?>

ADÜ Rektörü Kent, 440 gün sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

Aydın adnan menderes üniversitesi rektörü olarak 17 mart 2023 günü göreve başlayan prof. Dr. Bülent kent, göreve başladıktan tam 440 gün sonra aydın büyükşehir belediyesi’ne ziyaret etti. Daha önceki açıklamalarında sürekli aydın büyükşehir belediyesini eleştiren rektör bülent kent’in chp’li özlem çerçioğlu’nun yerel seçimdeki başarısının ardından ziyareti aydın’da çeşitli yorumlara neden oldu.

Eğitim - 12 ay önce

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü olarak 17 Mart 2023 günü göreve başlayan Prof. Dr. Bülent Kent, göreve başladıktan tam 440 gün sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret etti. Daha önceki açıklamalarında sürekli Aydın Büyükşehir Belediyesini eleştiren Rektör Bülent Kent’in CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun yerel seçimdeki başarısının ardından ziyareti Aydın’da çeşitli yorumlara neden oldu.

Aydın’da gerek resmi kurumların gerekse sivil toplum örgütlerinin tüm girişim ve çabalarına rağmen gerek iş dünyası, gerekse şehirle istenilen ölçüde bütünleşemeyen Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin Rektörü Bülent Kent, şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na tam 440 gün sonra ziyaret etti. Görev süresinin nerdeyse yarısına gelen ADÜ Rektörü Bülent Kent’in ziyareti ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmaz iken, Üniversite Hastanesi’nin yolunu bile yaptıramayan Rektör’ün Büyükşehir Belediyesi’nden talepleri de merak konusu oldu.

Ziyaret ile ilgili Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette; ADÜ Rektörü Kent, Çerçioğlu’nu Aydın’daki başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Aydın’ı gençler için de daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmaya devam ettiklerini belirten Çerçioğlu, ADÜ Rektörü Kent’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti” ifadeleri paylaşıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ulucanlar’da ne canlar gitti

2024-05-06 11:10 - Gündem

100 YILLIK HASRET BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

2024-05-06 13:52 - Gündem

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi

2024-05-05 23:13 - İnsan

DİŞ HEKİMLERİNE YEŞİL PASAPORT İÇİN VEKİL DESTEĞİ

2024-05-04 13:35 - Sağlık

EGELİ İŞ İNSANLARINDAN AZERBAYCAN’A ÇIKARMA

2024-05-06 16:10 - Gündem

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

"BİR DENİZ, 1000 ÇOCUK" PROJESİ

2024-05-07 18:28 - İnsan

Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu

2024-05-05 22:31 - Genel

DALYAN’DA MAHKEME KARARLARI UYGULANSIN

2024-05-06 11:33 - Gündem

Bağcılar’da Hıdırellez coşkusu

2024-05-06 09:21 - Genel

İlgili Haberler

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne proje ödülü

18:16 - Eğitim

Manisa CBÜ öğrencilerinden TEKNOFEST’te bir başarı daha

15:47 - Eğitim

Köyceğiz Meslek Yüksek Okulu öğrencisinin projesi desteklenmeye değer bulundu

14:34 - Eğitim

Manisa CBÜ’lü öğrencilerinden TEKNOFEST KKTC 2025’te birincilik başarısı

13:38 - Eğitim

Meslek yüksekokullarında akreditasyon başarısı

11:01 - Eğitim

Günün Manşetleri

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

15:33 - İnsan

Sahildeki Gizemli Cisim Alarm Yarattı

13:28 - Gündem

Justin Timberlake Türkiye'de Konser Verecek!

13:26 - Kültür Sanat

Filistinli Çocuğu Öldüren Katile 53 Yıl Hapis Cezası

13:09 - Asayiş

Süper Lig'de Bugünkü Maçların VAR Hakemleri Belli Oldu

12:27 - Spor