?>

Yılmaz Morgül, Sebastian Doda Sahne Aldı

Bodrum’un ünlü gece kulüplerinden Sebastian Do’da sahne alan Yılmaz Morgül, pop şarkıcılarına meydan okudu. Rotayı pop müziğine çevirdiğini söyleyen Morgül, Sebastian Do işletmecisi Ali Can Baklan’a teşekkürlerini sunarak, yaz boyunca Sebastian Do’da olacağını açıkladı.

Magazin - 9 yıl önce

Gümbet barlar sokağında bulunan Sebastian Do isimli eğlence kulübünde sahne alan Yılmaz Morgül, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Tarzının dışına çıkarak pop şarkılarla kulüptekileri eğlendiren Morgül, kahkahası ve esprileriyle de herkesi gülme krizine soktu. Bir an olsun yerinde durmayarak dans eden Morgül’ün, yaz boyunca Sebastian Do’da sahne alacağı öğrenildi. Morgül’ün taktığı ilginç gözlük dikkatlerden kaçmadı.

Sahne öncesinde kulüp işletmecisi Ali Can Baklan ile bir araya gelen Yılmaz Morgül, sezon boyunca Sebastian Do kulüpte sahne alacağını açıkladı. Morgül, Bodrum gecelerini çok sevdiğini söyleyerek, “Sebastian söyle bana Bodrum’un bir numarası kim tabi ki sensin. Artık Bodrum’da yaz geceleri Sebastian’dan sorulur. Türkiye’nin en ünlü starları en ünlü DJ’leri yaz boyunca burada olacak biz de yaz boyunca burada insanlarımızı eğlendireceğiz. Onlara şovlarımızla, sesimizle, sahnemizle harika geceler yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

Kulübün işletmecisi Ali Can Baklan ise Sebastian Do ve Sebastian isim haklarının Hande Yener’de değil kendilerinde olduğunu ve mekanın Hande Yener’le hiçbir ilişkisi olmadığını açıklayarak, "Gecen yaz sezonunu Hande hanım ile beraber geçirdik. Artık bizle bir alakası kalmadı. Daha önce de kendisi şahsından dolayı bizimle beraberdi. Kulüpte herhangi bir hakkı da yoktu zaten. Sebastian’ın isim hakkı da bize aittir. Bunu şu anda Kuşadası, İstanbul Nişantaşı, Edirne olarak devam ettiriyoruz. Franchising vermeye de devam edeceğiz. Artık kendi işletmemiz, ekip arkadaşlarımız ile beraber Türkiye’nin birçok ilinde Sebastian ismini duyurarak eğlence sektörüne hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

"Survivor izlemiyorum"

İşletmeci Baklan’ın açıklamalarının ardından gazeteciler tekrar Morgül’e dönerek, Survivor’da favorisinin kim olduğunu sordu. Morgül ise, “Hiç günüm yok Survivor takip edecek. Çünkü 228 tane sağlık, sosyal vakıf ve derneğinde çalışıyorum. Haftanın 4 günü Türkiye’nin ve dünyanın her noktasında yardım konserleri veriyorum. O yüzden televizyon izleyecek vaktim yok ama bütün bilgileri ailemden alıyorum” şeklinde konuştu.

Yeni program yolda

Özel bir kanalda yeni bir program hazırlığı içinde olduğunu da aktaran Morgül, “Eylül sezonunda 3 tane format var benim için yapılan TV8’de. Ya onlardan biriyle olacağım ya da daha önceki yıllarda yapmış olduğum ‘Yılmaz Morgül Show’ belki yayına girecek. Bütün starları ağırlayacağım, tamamen müzik üzerine kurulu bir program da var” diye konuştu.

Morgül, rotasını popa çevirdi

Yeni bir single çalışması olduğunu ve yönünü pop şarkılarına çevirdiğini söyleyen Morgül, “Yeni albüm değil de single çalışmam var. 2 şarkılık single çalışmam geliyor. Bayramın birinci ya da ikinci haftasına yetiştirmeye çalışıyoruz. Türkiye’nin en büyük iki efsanesinin, iki efsane şarkısını okudum. Cover çalışması bunlar. Tamamen clup, remix çalışması yaptım. Yani Yılmaz Morgül rotasını popa doğru çevirdi herkese hodri meydan diyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Bakan Kaya, Muğladaki Kazada Yaralananları Hastanede Ziyaret Etti

2017-05-13 21:00 - Siyaset

Köyceğizde Başpehlivan İsmail Balaban Oldu

2017-05-13 21:00 - Spor

Su Atında Yürüme Rekoru Kırmaya Hazırlanıyor

2017-05-13 16:30 - Spor

Dünyaca Ünlü Halikarnas Disko Tarih Oldu

2017-05-11 17:30 - Magazin

Emrah Karaduman Aleyna Tilki İçin Gün Sayıyor

2017-05-12 04:00 - Magazin

Hollywood Yıldızı Nicole Kidman Bodrumda

2017-05-13 20:00 - Magazin

Bodrumda Kemal Doğulu İzdihamı

2017-05-14 08:00 - Magazin

Şehit Başsavcı Mustafa Alper, Baba Ocağından Uğurlandı

2017-05-11 15:30 - Genel

Cem Beleviden Engelliler İçin Ücretiz Konser

2017-05-08 17:00 - Magazin

Muğlada Yerel Tohum Güçlendiriliyor

2017-05-10 15:00 - Gündem

İlgili Haberler

Hisarcık MYO’da yarıyıl sonu motivasyon etkinliği düzenlendi

12:15 - Magazin

Japon gelin ve Türk damat konuklarını kimanoyla karşıladı

10:04 - Magazin

Canlı yayında duygu seli: Ses sanatçısı Mehmet Çevik’ten ‘Gelin Evi’nde zor durumdaki aileye 6 aylık kira desteği

11:51 - Magazin

Türkiye güzelini seçti

10:25 - Magazin

Espressolab’den Tommy Cash sürprizi

12:27 - Magazin

Günün Manşetleri

2 kişinin ölümüne sebep olan zanlılar tutuklandı

16:11 - Asayiş

9 dil biliyor, gören şaşırıyor

15:48 - Kültür Sanat

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

15:00 - Sağlık

Sağlık Hizmetleri Bürosu’ndan Yarımada Genelinde Sağlık Desteği

14:52 - Sağlık

Muğla’da Depreme Dayanıklı Yeni Huzurevi Yükseliyor

13:56 - İnsan