?>

5 ilçede karavan park yasağı

Kocaeli büyükşehir belediyesi ulaşım ve trafik düzenleme komisyonu, 5 ilçede bazı bölgelere karavan park edilmesini yasakladı.

Genel - 1 yıl önce

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu, 5 ilçede bazı bölgelere karavan park edilmesini yasakladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi son günlerde karavanlar konusunda artan şikayetler üzerine harekete geçti. Çalışma kapsamında Darıca, İzmit, Kartepe, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde çok sayıda karavan parklandığı, söz konusu karavanların bu alanda park halinde uzun süre kaldığı ve vatandaşların araçlarına park alanı bulamadığı tespit edildi. Tespitin ardından Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu bazı bölgelerde karavan park edilmesini yasakladı.

Darıca Millet Bahçesi A Otoparkı, Gölcük Değirmendere sahil şeridi, İzmit Cumhuriyet Mahallesi Gazi Sokak, Kartepe Eşme Mahallesi sahil şeridi, Karamürsel Altınkemer Düğün Salonu Otoparkı ve Tepeköy Mahallesi Kordonboyu Caddesi üzerine karavan park edilmesi yasaklandı. Park yasağı 12 Ağustos Pazartesi günü itibariyle başlayacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye ana binasının arkasında bulunan otopark alanındaki düzensiz parklanma içinde önemli bir karar alındı. Bu kapsamında düzensiz parklanmayı engellemek amacıyla 05.08.2024 tarih ve 2024/1071 sayılı UTDK kararı ile otopark alanındaki J7, J8, J9, J10 ve J11 numaralı alanlar "Geçici Karavan Park Alanı" olarak belirlendi. Bu alanlar dışında park etmeyi yasaklayan Büyükşehir, Kocaeli genelinde karavan park alanı ihtiyacını karşılamak için proje çalışmalarına devam ediyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Dehşet anları güvenlik kamerasında

2024-08-09 12:10 - Asayiş

Okan Buruk: “Cuma günü rekorlarla dolu yeni bir yıl için tekrar buluşacağız”

2024-08-07 20:20 - Spor

Büyükşehir’de Yetkili Sendika Karmaşası…

2024-08-06 15:58 - Gündem

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

12 Eylül’de 100 yıldız kayacak

2024-08-08 12:07 - Yaşam

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

Eskişehir'de siyanürlü altın madeni herkesi zehirleyecek

2024-08-04 17:38 - ÇEVRE

Hakan Öner, Marmaris Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Seçildi

2024-08-03 21:55 - Marmaris

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

Camide bulduğu dövizleri polise teslim etti

2024-08-05 15:21 - Asayiş

İlgili Haberler

Dünya Boks Şampiyonu Turhan, memleketi Bayburt’ta davul zurnayla karşılandı

12:42 - Genel

Sultangazi’de zabıta ekiplerinden pazarlarda denetim

12:31 - Genel

MSB: "Suriye’de mücadele; istikrarlı ve müreffeh bir Suriye isteyenlerle istikrarsız, bölünmüş, güçsüz bir Suriye’den yana olanlar arasındadır"

12:10 - Genel

Güney Gazetesi basında yarım asrı geride bıraktı

12:17 - Genel

İstanbul’a gelen turistler için yeni düzenleme

12:09 - Genel

Günün Manşetleri

KBÜ’den kaya mezarları ve arkeolojik alanlara saha gezisi

11:52 - İnsan

Köyceğiz Kaymakamı Kumcu, gemi simülasyon laboratuvarını inceledi

11:19 - Genel

Hasta ziyaretinden dönerken annesiyle kurşunların hedefi oldu

16:59 - Asayiş

Ölümlü sarı serum olayında ilk duruşma görüldü

16:50 - Asayiş

FETÖ’ye üye olmaktan aranan şahsı polis yakaladı

16:29 - Asayiş