?>

Ahlat’ta ’Şiir Gecesi’ne yoğun ilgi

Bitlis’in ahlat ilçe belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘kubbet'ül islam ahlat buluşmaları' etkinlikleri kapsamında düzenlenen “şiir gecesi”nde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kültür Sanat - 2 ay önce

Bitlis’in Ahlat Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Kubbet’ül İslam Ahlat Buluşmaları’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen ’Şiir Gecesi’nde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ahlat Belediyesi ve Hece Dergisi Yayınları’nın davetiyle ilçeye gelen ünlü şairler okudukları şiir ve söyleşilerle ilçe halkına güzel bir gece yaşattı. Ahlat sahilinde bulunan Erzen Hatun Parkı’nda düzenlenen programa, Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez, AK Parti Ahlat İlçe Başkanı Mesut Subaşı, Hece Dergisi Yayınları sahibi Ahlatlı iş insanı Ömer Faruk Ergezen ve ilçe halkı katıldı.

Programda konuşan Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, böyle güzel bir akşamda bir araya gelmelerine vesilen olan şiir gecesinin düzenlenmesinden emeği geçen Ahlat Belediyesi’ne ve Hece Dergisi Yayınları’na teşekkür etti.

Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez ise, Hece Yayınlarıyla ortak düzenledikleri şiir akşamları programına katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Hece Dergisi Yayınları sahibi Ahlatlı iş insanı Ömer Faruk Ergezen ise katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek 23 Temmuz’da ise ünlü yazarları Ahlat’ta ağırlayacaklarını ve ilçe halkıyla buluşturacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından ünlü şairler şiirler seslendirdi. Gecenin sonunda şairlere Ahlat Bastonu hediye edildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bozburun’da teknede kavga: 1 ölü, 3 yaralı

2025-07-20 23:04 - Asayiş

MİLAS KIRSALINDAKİ 80 MİLYONLUK YOL YATIRIMI TAMAMLANDI

2025-07-19 10:52 - Ulusal

MARMARİS’TE SICAKLIKLAR YÜKSELDİ SAHİLLER DOLDU TAŞTI

2025-07-19 11:16 - Ulusal

MİLAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

2025-07-14 13:09 - Ulaşım

SAKAR GEÇİDİ'NDE OTOBÜS ŞOFÖRÜ AĞIR YARALANDI

2025-07-14 15:31 - Asayiş

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Ayyıldız tahliye edildi

2025-07-19 11:14 - Asayiş

MARMARİS' TE TATİLCİLER AKŞAM SAATLERİNDE DENİZE GİRİYOR

2025-07-15 21:06 - Marmaris

"KIDEM TAZMINATINDA TAVAN ÇÖKTÜ"

2025-07-14 14:18 - Genel

MARMARİS'TE YANGINLARA KARŞI YOL KENARINDAKİ KURU OTLAR TEMİZLENDİ

2025-07-18 13:51 - Asayiş

Dev gemi Bodrum’a ilk kez geldi

2025-07-17 16:01 - Turizm

İlgili Haberler

Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni yapıldı

08:09 - Kültür Sanat

Demirci’de kanlı ay tutulması

23:16 - Kültür Sanat

Kuşadası’nda kurtuluş günü coşkusu

17:15 - Kültür Sanat

Ebru Yaşar Kayseri’de kulakların pasını sildi

16:13 - Kültür Sanat

Yıllara meydan okuyan klasik otomobiller görücüye çıktı

15:57 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

AK Parti heyeti şehit ailesi ile bir araya geldi

14:22 - İnsan

Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü

14:15 - Spor

Kayıp Tır Şoförü İçin Gaiplik Kararı Alındı

14:06 - İnsan

Milliler, Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda çeyrek finale yükseldi

14:02 - Spor

Sigaranın çıkardığı yangın hastaneyi küle çeviriyordu

13:46 - Asayiş