?>

3. Kamu Spor Oyunları Ege Grup Müsabakaları Manisa’da sona erdi

MANİSA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN "3. KAMU SPOR OYUNLARI" EGE GRUP MÜSABAKALARI TAMAMLANIRKEN TAKIMLAR KIYASIYA MÜCADELE ETTİ.

Spor - 8 ay önce

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen "3. Kamu Spor Oyunları" Ege Grup Müsabakaları tamamlanırken takımlar kıyasıya mücadele etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen "3. Kamu Spor Oyunları" Ege Grup Müsabakaları tamamlandı.

Voleybol ve ayak tenisi branşlarında düzenlenen grup müsabakalarına Ege Bölgesi’nden 8 ilden kamu kurumlarında görev yapan personel katıldı. 3-7 Kasım tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonu ve 8 Eylül Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen karşılaşmalar, büyük mücadelelere sahne oldu. Kadınlar Voleybolda Manisa şampiyon oldu

Kadınlar voleybol kategorisinde Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kadın Voleybol Takımı, oynadığı tüm maçları kazanarak grup birincisi oldu ve Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.

Finalde İzmir Şehir Hastanesi ile karşılaşan Manisa ekibi, setleri 3-0 kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Kadınlar voleybol kategorisinde ikinciliği İzmir Şehir Hastanesi, üçüncülüğü ise İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kazandı. Erkekler voleybol kategorisinde final maçında Muğla Fethiye Kaymakamlığı, İzmir Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 3-0’lık skorla mağlup ederek grup birincisi oldu ve Türkiye Şampiyonası’na adını yazdırdı.

Bu kategoride ikinciliği İzmir Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, üçüncülüğü ise Denizli Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü elde etti. Erkekler ayak tenisi finalinde Uşak Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Müdürlüğü, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü 3-1 mağlup ederek grup şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Ayak tenisinde ikinciliği Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, üçüncülüğü ise Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü elde etti. İlk dörde giren takımlara madalya ve kupaları, Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu, İzmir Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Serkan İskender, Şehzadeler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Özel, Spor Şube Müdürü Ali Belindir ve Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık takdim etti.

"Gelin Sporda Buluşalım" sloganıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kamu Spor Oyunları Projesi ile, kamuda görev yapan personelin spora teşvik edilmesi, kurumlar arası birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi ve çalışanların bedensel ve ruhsal sağlığının desteklenmesi amaçlanıyor.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "Kamu çalışanlarının spor çatısı altında bir araya gelmesi, hem dayanışmayı hem de sağlıklı yaşam bilincini güçlendiriyor. Böylesi güzel bir atmosferi oluşturan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı projenin parçası olan herkesi gönülden kutluyorum. Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan takımlarımızı da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Polis memuru kalbine yenik düştü

2025-11-05 00:09 - Asayiş

Ünlü sanatçı Ümit Besen, engelli hayranını mutlu etti

2025-11-04 13:25 - Magazin

Mehmet Çevik Bursa’da sahneyi yıktı geçti: "Benim sahnemde cadılara yer yok"

2025-11-02 12:48 - Magazin

MİLLETVEKİLİ ERGUN “KAĞIT ÜSTÜNDE İŞSİZLİK DÜŞÜYOR SOKAKTA GERÇEK İŞSİZLİK YÜKSELİYOR”

2025-11-03 12:11 - Genel

Belediye Çalışanı İş Kazasında Hayatını Kaybetti

2025-11-06 18:28 - Asayiş

Cumhuriyet Balosu Sonrası ADD’ye Üye Akını

2025-11-06 15:16 - Marmaris

Bodrum’da çevreyi kirleten firmalara ağır ceza

2025-11-06 14:41 - ÇEVRE

PROF. DR. METİN ERGUN’DAN YENİ YIL ZAMLARINA TEPKİ: “VATANDAŞIN CEBİNE BİR DARBE DAHA”

2025-11-05 11:15 - Ekonomi

Galatasaray, Ajax’ı deplasmanda yenen ilk Türk takımı oldu

2025-11-06 01:11 - Spor

UEFA Avrupa Ligi: Viktoria Plzen: 0 - Fenerbahçe: 0

2025-11-07 01:00 - Spor

İlgili Haberler

Avusturya Grand Prix’sinde kazanan George Russell

22:36 - Spor

MotoGP Hollanda etabını Ai Ogura kazandı

22:37 - Spor

Meis-Kaş Yüzme Maratonu’nda sporcular dostluk için kulaç attı

21:51 - Spor

Erhan Kuşkapan, Santa Lucia’da

21:47 - Spor

Topuk Yaylası’nda sarı-lacivert coşku: Fenerbahçe’yi 20 bin taraftar yalnız bırakmadı

20:21 - Spor

Günün Manşetleri

Alevlerle biçerdöver yarışı: Yangının dibinde zamanla yarış

17:04 - Asayiş

Özgür Özel: "Ya bu oyunu bozacağız ya yeni bir yol açacağız"

16:45 - Siyaset

Amanos Ultra Trail çocuk koşusuyla başladı

16:34 - Spor

13 yıl sonra çözülen kayıp dosyasında 2 tutuklama

16:15 - Asayiş

Tamir etmek istediği harman makinesine düşen genç şahıs öldü

15:56 - Asayiş