?>

Adnan Önder Külçebaş: "Sağlıklı kaldığımız sürece takımımız yarışmacı olacaktır"

Türk telekom basketbol takımı genel menajeri adnan önder külçebaş, "oyuncuların performansları ve sakatlık durumları oyunu etkiliyor. Umarım sağlıklı bir sezon geçer. Sağlıklı kaldığımız sürece takımımız yarışmacı olacaktır" dedi.

Spor - 3 ay önce

Türk Telekom Basketbol Takımı Genel Menajeri Adnan Önder Külçebaş, "Oyuncuların performansları ve sakatlık durumları oyunu etkiliyor. Umarım sağlıklı bir sezon geçer. Sağlıklı kaldığımız sürece takımımız yarışmacı olacaktır" dedi.

Türk Telekom Basketbol Takımı Genel Menajeri Adnan Önder Külçebaş, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada geçen sezonda oyuncuların gelişiminden tatmin olduğunu dile getirdi. Külçebaş, transfer çalışmalarının büyük kısmının bittiğini şu anda 3 ve 5 numara transferi yapmayı düşündüklerini aktardı. Oyuncularının sağlıklı kaldığı sürece her zaman rekabet edecek bir takım olduklarını belirten Külçebaş, Türk Telekom taraftarlarını da 10 bin 500 kişilik arenayı doldurmaya davet etti. "Oyuncuların başladığı yerle bitirdiği yer arasındaki gelişim farkı tatmin ediciydi"

Her seneye büyük hedeflerle başladıklarını kaydeden Türk Telekom Basketbol Takımı Genel Menajeri Adnan Önder Külçebaş, "Kadromuz oranında ulaşabileceğimiz en iyi yere ulaşmak için çalışıyoruz. Sezonun başında Vasilis’in sakatlığı bizi 4 numara pozisyonunda olumsuz etkiledi. Onun yerine istediğimiz oyuncuyu koyamadık. Bu biraz zorlanmamıza neden oldu. Sezon genelinde oyuncuların başladığı yerle bitirdiği yer arasındaki gelişim farkı tatmin ediciydi. Gönül isterdi ki daha iyi yerlerde bitirelim ama en azından saygı görerek iki tarafta da çeyrek final oynayarak kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettik" diye konuştu. "3 ve 5 numarada yabancı oyuncuda eksiğimiz kaldı"

Teknik Direktör Erdem Can ile halihazırda kapalı kontratları olduğunu ifade eden Külçebaş, "Sadece EuroLeague çıkışı vardı. O da onu kullanmadı. Erdem Can’ın sözleşmesi devam ettiği için önümüzdeki sezon beraber olacağız. Zaten takımı kendisi kuruyor. Son söz her zaman hocanındır. Kulüp olarak antrenman kulübüyüz. Daha çok antrenörler üzerinden gidiyoruz. Bazı organizasyonlarda farklılık olabiliyor ama biz her zaman antrenör kulübü olduk. Zaten birçok transferi bitirdik. Şu an 3 ve 5 numarada yabancı oyuncuda eksiğimiz kaldı. Onun dışında 2 tane de genç oyuncu alacağız. Genel anlamda kadro yapılanması istediğimiz gibi oldu. Formundan memnun olduğumuz, taraftarların beklentisi olan oyunculara teklifte bulunuyoruz. Bu oyuncular bazen ailevi sebeplerden bazen de bütçesel sebeplerden ötürü farklı takımlara gidebiliyorlar" ifadelerini kullandı.

Külçebaş, taraftarların gerçekten beğeneceği ve izlerken memnun kalacağı 2 isim için çalıştıklarını belirterek o 2 ismin olmasını umduğunu söyledi. "Sağlıklı kaldığımız sürece takımımız yarışmacı olacaktır"

EuroCup’ın zor bir fikstürü olduğuna değinen Külçebaş, "Haftada 2 maç yapmak zorunda kalıyoruz. Bazen buradan çıkıp İstanbul’a maça gidiyoruz. Oradan direkt Avrupa’ya gidiyoruz. Dönüşünde tekrar burada bir maçımız oluyor. Yoğun bir maç trafiğimiz oluyor. Oyuncuların performansları ve sakatlık durumları oyunu etkiliyor. Umarım sağlıklı bir sezon geçer. Sağlıklı kaldığımız sürece takımımız yarışmacı olacaktır" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Külçebaş, Türk Telekom taraftarlarını maça davet ederek 10 bin 500 kişilik arenanın her maçta dolu olmasını diledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Osmaniye’de yaylalarda su abonelikleri başladı

2025-07-11 13:38 - Gündem

Marmaris’te riskli binasını yıktırdı, komşu bina yüzünden üç yıldır çivi çakamıyor

2025-07-07 13:11 - Genel

Marmaris Domuz İstilası Altında

2025-07-09 16:26 - Marmaris

Atatürk Üniversitesi’nde yerli ilaç üretimi ve yerli uçak motorlarının testi hamlesi

2025-07-08 14:07 - Teknoloji

Rektör Hacımüftüoğlu, basınla buluştu

2025-07-08 16:46 - İnsan

Başkan Acar Ünlü Hakim Karşısına Çıktı

2025-07-10 16:48 - Asayiş

Seydikemer'de Tarla Kavgası Kanlı Bitti

2025-07-08 11:01 - Asayiş

Çöp ev temizlendi, yedi yıllık kabus son buldu

2025-07-07 09:24 - Gündem

Muğla Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere Yol Yatırımı

2025-07-09 14:51 - Gündem

Edremit’te kabağa aşılı karpuzlar rağbet görmedi

2025-07-04 15:41 - Ekonomi

İlgili Haberler

Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü belli oldu

18:12 - Spor

Kayserispor’un genç oyuncusu Burak Erkan A takıma yükseldi

17:39 - Spor

Hasköy’de badminton antrenmanları yoğun katılımla sürüyor

17:29 - Spor

Türkiye - Gürcistan resmi maç yemeği düzenlendi

17:11 - Spor

Aydınlı sporcular Bulgaristan’dan madalya ile döndü

16:50 - Spor

Günün Manşetleri

Trafikte tartıştığı şahsı aracıyla ezdi

16:17 - Asayiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

15:58 - Siyaset

Cinayet zanlısının kemik yaşı 19 çıktı, istenen hapis cezası müebbete yükseltildi

15:43 - Asayiş

Palandöken beyaz gelinliğini giydi

14:13 - Gündem

Sahnede kalp krizi geçiren sanatçı toprağa verildi

13:56 - İnsan