?>

Saatcı; “Ucube Yasayla Mücadelemiz Sürecek”

Fethiye Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan tüm personeliyle bir araya geldi. Aileleriyle birlikte yaklaşık 2 bin kişinin katılım sağladığı iftar yemeğinde vefat eden personeller için de dualar okundu.

Gündem - 10 yıl önce

Geleneksel personel iftar yemeğinde açıklamalarda da bulunan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 10 ayda Fethiye Belediyesi’nin 28 milyon borç ödediğini açıkladı. Başkan Saatcı, ‘Fethiye il olsun’ kampanyası ve ‘Büyükşehir yasasıyla’ ilgili ise, “110 bin Fethiyelinin altına imzasını attığı Fethiye’nin il olma kampanyası ve bu ucube Büyükşehir yasasıyla mücadelemiz bayram sonrası artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

“BEHÇET SAATCI GİDESİYE KADAR SİZ BURADASINIZ”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı yaptığı açıklamada, “Biz de bir adet vardır. Özel günlerde, camide, kilisede, okulda, kışlada siyaset yapılmaz. Şimdi adap edep kalmadı. Camilerdeki minberlerde ve mihraplarda bile yapılıyor. Ben hiç o tarafa girmeden birkaç kelam ile sözlerimi bitirmek istiyorum. Arkadaşlar malumdur, Büyükşehir yasasını doğru okuyamamaktan kaynaklanan sıkıntıyla 185 tane kardeşimizin işine son vermek zorunda kalmıştık. Allah’a binlerce şükürler olsun ki, birkaç tanesi hariç, işe girenlerde var, şuan da hep beraberiz. Allah’ın huzurunda söz veriyorum ki, bizim kadrolu personelimizden hiç farklı bakmadığımız taşeron işçilerimiz 2019 yılına kadar rahat olsunlar! Behçet Saatcı gidesiye kadar, bu arkadaşlarımız belediyededir. Hizmet alımı personellerimizin hepsine teşekkür ediyorum ancak belediye bandosuna ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Muammer hocayı arayıp, ‘Belediye bandosundaki arkadaşlar ne yapıyor?’ dediğimde, bando ekibi 2 aydır iş çıkışında olmalarına rağmen Muammer hocam bana telefonda bando çalışmasını telefonda dinletti ve beni ağlattı. Bu arkadaşlarım 6 ay boyunca hiç gitmeden belediye bandosunu sürdürdüler. Bando ekibindeki arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAYRAM SONRASI İÇİN ‘MÜCADELE SÜRECEK’ MESAJI

Başkan Saatcı Arkadaşlar 10 ayda takriben 28 milyon TL borç ödeyerek şuan hiç borcu olmayan bir belediye pozisyonuna geldik. Hiçbir mesai arkadaşıma ne maaş anlamında, ne de ikramiye anlamında 1 kuruş borcumuz yok. Biz büyük bir aileyiz. Güçlü bir aileyiz diyerek “Ramazan ayı dolayısıyla belli siyasi konulara değinmemekle beraber Ramazan bayramı sonrası için bir mesaj vermek istiyorum. Hiç kimse merak etmesin! 110 bin Fethiyelinin altına imzasını attığı Fethiye’nin il olma kampanyası ve bu ucube Büyükşehir yasasıyla mücadelemiz bayram sonrası artarak devam edecek. Hepiniz Allah’a emanet olun” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Akyaka Sahili Yerli Turist Akınına Uğradı

2015-07-11 20:00 - Gündem

Cam Kemik Hastası İngiliz Kadın Yamaç Paraşütüyle Uçtu

2015-07-14 10:30 - Spor

Haluk Levent: “Rockçı Görünümlü Arto Gibiyim”

2015-07-11 14:30 - Magazin

Serdar Ortaç Bodrumda Klip Çekti

2015-07-08 15:00 - Magazin

Bodrum Kalesinde Türk Sanat Müziği Şöleni

2015-07-09 18:00 - Gündem

Leman Sam, Hayranları İle Buluştu

2015-07-10 13:00 - Magazin

Liverpoollu Emre Can Bodrumda

2015-07-10 15:00 - Spor

Muğlada Hastaneye Giden Beyaz İlgi Odağı Oldu

2015-07-11 10:30 - Magazin

Muski Kendi Hasarını Kendisi Onarıyor

2015-07-10 16:00 - Gündem

Bimere Şikayet Eden Komşusunun Dükkanını Orakla Bastı

2015-07-14 16:00 - Asayiş

İlgili Haberler

Polisten çocuklara bilinçli internet kullanımı bilgilendirmesi

10:22 - Gündem

Evinin önünde bulduğu yavru yarasayı ekiplere teslim etti

10:05 - Gündem

Horasan’a içme suyu desteği

10:08 - Gündem

Sıcaktan kaçan şelalede serinledi

10:09 - Gündem

Bayburt’ta 250 fidan toprakla buluşturuldu

10:04 - Gündem

Günün Manşetleri

Fenerbahçe, Ognjen Mimovic'in Lisansını Çıkarttı

16:22 - Spor

Geçmişin kültür izleri Siirt’te yeniden hayat buluyor

15:24 - Kültür Sanat

İzmir’de işten atılan işçilerin eylemi 4. gününde: "İşimizi geri istiyoruz!"

15:11 - Genel

İş yerinde hayata gözlerini yumdu

14:11 - Asayiş

Ağaçlar, çaput yerine çömlekle süslendi

11:41 - İnsan