?>

Ahmetli’nin altyapı sorunları yerinde tespit edildi

Maski genel müdürü talat postacı, ahmetli ilçesini ziyaret etti. Genel müdür postacı, ahmetli’nin altyapı sorunlarını yerinde tespit ederek, kalıcı çözüm ve dirençli altyapılar oluşturmak için projeler hazırlayacaklarını belirtti.

İnsan - 9 ay önce

MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Ahmetli ilçesini ziyaret etti. Genel Müdür Postacı, Ahmetli’nin altyapı sorunlarını yerinde tespit ederek, kalıcı çözüm ve dirençli altyapılar oluşturmak için projeler hazırlayacaklarını belirtti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede sorunsuz bir altyapı inşa etmek için sahadaki incelemelerine devam ediyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı ve beraberindeki heyet Ahmetli ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş ile görüşen Genel Müdür Postacı, ardından sahada incelemelerde bulundu. Saha incelemesinde Postacı’ya, Ahmetli Belediyesi Başkan Yardımcısı Bülent Ordu, Genel Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Özgür Avşar, Fen İşleri Müdürü Yılmaz Çelik, İçme Suyu Dairesi Başkanı Kerim Ali Oruç Orhan, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Recep Günay, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Onur Artan, MASKİ İlçe Şefi Erdem Özer, şube müdürleri ve teknik personel eşlik etti. “Dirençli altyapılar oluşturmak en büyük hedeflerimizden biri”

MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, saha ziyaretleri ile sorunları yerinde tespit etmenin önemine değinerek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’in talimatları doğrultusunda 17 ilçemizde tarama yapıyoruz. Sorunlu olduğu belirtilen altyapıları yerinde inceliyoruz. Elde ettiğimiz veriler ışığında sorunların çözümü için projeler hazırlayacağız. Ahmetli ilçemizde en çok karşımıza çıkan yağmur suyu hattı sorunu oldu. Taşkın yaşanan noktaları belirledik. Dirençli altyapılar oluşturmak en büyük hedeflerimizden biri. Bu hedefimizi gerçekleştirerek Manisa’yı modern altyapılar ile geleceğe taşıyacağız” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hamaney: "Haniye’nin İntikamını Almayı Vazifemiz Olarak Görüyoruz"

2024-07-31 15:03 - Ulusal

Şeyma Subaşı’ya Bakanlık’tan ‘Gizli reklam’ cezası: 550 bin lira ödeyecek

2024-07-30 15:22 - Magazin

Yunanlıların Marmaris’teki kutsal adası: Kameriye

2024-07-29 15:00 - Yaşam

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini vurarak öldürdü

2024-08-01 01:56 - Asayiş

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

YATAĞAN’DA RES’E KARŞI ÇIKAN HALKTAN PROTESTO

2024-07-31 13:07 - Gündem

Fethiye’de otomobille çarpışan motosikletin 15 yaşındaki sürücüsü öldü

2024-07-29 22:51 - Asayiş

Sokak hayvanları yasasında son durum

2024-07-29 11:48 - Gündem

İlgili Haberler

Ücretsiz olduğunu duyanlar akın etti, izdihamı önlemek için üç ayrı nokta oluşturuldu

19:59 - İnsan

Hayme Ana’nın kabrinin bulunduğu köyden Domaniç’e Gençlik Yürüyüşü

19:46 - İnsan

Bartın’da 8 saatte 174 kişi kan bağışında bulundu

19:38 - İnsan

Kütahya’da ’İşaret Dili Atölyesi ve Girişimci Çocuklar Atölyesi’ açıldı

19:03 - İnsan

SGK İl Müdürü Sayar’dan Sosyal Güvenlik Haftası’nda protokol ziyaretleri

19:10 - İnsan

Günün Manşetleri

Bahçeli'den PKK'nın Fesih Kararına Tarihi Yorum

16:36 - Gündem

40 Yıllık Usta Antika Saatlere Hayat Veriyor

16:36 - Kültür Sanat

İnternet Dolandırıcılarına Büyük Darbe

16:36 - Asayiş

Yeni Papa Kayseri'den mi?

16:36 - Gündem

Silahlı Saldırıda 1 Genç Hayatını Kaybetti

15:27 - Asayiş