?>

Ağrılı iş insanı Cemal Kaya’dan kadın futboluna anlamlı destek

Ak parti eski ağrı milletvekili ve iş insanı cemal kaya, türkiye futbol federasyonu (tff) kadınlar 2. Ligi’nde sezonu başarıyla tamamlayarak 1. Lig’e yükselme play-off mücadelesine katılmaya hak kazanan ağrı aile ve sosyal politikalar gençlik ve spor kulübü kadın futbol takımı'na anlamlı bir destekte bulundu.

Spor - 9 ay önce

AK Parti eski Ağrı Milletvekili ve iş insanı Cemal Kaya, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi’nde sezonu başarıyla tamamlayarak 1. Lig’e yükselme Play-Off mücadelesine katılmaya hak kazanan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’na anlamlı bir destekte bulundu.

AK Parti eski Ağrı Milletvekili ve iş insanı Cemal Kaya, Ağrı temsilcisinin Ankara’da oynayacağı kritik Play-Off karşılaşması öncesinde, takımı kendisine ait otelde 3 gün boyunca ücretsiz olarak misafir edecek. Takımın konaklama ve yemek ihtiyaçlarını karşılayacağını belirten Kaya, bu desteğiyle kadın futboluna verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

13 Nisan Pazar günü Ankara temsilcisi Yakacık Genç Erlerbirliği Spor Kadın Futbol Takımı ile karşılaşacak olan Ağrı ekibine verilen bu destek, sporcuların moral ve motivasyonunu artırırken, kulüp yönetimi tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Alp, yaptığı açıklamada Cemal Kaya’ya teşekkür ederek, "Sayın Cemal Kaya, her zaman olduğu gibi bu zor süreçte de memleketinin gençlerine ve spora sahip çıkmıştır. Kadın futbol takımımızın Ankara’daki maç öncesinde konaklama ve yemek ihtiyacını karşılayarak bizlere büyük bir destek vermiştir. Bu anlamlı ve duyarlı yaklaşımından dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Kadın futbolunun gelişmesi için verilen bu tür desteklerin çok kıymetli olduğunu vurgulayan Alp, "Cemal Kaya’nın bu örnek davranışı, kadın futbolcularımıza moral ve motivasyon kaynağı olmuştur. Kadın sporcularımıza verilen bu değer, gelecekte daha büyük başarıların önünü açacaktır." ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

36 Bin Metrekarelik Gençlik Parkı İnşaatı Başladı

2025-04-07 09:33 - Gündem

Marmaris’te otopark çilesi otogarda da devam ediyor

2025-04-05 15:29 - Marmaris

40 bin metrekarelik Millet Bahçesini vatandaşlar kullanmaya başladı

2025-04-03 09:39 - Gündem

BAYRAMDA ULAŞIM RAKAMLARI REKOR KIRDI

2025-04-03 10:59 - Ulaşım

Muğlalı Doktor Antalya'da Hayatını Kaybetti

2025-04-09 10:43 - Asayiş

Kastamonu’da yunus balıklarından görsel şölen

2025-04-05 13:41 - Gündem

Kütahya OBM’ye 122 geçici işçi alımı için kura çekimi yapıldı

2025-04-04 09:57 - Ekonomi

Ak Parti Muğla Milletvekili Mete’den örnek davranış

2025-04-04 16:16 - Marmaris

Ticari yatta göçmen kaçakçıları ve düzensiz göçmenler yakalandı

2025-04-09 21:18 - Asayiş

MARMARİS'TE OTEL YANGININDA 24 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

2025-04-04 11:51 - Marmaris

İlgili Haberler

Beşiktaş, devre arası çalışmalarına başladı

20:08 - Spor

Sağlık ERVA, madalyalara ambargo koydu

16:30 - Spor

Chelsea’de Enzo Maresca dönemi sona erdi

15:41 - Spor

Melikgazi’nin Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde rakibi Emlak Konut

15:34 - Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor

14:11 - Spor

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan