2025-07-22 12:15 - Asayiş

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Ayyıldız tahliye edildi

2025-07-19 11:14 - Asayiş

MARMARİS'TE YANGINLARA KARŞI YOL KENARINDAKİ KURU OTLAR TEMİZLENDİ

2025-07-18 13:51 - Asayiş

Marmaris Yollarında Domuz Korkusu

2025-07-22 09:33 - Marmaris

Trafik kazasında hayatını kaybeden 14 yaşındaki Derin, son yolculuğuna uğurlandı

2025-07-21 14:48 - Genel

Muğla’da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

2025-07-20 17:40 - Asayiş

İlgili Haberler

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Palyatif Bakım Merkezi hizmete başladı

20:54 - Sağlık

9 aylık bebek ambulans helikopterle Elazığ’a sevk edildi

19:12 - Sağlık

Muğla’da bağımlılıkla mücadele için işbirliği

18:33 - Sağlık

Hayırseverden hastaneye 2 adet diyaliz cihazı bağışı

17:18 - Sağlık

Niğde Belediyesi’nden hastalara ’Geçmiş Olsun Çantası’

16:05 - Sağlık

Günün Manşetleri

Kız meselesi cinayeti ile ilgili mahkemeden karar

15:13 - Asayiş

45 derece sıcakta çiğköfteler buzla yoğuruluyor

14:12 - İnsan

"Dava açıldı" mesajı ile dolandırılmaktan polis kurtardı

14:06 - Asayiş

Annesini Öldüren Şizofreni Hastası Tutuklandı

13:57 - Asayiş

Elinde bıçakla sokak ortasında bağırdı

13:56 - Asayiş