?>

Ahmet Minguzzi’nin katil zanlısının mektubu ortaya çıktı: "Aslanlar gibi yatar çıkarız"

Ahmet minguzzi’yi öldüren katil zanlısının mektubu ortaya çıktı: €?aslanlar gibi yatar çıkarız”

Asayiş - 2 ay önce

İstanbul Kadıköy’de bit pazarında Mattia Ahmet Minguzzi’yi bıçaklayarak öldürmekten yargılanan sanığın mektubu ortaya çıktı. Sanık tarafından diğer sanığa gönderilen mektupta, "Beni soracak olursan iyiyim, yaptık bir şey cezasını çekiyoruz. Aslanlar gibi yatar çıkarız. Sen zaten fazla yatmazsın" ifadeleri yer aldı.

Kadıköy’de 24 Ocak’ta 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin pazarda bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin tutuklu sanıklar B.B. ve U.B.’nin ’çocuğa karşı kasten öldürme’ suçundan 24’er yıla kadar, sanıklara yardım eden M.A.D. ve A.Ö.’nün ise "çocuğu kasten öldürmek suçuna yardım" suçundan 20 yıla kadar hapis talebiyle yargılandığı dava sürerken, dava kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Tutuklu sanık B.B.’nin diğer tutuklu sanık U.B.’ye yazdığı mektup delil olarak dosyaya girdi. "Yaptık bir şey, cezasını çekiyoruz"

Sanık B.B. tarafından gönderilen mektupta, "Napıyon gardaşım, keyfin rahatın yerinde mi? Durumun iyidir inşallah. Beni soracak olursan iyiyim, yaptık bir şey cezasını çekiyoruz. Aslanlar gibi yatar çıkarız. Sen zaten fazla yatmazsın. Babanlar sana bakıyor mu? Neyse baba sen canını sıkma, 1 seneye çıkarsın. Zaten 5 aydır yatıyoruz. 6-7 ay daha dayan. Seviyorum seni. Kimseye karışma, tutanak yeme. Mahkemede karşımıza çıkmasın. Kimseye kendini ezdirme. Kimseyi de ezme. Kendi düzenini kur, benim burada düzenim var. Neyse güzel ifade verelim de Abdi’yle Ayberk çıksın. Ayberk yanlış ifade vermese tutuklanmazdı. Boş yere kendilerini yaktılar. Bana fotoğraf yolla. Allah’ın izniyle çıkarız. Kendine dikkat et, seviyorum seni" ifadeleri yer aldı.

Mektup ceza infaz kurumu tarafından "kısmen sakıncalı ifadeler içerdiği" gerekçesiyle tutanak altına alındı. Dava dosyasına eklenen mektup hakkında, "Soruşturmanın gidişatını yalan beyanlarla değiştireceği, suçu övme ve özendirmeye dair kelimelerin kullanıldığına kanaat getirilmiştir" denildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Edremit’te trafik kazası: 2 yaralı

2025-10-01 09:21 - Asayiş

Yağış beraberinde kazayı getirdi; 2 kişi yaralandı

2025-10-01 10:32 - Asayiş

Ordu’da trafik kazası: 3 yaralı

2025-10-01 09:09 - Asayiş

İki kuzenin kullandığı araçlar çarpıştı: 1 yaralı

2025-10-01 10:07 - Asayiş

Otomobil su borusu yüklü traktör römorkuna çarptı: 2 yaralı

2025-10-01 09:22 - Asayiş

Elazığ’da trafik kazası: 3 yaralı

2025-10-01 09:59 - Asayiş

Osmaniye’de otomobil takla attı: 3 yaralı

2025-10-01 00:31 - Asayiş

Antalya’da motosiklet devrildi: 2 Hollandalı turist yaralandı

2025-10-01 10:21 - Asayiş

Şerit değiştiren otomobil motosiklete çarptı

2025-10-01 10:30 - Asayiş

Nilüfer’de Balkan Panayırı ortak şarkıya dönüştü

2025-09-29 14:30 - Magazin

İlgili Haberler

307 kilometre hızı görüp kendisini çekti, jandarma enseledi

12:59 - Asayiş

Esenyurt’ta ev sahibi, alacakları nedeniyle kiracısının evini bastı

12:48 - Asayiş

Sokakta 60 bin dolar bulan temizlik görevlisi: "Aklımdan asla kötü bir niyet geçmedi"

12:53 - Asayiş

Sanayi sitesindeki cinayette yargılama devam etti

12:49 - Asayiş

Kütahya’da jandarmadan kaçak tütün ve sigara operasyonu

12:50 - Asayiş

Günün Manşetleri

Araç Çarptı, “Şans” Ameliyatla Hayata Tutundu

10:57 - Sağlık

Dilencinin üzerinden 3 bin 731 TL para çıktı

10:34 - Asayiş

Düğünden 6 gün sonra gelinin altınları alıp kaçtı iddiası

10:26 - İnsan

Antalyaspor ile Galatasaray 59. randevuda

10:21 - Spor

Araç farına gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi

16:43 - Asayiş