?>

AK Parti Artvin Milletvekili Çelik: “Heyelan riski sürmekte”

şiddetli sağanak yağışların sel ve heyelanlara neden olduğu artvin’de milletvekili faruk çelik vatandaşları yetkililerin uyarılını dikkate alma konusunda uyararak heyelan riskinin devam ettiğini hatırlattı

Gündem - 1 yıl önce

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, şiddetli sağanak yağışların sel ve heyelanlara neden olduğu Artvin’da heyelan riskinin devam ettiğini belirterek, vatandaşları yetkililerin uyarılarını dikkate almaları konusunda uyardı.

Bugün öğle saatlerinde Doğu Karadeniz Bölgesi’ni etkisi altına alan şiddetli sağanak, Artvin’in kıyı kesimlerinde sel ve heyelanlara neden oldu. Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Özel İdare, Karayolları ve AFAD ekiplerinin sahada olduğunu belirtti. Çelik, yaptığı yazılı açıklamada heyelan riskinin sürdüğünü ve ekiplerin sahada çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, “Bölgemizde meydana gelen heyelanları yakından takip ediyorum. Yağışların devam etmesi nedeniyle heyelan riski sürmekte, ancak Özel İdare, Karayolları ve AFAD ekiplerimiz sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kontroller düzenli olarak yapılıyor ve güvenliği sağlanan bölgelerde gerekli müdahaleler hızla gerçekleştiriliyor” ifadelerine yer verdi.

Vatandaşları dikkatli olmaları hususunda uyaran Çelik, “Arhavi ilçemize bağlı Dereüstü, Kireçlik, Güneşli, Gürgencik, Dikyamaç, Küçükköy, Kemerköprü, Kestanealan, Derecik, Aaşağı Şahinler, Yukarı Şahinler, Hopa ilçemize bağlı Çamlıköy, Çimenli, Esenkıyı, Eşmekaya, Pınarlı, Yeşilköy, Başoba, Borçka ilçemize bağlı Karşıköy, Maral, Uğur ve Güreşen grup köyleri meydana gelen heyelanlarla ilgili ekiplerimiz sahada ve durumu yakından takip ediyoruz. Önceliğimiz, can ve mal güvenliğini sağlamak. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızdan yetkililerin uyarılarına dikkat etmelerini ve riskli alanlardan uzak durmalarını rica ediyorum. Birlikte hareket ederek bu zorluğu da aşacağımıza inancım tamdır” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’DA GÖL VE DAĞ ARASINDAKİ GİZEMLİ KÖY

2024-09-16 12:14 - Gezi

MUĞLA’NIN BAŞI SAĞ OLSUN ÇEVRE DOSTU OĞUZ ALTINBAŞ'I KAYBETTİK

2024-09-14 13:25 - Gündem

TARİH VE MİLLİ MÜCADELESİYLE KARADENİZ’İN İNCİSİ SAMSUN

2024-09-14 14:41 - Gezi

Galatasaray’da Victor Osimhen ilk antrenmanına çıktı

2024-09-13 00:33 - Spor

Muğla’da şaşırtan “tıraş” fiyatları

2024-09-12 17:08 - Marmaris

Fenerbahçe, Süper Lig’de Kasımpaşa’ya konuk olacak

2024-09-14 09:35 - Spor

200 YILLIK 3 BİN PARÇALI YÖRÜK ÜZESİ

2024-09-11 10:52 - Kültür Sanat

Galatasaray, Gaziantep FK ile 11. Kez Karşılaşacak

2024-09-16 13:32 - Spor

Emre Mor, Eyüpspor’da

2024-09-14 00:37 - Spor

Sonat ve Efekan yaşam boyu ödüllerini aldı

2024-09-10 11:58 - Magazin

İlgili Haberler

Edirne’nin Hamzabeyli köyünde kar yağışı başladı

20:07 - Gündem

Kastamonu’da beyaz kum midyesi avcılığına yönelik denetimler sürüyor

19:46 - Gündem

Fırtına kamyoneti devirip römorku karşı şeride fırlattı: O anlar kamerada

18:19 - Gündem

Edirne’de fırtına ağaçları devirdi

18:04 - Gündem

Yıllık 21 milyon gıda analizi: "Dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar analiz yükü yoktur"

18:15 - Gündem

Günün Manşetleri

Menteşe’de sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşatıyor

15:41 - İnsan

Sivrice polisinden üşüyen minik dostlarına kedi evi

14:34 - Gündem

Okul sporları gençler halter müsabakaları tamamlandı

14:17 - Spor

Sabiha Gökçen Havalimanı 2025 yılını rekorlarla kapadı

14:05 - Ekonomi

17 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

13:59 - Asayiş