?>

Ağrı’nın yıldızları Ankara’da parlayacak

Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı tarafından kurulan ve türkiye futbol federasyonu (tff) kadınlar 2. Ligi'nde mücadele edecek olan ağrı aile ve sosyal politikalar gençlik ve spor kulübü kadın futbol takımı, 19 ağustos pazartesi günü ankara'da düzenlenecek olan "kristal ayaklar ödül töreni"nde yer alacak.

Spor - 9 ay önce

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kurulan ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, 19 Ağustos Pazartesi günü Ankara’da düzenlenecek olan "Kristal Ayaklar Ödül Töreni"nde yer alacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç’un yakından takip ettiği takım, bu önemli organizasyonda ödüllendirilecek. Bakan Göktaş, tören öncesinde futbolcularla bir araya gelerek onları tebrik edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde kız çocuklarının spora teşvik edilmesi hedefleniyor. Ağrı’daki bu başarılı takım, bu hedefin en güzel örneklerinden biri olarak gösteriliyor.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, yaptığı açıklamada, "Kızlarımız, bölgedeki genç kızlara örnek oluyor. Aldıkları ödüller, bizleri gururlandırıyor." dedi. Eşi Neslihan Gül Koç ise, takımın tüm zorluklara rağmen büyük başarılara imza attığını vurguladı.

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yılmaz da, Bakan Göktaş, Vali Koç ve eşi Neslihan Gül Koç’un takımına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İsrail ve ABD Bakanları İran'ın Askeri Tehditlerini Görüştü

2024-08-12 14:36 - Ulusal

DENİZLİ HONAZ’DA YERALTINDAKİ PAMUKKALE

2024-08-16 10:49 - Gezi

ÜLKE GENELİNDE “HEPİMİZ KIYIDA'YIZ EYLEMİ

2024-08-14 13:36 - Gündem

ÇİÇEK AÇINCA ÖLEN AĞAÇ

2024-08-14 16:15 - Genel

BİNLERCE DÜNYA KELEBEĞİ KONYA'DA UÇUYOR

2024-08-17 14:16 - Gezi

Marmaris'te pazaryerinde trafik çilesi

2024-08-15 13:54 - Marmaris

İSTANBUL, DÜNYADA EN ÇOK GEZİLEN ŞEHİR

2024-08-12 11:06 - Gündem

KARŞIYAKA’DA BARINAKLARDAKİ HAYVANLARA YARDIM EDİN

2024-08-16 14:03 - Asayiş

Cumhur İttifakı Marmaris’te Başkan Ünlü’ye yüklendi

2024-08-13 18:15 - Marmaris

TÜRKİYE’NİN TURİZMDEKİ LOKOMOTİFİ KAPADOKYA

2024-08-12 11:52 - Gezi

İlgili Haberler

Fosfatspor, play-off turu yarı final ilk maçında 1-0 mağlup oldu

18:46 - Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Erzurumspor’u yalnız bırakmadı

18:33 - Spor

Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - Erzurumspor FK: 0

18:19 - Spor

Mersin’de Gençlik Haftası kutlamaları başladı

18:03 - Spor

Dünyanın en iyi bisikletçileri rotasını yeniden Sakarya’ya çeviriyor

17:59 - Spor

Günün Manşetleri

Sivasspor, Samsunspor Deplasmanı Hazırlıklarını Sürdürüyor

13:27 - Spor

Yıldırım isabet eden asker şehit oldu

13:15 - Asayiş

İlaç Yönetiminde Titizlik Hayati

12:26 - Sağlık

Yasa Dışı Bahis Paylaşımlarına Siber Darbe

12:09 - Asayiş

Trump'tan Riyad'da Sürpriz Görüşme

11:49 - Siyaset