?>

Adanaspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova: "Kimse elini taşın altına koymadı, maçlara ağlayarak çıkıyoruz"

Adanaspor teknik direktörü yüksel yeşilova, kulübün yaşadığı zorluklara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Spor - 2 ay önce

Adanaspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, camiadan destek göremediklerini belirterek, "2-3 kişi hariç kimse elini taşın altına koymadı. O kadar üzülüyoruz ki bazen yedek kulübesinde maçlara ağlayarak çıkıyoruz" dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nde düzenlenen basın toplantısında, kulübün yaşadığı zorluklara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. "Bazen yedek kulübesinde maçlara ağlayarak çıkıyoruz"

Adanaspor’un, Adana’nın önemli bir değeri olduğunu ifade eden Yeşilova, "İnsanların bilmesi gereken konular var; Adanaspor gibi önemli bir kulübün zor günler yaşadığını.. O kadar üzülüyoruz ki bazen yedek kulübesinde maçlara ağlayarak çıkıyoruz. İnsanlar belki maçlara neden çıktığımızı soruyor. Maçlara çıkmaktaki tek amaç Adanaspor’un geleceği ve daha zor günlere düşmemesi. 2 alternatifimiz var. Maçlara çıkmayarak hükmen 3-0 olacak ancak -3 puan cezası yiyeceğiz ve para cezası yiyeceğiz. Bununla birlikte seneye -9 puanla başlayacağız ve futbolcularımız 10 maç ceza yiyecek. Böyle bir sorumluluğu almak bana ağır geldi" şeklinde konuştu. "Kimse elini taşın altına koymadı"

Yüksel Yeşilova, bekledikleri desteği bulamadıklarına dikkat çekerek, "Anladım ki tekim. 2-3 kişi hariç kimse elini taşın altına koymadı. Ben geldiğim günden bugüne 3 ay geçti. İlk 2 aylık dönemde takımın bütün giderlerini ben karşıladım. Bu takımı ara döneme kadar götüreceğim. Ancak hiçbir destek görmediğim için önümüzdeki maçtan sonra hiçbir şekilde otobüsle, masörle, doktorla, yemekle, formayla, malzemeyle ilgilenmeyeceğim. Sadece antrenmana geleceğim. Ondan sonra işime gideceğim" cümlelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Edremit’te trafik kazası: 2 yaralı

2025-10-01 09:21 - Asayiş

Yağış beraberinde kazayı getirdi; 2 kişi yaralandı

2025-10-01 10:32 - Asayiş

Ordu’da trafik kazası: 3 yaralı

2025-10-01 09:09 - Asayiş

İki kuzenin kullandığı araçlar çarpıştı: 1 yaralı

2025-10-01 10:07 - Asayiş

Otomobil su borusu yüklü traktör römorkuna çarptı: 2 yaralı

2025-10-01 09:22 - Asayiş

Elazığ’da trafik kazası: 3 yaralı

2025-10-01 09:59 - Asayiş

Osmaniye’de otomobil takla attı: 3 yaralı

2025-10-01 00:31 - Asayiş

Antalya’da motosiklet devrildi: 2 Hollandalı turist yaralandı

2025-10-01 10:21 - Asayiş

Şerit değiştiren otomobil motosiklete çarptı

2025-10-01 10:30 - Asayiş

Nilüfer’de Balkan Panayırı ortak şarkıya dönüştü

2025-09-29 14:30 - Magazin

İlgili Haberler

Sakarya Büyükşehir basket takımı namağlup unvanını korumak için parkeye çıkacak

11:54 - Spor

Galatasaray ile Gençlerbirliği 99. randevuda

11:11 - Spor

Trendyol Yarının Köyleri Öğrencileri Roma yolcusu

11:10 - Spor

Başkan Balaban’dan başarılı güreşçiye övgü

11:08 - Spor

Aydınlı judocu Japonya’da Türkiye’yi gururlandırdı

11:04 - Spor

Günün Manşetleri

Uçak kazasında şehit olan askerler anıldı

11:15 - Genel

Galatasaray ile Gençlerbirliği 99. randevuda

11:11 - Spor

Sinekle mücadelede kışlık uygulama modeline geçildi

11:08 - Gündem

İşçi emeklisi eski antika eşyalarla evinde küçük bir müze kurdu

09:50 - İnsan

Komşu katili şüpheli ile babası tutuklandı

09:41 - Asayiş