?>

Girgin: “Millet Can Derdinde, Bunlar 400 Derdinde”

Seçim çalışmaları kapsamında Bodrumlu vatandaşlarla bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin, “Millet can derdinde, bunlar 400 derdinde. Cumhuriyeti korumak için oylarınıza sahip çıkın” dedi.

Gündem - 10 yıl önce

1 Kasım Genel seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’a gelen CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin; Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi, Bodrum Muhtarlar Derneği, Bodrum Dans Okulu, Bodrum’un Kumköy, Çamlık, Bayır ve Gökpınar mahallelerini ziyaret etti. CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Bodrum Kadın Kolları Üyeleri ve partililer de milletvekili adayına eşlik etti. Ziyaretler boyunca CHP’li heyet, Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim bildirgesi hakkında vatandaşları bilgilendirerek CHP’nin tek başına iktidar olması için vatandaştan destek istedi.

İlk olarak beraberindeki partililerle Bodrum Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin, dernek üyelerine ülkenin genel sorunları yanı sıra parti politikalarını ve iktidar olmaları halinde neler yapacaklarını anlattı. Süleyman Girgin, “CHP olarak biz diyoruz ki; ‘her şeyden tasarruf edilir, gazilerden tasarruf edilmez’ ilkesinden yola çıkarak gazilerimizi kapı kapı dolaştırmayacağız. Başbakanlık Gaziler ve Şehitler Yüksek Kurulu oluşturulacak ve bu kurumda sizlerin de temsilcileri olacak ve alınan kararlar birlikte alınacak.” dedi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şube Başkanı Hasan Külcü ise CHP’nin çalışmalarının gayet iyi gittiğini, Bodrum’un aradığını bulduğunu ve daha ilerisini de beklediklerini söyledi.

“SİZLERİN SORUNLARINI DİNLEYİP ÇÖZEBİLECEK TEK PARTİ VAR ODA CHP’DİR”

Ardından Bodrum Muhtarlar Derneğini ziyaret eden partilileri burada Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz ve Bodrum Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Torba Mahallesi Muhtarı Suat Kaya karşıladı. CHP Bodrum ilçe Başkanı Recai Seymen, “Bu seçimler ülkemiz adına çok önemli. Sizlerin sorunlarını dinleyip çözebilecek tek parti var o da CHP’dir. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

“MUHTARLARIMIZIN ÖZLÜK HAKLARINI VE ÇALIŞMA KOŞULLARININ İYİLEŞTİRECEĞİZ”

AK Parti’nin 2023 hedefinde muhtarların olmadığını ve muhtarların yetkilerinin alındığını belirten CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ise “Cumhurbaşkanı en son muhtarlar toplantısında muhtarlarımıza yönelik yaptığı amiyane konuşmasında ‘ben muhbirlik istiyorum’ dedi. Muhtarlarımızdan istihbaratçılık yapmasını isteyeceğinize, muhbirlik yapmasını isteyeceğinize muhtarların özlük hakları ile çalışma koşullarını iyileştirin. CHP’nin projelerinde öncelikli olarak muhtarlarımızın özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi var. Mahalle muhtarlarımızın belediye meclislerinde, köy muhtarlarımızın da il genel meclislerinde sorumlu oldukları alanlarla ilgili kararlara katılma hakkının tanınması var.” şeklinde konuştu.

Bodrum Dans Okulu ziyaretinin ardından ise partililer sırasıyla Kumköy Mahallesi, Çamlık Mahallesi, Bayır Mahallesi ve Gökpınar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle kahvelerini ziyaret ederek vatandaşları dinledi. “Önce Türkiye” sloganıyla başladıkları seçim çalışmalarından ve partinin genel projelerinden bahsetti.

