?>

20 bin balon gökyüzüyle buluşacak

Bursaspor taraftarı, SMA hastası minik Çağan Ata için mutlu sona ulaşmasını Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda 20 bin balon gökyüzüne salarak kutlayacak. Organizasyona katılmak isteyenler için yanlarında yeşil veya beyaz balon getirmeleri yönünde çağrıda bulunuldu.

İnsan - 2 ay önce

Bursaspor taraftarı, SMA hastası minik Çağan Ata için mutlu sona ulaşmasını Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda 20 bin balon gökyüzüne salarak kutlayacak. Organizasyona katılmak isteyenler için yanlarında yeşil veya beyaz balon getirmeleri yönünde çağrıda bulunuldu.

Bursa’da ikamet eden Aleyna ve Ahmet Miraç Taran ailesinin 6 aylık bebekleri Çağan Ata’a 18 günlükken SMA’nın en yaygın ve ağır türü olan Tip-1 (Werdnig-Hoffmann) teşhisi konuldu. Taran çifti, valilik onayıyla başlattığı kampanyada mutlu sona ulaştı. Bu süreçte önemli bir destek sağlayan Bursaspor eski yöneticisi Hakan Dinçtürk, koordinesinde önemli bir etkinliğe imza atılacak. Pazar akşamı saat 19.00’da Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda oynanacak olan Bursaspor-Menemen FK maçında Çağan Ata için 20 bin balon gökyüzüyle buluşacak.

Teksas ve Maraton tribünlerinde gerçekleşecek bu etkinlik için diğer tribünlerinde de mutluluğa ortak olunması için çağrıda bulunuldu. Stadyuma gelecek taraftarların yanlarında yeşil beyaz renkte balon getirmeleri istendi. Bursaspor Başkanı Enes Çelik de Çağan Ata’nın tedavi için verilen destek kampanyasında katkılarıyla büyük rol oynamıştı.

HABER KAYNAĞI : İHA

Haftanın Öne Çıkanları

İYİ Parti Marmaris ilçe teşkilatında yeni yönetim hazırlığı

2025-10-07 18:00 - Marmaris

TEMAD ŞUBESİ’NDEN ASTSUBAY HAKLARI İÇİN EŞ ZAMANLI BASIN AÇIKLAMASI

2025-10-04 15:14 - Genel

Muğla’da "Bu kadarı olmaz" dedirten görüntüler: Fayton çeken ata alkol içirdiler

2025-10-06 16:28 - Asayiş

Melek Mosso 2 yıllık eşinden ayrıldı

2025-10-03 10:45 - Magazin

Yeşil Bursa Uluslararası Bandolar Festivali başladı

2025-10-03 12:36 - Magazin

MUTTAŞ İle Muğla Havalimanları’na Kaliteli Hizmet

2025-10-07 12:03 - Ulaşım

GÖKOVA'NIN KALBİNE YAPILACAK TESİS TEPKİ ÇEKİYOR

2025-10-06 15:12 - Marmaris

Ertelenen Aleyna Tilki konseri 10 Ekim’de yapılacak

2025-10-07 10:03 - Magazin

Milas’ta Zeytin Ağacı Sayısı Üçe Katlandı

2025-10-02 10:41 - Gündem

MARMARİS’TEN ANTALYA’YA TOHUM DESTEĞİ

2025-10-03 13:31 - Marmaris

İlgili Haberler

Bir hayal 7 mutluluğa dönüştü: Down sendromlu genç kızlara temsili düğün

22:09 - İnsan

Hasan Nuri ve Abide Öncüer Huzurevi’nin temeli dualarla atıldı

18:59 - İnsan

Şehit pilot binbaşı Serdar Uslu’nun adı ölümsüzleştirildi

18:08 - İnsan

Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez’den Eskişehir Adliyesi’ne ziyaret

17:57 - İnsan

Bolu’da özel bireyler unutulmadı

17:53 - İnsan

Günün Manşetleri

Muğla’da Engelsiz Yaşam Platformu toplantısı

15:41 - İnsan

Engelsiz Tatil Yaşam Merkezi ücretsiz hizmet verecek

15:25 - İnsan

Başkan Aras 19.Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı’na Katıldı

15:06 - Turizm

Engeller Muğla’da sevgi ve hizmetlerle aşılıyor

15:32 - Genel

Milas’ta Yeni Hastane Yolu Hızla İlerliyor

14:59 - Genel