?>

Ak Parti Adayı Öztürke Bodrumda Coşkulu Karşılama

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Nihat Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’da gençlerle buluştu.

Gündem - 10 yıl önce

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Nihat Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’da gençlerle buluştu. Bodrum Öğretmenevine gelişinde gençlerin meşale ve karanfillerle karşıladığı Öztürk, burada yaptığı konuşmada, 1990 yılından beri siyasetin içinde olduğunu anımsatarak, “Siyaset sadece millete hizmet için yapıldığı zaman ve bir davanız olduğu zaman hep anlamlıdır. 89 yılında sandık başkanlığı ile siyasete başladım. Daha sonra Gençlik Kolları Başkanlığı, Mahalle Başkanlığı ve 1994 yılında ise Sayın Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın gençlik kollarında onun kampanyasına destek verdim” dedi.

Öztürk, son olarak AK Parti Muğla İl Başkanlığı yaptığına işaret ederek, “Bugün ise milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Allah izin verirse sizin içinizden çıkmış ve sizin ne düşündüğünüzü ve sizin ne hissettiğinizi bilen bir kardeşiniz olarak Ankara’ya gittiğim zamanda sizlere inşallah hizmet etmekten onur ve gurur duyacağım” diye konuştu.

En büyük arzusunu, “Arkasında iz ve eser bırakan insan” olmak olduğuna işaret eden Öztürk, şunları söyledi: "Gençlerle beraber çalışmak AK Parti heyecanını sandıklara yansıtmak ve yürekten heyecan duyarak siyaset yapmak en büyük isteğim ve en büyük isteğim. Bodrum’ da bugün kardeşlerim sağ olsunlar bu heyecanı kıvılcımı ateşlemişler. Geldiği yeri unutmayan gittiği yerde geldiği yer için çalışan bir kardeşiniz olacak. Emin olun 1 Kasım’da aynı bu heyecanımızı hiç geriye götürmeden daha ileri taşıyarak Bodrumlu gençlerin Bodrum insanımızın ve Muğla insanımızın dertlerini çözmek için hep birlikte mücadele edeceğiz. AK Parti eğer bu günlere geldiyse 1990 yılından bu güne gençlere verilen önem ve gençler için yapılan çalışmalar sayesinde bu güne geldik. İnşallah 1 Kasım günü sizlerin vereceği destekle ve güvenle Bodrum’da, Muğla’da ve Türkiye de yeniden AK Parti hükümeti tek başına iktidara gelecek. Buna inancımız tam, sizlerde bu inançla çalışın. AK Parti bugünlere gazete manşetleriyle gelmedi, kimse de gazete manşetleriyle göndermez. Biz partimize, şahsımıza ve ailemize üzerinden yapılan çirkin saldırılara rağmen millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Hiçbir şey bizleri millete hizmet davasından, AK Parti davasından vaz geçiremez”

Bu arada, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Nihat Öztürk, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve teşkilat yöneticileriyle Torba Yeni Sanayi esnafı ile buluştu, esnafın sorularını ve çözüm önerilerini dinledi. Öztürk, Turgutreis Mahallesi’nde ise mahalle sakinleriyle Turgutreis’in geleceğine yönelik görüş alışverişinde bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Narda İhracat Sıkıntısı

2015-10-15 13:30 - Ekonomi

Fethiyede Yangın İki Evi Kül Etti

2015-10-16 18:00 - Gündem

Efsane Yüzücü Adam Walker, Marmariste Ders Verecek

2015-10-14 13:00 - Spor

Alet Çantasından Gelen Sağlık!

2015-10-17 16:00 - Spor

Dalyanda Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil

2015-10-18 20:30 - Spor

Fenerbahçeli Eski Yöneticiden Şike Davası Kararına İtiraz

2015-10-16 13:30 - Spor

Otomobilin Çarptığı Yaralı Kirpi Tedavi Altına Alındı

2015-10-14 13:00 - Genel

Hasta Taşıyan Ambulans Kaza Yaptı: 2 Yaralı

2015-10-15 00:00 - Asayiş

Yoldan Geçerken Kurşunların Hedefi Oldular

2015-10-17 15:00 - Asayiş

Ortaca Belediyespor 3 Puan Peşinde

2015-10-15 16:00 - Gündem

İlgili Haberler

Elazığ’da fırtına ağacı ikiye böldü

20:40 - Gündem

Van ve Bitlis’te inci kefali için kaçak av denetimi

20:15 - Gündem

Diyarbakır’da vatandaşlar ağaç dallarını kopararak yangını söndürmeye çalıştı

19:51 - Gündem

Tatvan’da kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

19:46 - Gündem

Hakkari’de il hayvanları koruma kurulu toplantısı yapıldı

19:46 - Gündem

Günün Manşetleri

"mor turizm" başladı

15:16 - Gündem

Beşiktaş’ta David Jurasek ilk antrenmanına çıktı

15:14 - Spor

Piknik Alanında Bizans Dönemi Bronz Disk Bulundu

15:11 - Kültür Sanat

Damada Yapılanlar Hem Güldürdü Hem Şaşırttı

10:16 - İnsan

Faiz İndirimi Beklentisi Satışları Hızlandırdı

10:14 - Ekonomi