Vatandaşlarla yaptığı sohbette ülkenin kaderini değiştirecek bir seçime gidildiğini ifade eden CHP Bodrum ilçe Başkanı Recai Seymen, “Başımızda görüyorsunuz bir tane adam var; her şeyi yapmak istiyor, her şeyin emrini o vermek istiyor. Her yere baskın yapılıyor; medyaya baskın yapılıyor. Şirket sahipleri içeri alınıyor, şirketler insanların ellerinden gidiyor. İş hayatınız birdenbire sıfırlanabilir, ülke yangın yeri. Ülkedeki bu yangın durumunu söndürmek de yine Türkiye halkına düşüyor, bizlere düşüyor. Yani vereceğimiz her oy çok kıymetli. Onun için ben sizlerden partim adına bugüne kadar verdiğiniz oylar ve destekler için çok teşekkür ederim. Yine de bir kere daha desteklerinizi istiyorum. Bunu sadece parti için değil, Türkiye için istiyorum.” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ise herkesi kucaklayan bir cumhurbaşkanı olmadığını söyleyerek, ”Ne yapmamız lazım o zaman? Nasıl bir cumhurbaşkanı görmek istiyorsak bu ülkede; kendimiz de insanları ayırmadan, diğer insanlara bu şekilde yaklaşmalıyız. Nasıl bir başbakan görmek istiyorsak; şahıs olarak bulunduğumuz mahallede, köyde, kahvede diğer insanlarımıza o şekilde yaklaşmalıyız. Bir ülkenin yöneticileri ekonomi tamamen daralmışken; 17 milyon yoksul, 6 milyon işsiz, maaşı bin liranın altında 8 milyon emekli varken, samanı dahi ithal ederken, taşeron köleliğine mahkum kalırken onlar neyle uğraşıyorlar? Başka işlerle uğraşıyorlar. Millet can derdinde, bunlar 400 derdinde. Cumhuriyeti korumak için oylarınıza sahip çıkın. Bu ülkede elinin hamuruyla erkek işine karışma diye öğretilen, sofrasındaki yeri öküzünden sonra gelen kadınlarımız, ikinci sınıf vatandaş yerine konulan kadınlarımız; kendinizi bu iktidara karşı oylarınızla koruyun” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Fethiyede Denizde Erkek Cesedi Bulundu

2015-10-27 21:00 - Asayiş

Muğlada Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

2015-10-23 22:00 - Asayiş

Hırsızlar Soydukları Markette Satış Yaptı

2015-10-28 12:00 - Asayiş

Eski Bakan Bozkır: “Türkiyede Muhalefet Sorunu Var”

2015-10-24 20:00 - Siyaset

Amatör Balıkçılar En Büyük Balığı Tutmak İçin Yarıştı

2015-10-26 10:30 - Spor

Deniz Kanosu Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

2015-10-25 16:30 - Spor

Fethiyede Üç Günlük Bebek Umuda Uçtu

2015-10-27 10:30 - Gündem

Abramoviçin Bahşiş Verdiği Garson Konuştu

2015-10-23 17:00 - Magazin

Rus Ağası Türk Garsonu Bahşişe Boğdu

2015-10-23 10:00 - Magazin

Nejat İşler Derbiyi Takımıyla Birlikte İzledi

2015-10-26 08:30 - Magazin

İlgili Haberler

Kilis’te sağanak sonrası taşkınlar meydana geldi

20:44 - Gündem

Şanlıurfa’da yaz ortasında sağanak şaşırttı

20:31 - Gündem

Alaca Belediyesi’nin sondaj çalışmaları sürüyor

19:33 - Gündem

Karasu’da bir mahallenin ulaşım hattı daha yenilendi

19:04 - Gündem

Gaziantep’te sağanak ve dolu

18:44 - Gündem

Günün Manşetleri

Almanya ve İngiltere'den Tarihi Dostluk Anlaşması

16:56 - Siyaset

Genç İşçi Elektrik Akımına Kapılarak Can Verdi

16:54 - Asayiş

Rusya ve Ukrayna Arasında Cenaze Takası

16:41 - Asayiş

Temizlenmeyen kuru otlar yangına neden oldu

15:21 - Asayiş

Ev hanımlığından turizme

15:18 - İnsan