?>

Ahmetli’de 8 kilometrelik yol hamlesi

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, AHMETLİ İLÇESİNDE SEYDİKÖY MAHALLESİNİ ANA ULAŞIM GÜZERGAHLARINA BAĞLAYAN TOPLAM 8 KİLOMETRELİK YOLDA SATHİ KAPLAMA ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Ekonomi - 1 saat önce

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesinde Seydiköy Mahallesini ana ulaşım güzergahlarına bağlayan toplam 8 kilometrelik yolda sathi kaplama asfalt çalışması başlattı. Üzüm sezonu öncesi tamamlanması planlanan çalışma, hem ulaşımı kolaylaştıracak hem de toz sorununu ortadan kaldıracak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü yol yenileme çalışmaları kapsamında Ahmetli ilçesi Seydiköy Mahallesi’nde toplam 8 kilometrelik güzergahta sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Ahmetli ilçe merkezinden Seydiköy yönündeki Dörtyol bağlantısında 4 kilometre, Ankara asfaltından Seydiköy’e uzanan güzergahta ise 4 kilometre olmak üzere toplam 8 kilometrelik yolda sathi kaplama asfalt uygulaması yapılıyor.

Çalışmaları Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş da yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Yolun hastane ile Seydiköy arasındaki önemli ulaşım bağlantılarından biri olduğunu belirten Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş, çalışmaların ardından Seydiköy ile Karaköy arasındaki yolda da aynı uygulamanın yapılacağını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon içerisinde ilçeye hizmet üretmeye devam ettiklerini ifade eden Mintaş, çalışmalarda emeği geçen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür etti.

Seydiköy Mahalle Muhtarı Nasuh Sururi Yılmaz ise yolun uzun süredir mahallenin önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu belirterek, hastane ile Karaköy arasındaki 4 kilometrelik bölüm ile Seydiköy’den ana yola uzanan 4 kilometrelik kesimde asfalt çalışmasının sürdüğünü söyledi. Çalışmaların üzüm sezonu öncesinde tamamlanmasının üreticiler açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Yılmaz, mahalle sakinlerinin hizmetten memnun olduğunu dile getirdi.

Karaköy Mahalle Muhtarı Abdullah Adıgüzel de özellikle üzüm sezonunda yaşanan yoğun toz sorununun asfalt çalışmasıyla birlikte büyük ölçüde ortadan kalkacağını belirterek, traktörlerle ulaşım sağlayan vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir yola kavuşacağını ifade etti. Adıgüzel, çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Yazın cildinizi korumanın altın kuralları

2026-07-09 15:39 - Sağlık

Datça'da 16. Hızırşah Etkinlikleri Başlıyor

2026-07-13 14:39 - Kültür Sanat

KALDIRIMLARI KORUMAK İÇİN KONULAN DUBALAR BİRER BİRER KIRILIYOR

2026-07-09 14:59 - Marmaris

15 Temmuz Programı Belli Oldu

2026-07-13 11:10 - Marmaris

CHP’de 7 il başkanı ve yönetimi görevden alındı

2026-07-11 09:58 - Siyaset

Turistlerin arasında iş makineleri tepki çekti

2026-07-15 12:46 - Marmaris

Medya Sektörüne İstihdam Desteği!

2026-07-11 09:43 - Gündem

15 TEMMUZ MARMARİS PROGRAMI

2026-07-14 16:05 - Marmaris

MARMARİS'TE SU SPORLARINA YOĞUN İLGİ

2026-07-10 13:33 - Marmaris

Kaza sonrası olay yerinden kaçmak isteyen şahıs, minibüsü vatandaşların ve polisin üzerine sürdü: 1 ölü, 1’i polis 2 yaralı

2026-07-13 02:25 - Asayiş

İlgili Haberler

STSO Başkanı Özdemir, iş dünyasının taleplerini kamu bankalarının genel müdürlerine iletti

13:15 - Ekonomi

E-ihracatta yeni rota

13:01 - Ekonomi

TÜBİTAK Bilim Her Yerde çocuk şenliği, Forum Manisa’da

12:39 - Ekonomi

Dijital dönüşüm davetiye sektörünü olumsuz etkiledi

12:27 - Ekonomi

E-ihracat, Türkiye’nin yeni büyüme gücü oldu

12:11 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi

14:50 - İnsan

Depremzedelerden Baykar konutlarına tam not

14:40 - Genel

Cinayete kurban giden anne ve kızına acı veda

14:38 - Genel

15 Temmuz şehidi Recep Gündüz dualarla anıldı

14:37 - İnsan

Anız ateşi felakete dönüşmeden söndürüldü

14:27 - Asayiş