?>

33 yaşındaki kadın mide ameliyatı sonrası öldü, aile hastaneyi bastı

ırak'ta kuaförlük yapan 33 yaşındaki çiğdem bulut, iddiaya göre adana'da özel altınkoza hastanesi'nde mide fıtığı ameliyatının ardından fenalaşarak hayatını kaybetti.

Asayiş - 2 ay önce

Irak’ta kuaförlük yapan 33 yaşındaki Çiğdem Bulut, iddiaya göre Adana’da Özel Altınkoza Hastanesi’nde mide fıtığı ameliyatının ardından fenalaşarak hayatını kaybetti. Acılı ağabey Barış Tumur, "Kardeşim günlerce kan kustu ama ’psikoloğa gidin’ dediler" sözleriyle hastaneye tepki gösterdi. Ölüm haberini alan aile ise hastaneyi basarak isyan etti.

Irak’ta kadın kuaförü işleten Çiğdem Bulut (33), 45 gün önce yengesinin cenazesi için memleketi Adana’ya geldi. İddiaya göre, burada mide ağrıları yaşayan Bulut, Özel Altınkoza Hastanesi’ne başvurdu. Yapılan kontrollerde mide fıtığı tanısı konulan genç kadın, ameliyata alındı. Bulut’un ailesi, ameliyat için yaklaşık 130 bin TL ödeme yaptıklarını öne sürdü. Ameliyatın ardından kısa süre içinde fenalaşan Bulut, tekrar hastaneye başvurdu. Buradan Seyhan Devlet Hastanesi’ne sevk edilen genç kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ölümün ardından acılı ağabey Barış Tumur (35) yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Kız kardeşim Irak’tan yengemin cenazesi için 45 gün önce geldi. Özel Altınkoza Hastanesine gittiğinde kontrollerinde mide fıtığı çıktı. Kardeşim 130 bin TL ödeyerek ameliyatını oldu. Ameliyatını Bahri G. yaptı. Ameliyattan 2 gün sonra taburcu oldu. Kardeşim eve geldikten sonra her gün kan kustu. Hiçbir şey yiyemiyorum, nefesinin kesildiğini söyledi. Biz bunu doktora söylediğimiz zaman, doktor psikolojisinin bozuk olacağını söyledi. Psikoloğa gitmesi gerektiğini söyledi. Hiçbir şekilde cevap alamadık. En son salı günü sabah Altınkoza Hastanesi’ne götürdüm. Oradaki hemşireler de psikoloğa gitmesi lazım dedi. Gece saat 2’ye kadar hiçbir müdahale yapılmadı. Çiğdem’in tansiyonu düşüyor ve kalbi duruyor. 15 dakika sonra kalbi çalıştırıyorlar. Çekilen filminde midesinin çürük olduğunu söylüyorlar. Bunlardan şikayetçiyiz. Altınkoza’dan Seyhan Devlet Hastanesi’ne sevk oldu, burada da vefat etti."

Acı haberi alan aile üyeleri hastaneye giderek duruma isyan etti. Ailenin hastane içinde gerginlik yaşadığı anlar ise cep telefonuyla görüntülendi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Motosiklet Kazası

2025-08-22 16:55 - Marmaris

Marmaris’te ’canım sıkılıyor turistlere takılıyorum’ paylaşımı emniyette bitti

2025-08-27 10:20 - Asayiş

PEMBE MİKROFON'DAN MARMARİS'İN SESİ

2025-08-27 12:34 - Marmaris

36 YAŞINDAKİ ARDA KARA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

2025-08-23 14:47 - Genel

Muğla'da Yol Güvenliğine 36 Milyon TL'lik Yatırım

2025-08-21 15:19 - Ulaşım

Milas'ta Kırsal Yollara Asfalt Dökülüyor

2025-08-21 15:02 - Ulaşım

Vatandaşın Borç Yükü Artıyor

2025-08-25 10:25 - Ekonomi

75 yaşındaki marangoz ustası Şentürk: "Eti senin kemiği benim dönemi bitti"

2025-08-25 13:02 - İnsan

Sinop’ta köylüler kendi yollarını yaptı: "Artık yeter dedik ve yola çıktık"

2025-08-26 19:39 - İnsan

Amerikalı Turistten Marmaris'e Kartpostallı Veda

2025-08-26 11:27 - Marmaris

İlgili Haberler

Şirket aracıyla alkollü yakalanan şahıs suçu poliste buldu

01:43 - Asayiş

Ümraniye’de korkutan çatı yangını

00:42 - Asayiş

Edirne’de pastanede yangın paniği: Mahalleli sokağa döküldü

00:18 - Asayiş

Düğün konvoyunda drift atan magandaya ceza yağdı

00:06 - Asayiş

Motosiklet kaldırıma çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

23:54 - Asayiş

Günün Manşetleri

Vıctorıa’s Secret Melekleri Podyuma Büyük Dönüş Yaptı

14:29 - Kültür Sanat

IHSA 2025’te Afet Sonrası Yerel Müdahale Konuşuldu

14:19 - Gündem

Babasını tüfekle öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

13:50 - Asayiş

’İntihar etti’ diyen eşi, şimdi cinayetten yargılanacak

13:25 - Asayiş

Kazada ağır yaralanan çocuk hayatını kaybetti

12:12 - Asayiş