?>

Ağrı’da Kızılay gönüllülerinden YKS’de öğrenci ve velilere ikram

Türk kızılay ağrı şubesi gönüllüleri, yükseköğretim kurumları sınavı'nın (yks) ilk oturumu olan temel yeterlilik testi (tyt) sırasında, sınava giren öğrencilere ve okul önünde bekleyen ailelerine çeşitli ikramlarda bulundu.

İnsan - 5 ay önce

Türk Kızılay Ağrı Şubesi gönüllüleri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sırasında, sınava giren öğrencilere ve okul önünde bekleyen ailelerine çeşitli ikramlarda bulundu.

Ağrı il merkezindeki Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi ve 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi önüne Kızılay ikram aracı konumlandırıldı. Sınavın sabah erken saatlerinden itibaren alanda hazır bulunan Kızılay gönüllüleri, öğrencilere ve onları yalnız bırakmayan ailelerine çay, kek, limonata ve su dağıttı.

Etkinlik kapsamında sınav öncesi ve sınav süresince velilerin bekleyişi sırasında rahat etmelerini sağlamak amacıyla Kızılay gönüllüleri, ikramların yanı sıra vatandaşlarla sohbet ederek moral desteği de verdi.

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da YKS sabahında gençlerin ve ailelerinin yanında olmayı görev bildiklerini ifade ederek,"Üniversite hayali kuran gençlerimiz için çok önemli bir gün. Onların heyecanına ortak olmak, ailelerine bir nebze moral verebilmek amacıyla Kızılay olarak sahadayız. Gönüllülerimizle birlikte sınav merkezlerinin önünde konumlanarak çay, kek, limonata ve su ikram ettik. Bu özel günde yanlarında olduğumuzu hissettirmek en büyük amacımızdı. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum."dedi.

İkramlardan ve gönüllülerin ilgisinden memnun kalan vatandaşlar da Kızılay’a teşekkür etti. Veliler, çocuklarının sınav heyecanını yaşarken kendileriyle yakından ilgilenilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu anlamlı destek için gönüllülere minnettar olduklarını belirtti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Meram’da görsel şov yeniden başladı

2025-06-20 14:11 - Gündem

Amasyalı çiftçi halılarını tırpanla yıkadı: "Halı yıkamada çığır açtık"

2025-06-16 09:50 - İnsan

Maltepe’de felsefe rüzgarı esti

2025-06-15 13:18 - Genel

Ula'da Servis Minibüsü Kazası

2025-06-19 10:07 - Asayiş

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

MUTTAŞ İLE 2025’İN İLK 5 AYINDA 202 BİN YOLCU TAŞINDI

2025-06-20 15:19 - Ulaşım

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

Uzmanlardan LGS değerlendirmesi: "2025 LGS’de Türkçe, matematik ve fen sorularının belirleyici olduğu görülüyor"

2025-06-15 18:02 - Eğitim

Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

2025-06-14 19:23 - Gündem

İlgili Haberler

Polonyalı gazeteci Antalya’da Müslüman oldu

20:31 - İnsan

Samsun’da trafik levhaları sadeleşiyor

20:31 - İnsan

Muş’ta "Çocukluk Çağı Travmaları ve Mücadele" konulu eğitim düzenlendi

18:45 - İnsan

AK Parti’nin acı günü

18:24 - İnsan

Şampiyonlar Ligi’nden dönerciliğe: Beşiktaş’ın eski futbolcusu döner dükkanı açtı

18:22 - İnsan

Günün Manşetleri

Aranma kaydı bulunan şahsın evinde uyuşturucu madde ele geçirildi

13:47 - Asayiş

’Antep lahmacunu’na Avrupa’dan tescil

13:45 - Kültür Sanat

Otobüs tuvaletinde 2 kilo metamfetamin ele geçirildi

13:38 - Asayiş

Eşini 45 yerinden bıçaklayan cani koca tutuklandı

13:28 - Asayiş

Hamsi fiyatı yüzleri güldürdü, kilosu 60 liraya düştü

12:43 - Genel