?>

28 Şubat’ın yıl dönümünde AK Parti Uşak İl Başkanlığı’ndan 81 ilde eşzamanlı açıklama

AK PARTİ UŞAK İL BAŞKAN YARDIMCISI AYKUT ERYANIK, 28 ŞUBAT POST-MODERN DARBESİNİN 29. YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE PARTİ BİNASINDA DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Siyaset - 3 ay önce

AK Parti Uşak İl Başkan Yardımcısı Aykut Eryanık, 28 Şubat post-modern darbesinin 29. yıl dönümü nedeniyle parti binasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Uşak İl Başkanlığı, 28 Şubat post-modern darbesinin 29. yıl dönümü nedeniyle parti binasında bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti Uşak İl Başkan Yardımcısı Aykut Eryanık, AK Parti Uşak Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı, AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bitik ve partililer katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan İl Başka Yardımcısı Eryanık; "Millet iradesine karşı tanklar yürütülmüş, seçilmiş Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti görevden el çektirilmiş, başta başörtülü kadınlar olmak üzere bu ülkenin mütedeyyin kesimlerine yönelik büyük bir zulüm dalgası başlatılmıştır. Bu ülkenin vatandaşları kendi ülkesinin kurumlarına sırf dini hassasiyetlerinden ötürü sokulmamaya çalışılmıştır." dedi.

28 Şubat zihniyetinin hala potansiyel bir tehdit oluşturduğunu vurgulayan Eryanık; "AK Parti olarak 28 Şubat ve benzeri tüm darbeci ve vesayetçi girişimlerin karşısında olduğumuzu burada bir kez daha ilan ediyoruz. İktidarımız döneminde attığımız adımlarla vesayet odaklarını teker teker çökerttik. Milli iradeyi bu süreçte yeniden inşa ederek ülkemizi ve milletimizi hak ettiği demokrasi standardıyla buluşturduk. Ancak son zamanlarda yine başörtüsü ve Anadolu’muzun yerel kıyafetlerine yönelik çirkin tavrı gördükçe 28 Şubat zihniyetinin her an hortlayabileceğini bir kez daha idrak ediyoruz." dedi.

Darbeci zihniyet karşısında AK Parti’nin kararlılığını vurgulayan Eryanık; "Bizler AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemize hizmet etme kararlılığımızı ve darbeci zihniyet karşısında dimdik durma irademizi yılmadan sürdüreceğiz. Demokrasi tarihimizde bir daha asla 28 Şubat benzeri süreçlerle karşılaşmamak için milli irade anlayışını daima diri tutmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

TFF 3. Lig: Altay: 1 - Tire 2021 FK: 1

2026-02-21 22:18 - Spor

Üzerine ağaç devrilen oyuncu İbrahim Yıldız hayatını kaybetti

2026-02-28 02:12 - Asayiş

Kayıp Köpekler İçin Servet Değerinde Ödül

2026-02-27 13:05 - İnsan

Marmaris Emlakçılar Derneği’nden “Sahte İlan Uyarısı “

2026-02-27 10:56 - Marmaris

Marmaris'te Dev Elektrik Kesintisi

2026-02-26 15:25 - Marmaris

Kurtların saldırısına uğrayan ve dağda mahsur kalan at kurtarıldı

2026-02-25 00:25 - Gündem

Maarifin Kalbinde Ramazan Pidesi Atölyesi

2026-02-26 13:21 - Marmaris

Adil Demirbağ: "Burada Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık"

2026-02-22 00:08 - Spor

Öneş Derici: "Muğla’nın Milli Parkları Ticarete Açılıyor"

2026-02-26 11:53 - ÇEVRE

Muğla Kıyılarında Hukuk Zaferi

2026-02-25 16:36 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Bakan Uraloğlu, Bayburt-Gümüşhane Havalimanı çalışmalarını yerinde inceledi

19:15 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsveç Parlamentosu Başkanı Norlen ile görüştü

19:12 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türk-Türkmen Komisyonu 9. Dönem Toplantısı’na katıldı

18:46 - Siyaset

Türk Kızılay’ına ilişkin kanun teklifi komisyonda

18:32 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Afrika ülkeleriyle ilişkilerimizi geliştirmeyi sürdürüyoruz"

17:52 - Siyaset

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem