?>

Afetzede özel bireyler sevgi makasıyla tıraş oldular

Hatay'ın iskenderun ilçesinde kuaför emre can çelebi, engelli bireyleri hiçbir ücret almadan tıraş ederek gönülleri kazandı.

İnsan - 2 yıl önce

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kuaför Emre Can Çelebi, engelli bireyleri hiçbir ücret almadan tıraş ederek gönülleri kazandı.

Depremin vurduğu Hatay’da sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar arasında düzenlenen etkinlikle asrın felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor. İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren ’Engelliyim Engel Tanımam Derneği’nin düzenlediği etkinlikte özel bireyler, kuaför Emre Can Çelebi tarafından ücretsiz tıraş edildi. Engelli bireylerin birlikte vakit geçirmesine vesile olan kuaför Çelebi, yaptığıyla gönülleri kazandı.

Dörtyol ilçesinden İskenderun’a gelen Engelliyim Engel Tanımam Derneği’nde bulunan özel bireylerin çimenlik alanda saç, sakal ve bakımlarını yapan Çelebi, "Yapmış olduğumuz projeyle ilgili öncelikle bize bu fırsatı tanıyan herkese çok teşekkür ederiz. Burada özel bireylerin saçlarını kestik, bizim için çok güzel bir mola oldu. Yani çalışmak gibi değil, bizim için bir molaydı. Biz de onlarla beraber güldük eğlendik, güzel bir aktivite oldu. Hatay Dörtyol’dan İskenderun’a geldik burada deniz kenarında çimlerin üzerinde çok güzel bir ortamda saç kesimlerini gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen ise düzenlenen etkinlikle engelli bireylerin yaşadığı mutluluğu anlatarak, "Sabahtan o mutluluk yüzlerinde vardı. Biz bugün tıraş olacağız, işte kuaför abimiz gelip bizi tıraş edecek diyorlardı ve onların o mutluluğu zaten yüzlerinden belli olmuştu. Mutluluğu onlara verdiği için ben ayrıca Emre bey ve onun ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Tıraş olan özel birey 21 yaşındaki Abdulkadir Soydaş, teşekkürlerini belirterek, "Ben Emre Çelebi abiye çok teşekkürlerimi sunuyorum. Çok beğendim, berber abilerimi daha çok beğendim. Sohbetleri çok güzeldi çok iyiydi" şeklinde mutluluğunu dile getirdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS'İN GURURU HİRA ERCAN 2024 KİCK BOKS DÜNYA KUPASI 2.Sİ OLDU

2024-05-18 16:21 - Spor

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ KADIN PROFESÖRÜ 35 YAŞINDA

2024-05-21 16:05 - Genel

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

2024-05-19 13:31 - Marmaris

Nesli tükenmek üzere olan alaca sansar, Gercüş’te ölü bulundu

2024-05-17 10:05 - Gündem

IŞIK VE GÜNEŞİN DİYARI FETHİYE VE SEYDİKEMER

2024-05-16 11:50 - Turizm

TÜRK İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDEN BÜYÜK ATAK

2024-05-20 12:34 - Ekonomi

KALE SOKAKLARINDA YAZ TEMİZLİĞİ YAPILDI

2024-05-22 14:25 - Marmaris

Kuşadası Belediyesi’nden inşaat yasaklarıyla ilgili duyuru

2024-05-16 09:13 - Siyaset

Talas Belediyesi’nde vergi mesaisi

2024-05-16 09:43 - Genel

EGELİ İŞ DÜNYASI TEK ÇATI ALTINDA

2024-05-16 12:26 - Ekonomi

İlgili Haberler

Patnos’ta beklenen kar yağışı

14:37 - İnsan

Milletvekili Alkayış’tan İHA’ya ziyaret

14:04 - İnsan

Bingöl’de depremlere karşı konteyner kent hazırlıkları sürüyor

14:01 - İnsan

Yüksekova’da Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde hastaların ürünleri sergilendi

13:50 - İnsan

Beyşehir’de kan bağışı kampanyası

13:40 - İnsan

Günün Manşetleri

Köyceğiz Tazelenme Kampüsü’nde Prof. Dr. Tuna’dan konferans

12:02 - Eğitim

2 kişinin ölümüne sebep olan zanlılar tutuklandı

16:11 - Asayiş

9 dil biliyor, gören şaşırıyor

15:48 - Kültür Sanat

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

15:00 - Sağlık

Sağlık Hizmetleri Bürosu’ndan Yarımada Genelinde Sağlık Desteği

14:52 - Sağlık