?>

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman: "CHP’ye bir kez daha seslenmek istiyorum; sizin içine girdiğiniz kaosla bizim işimiz yok"

BOLU’DA CHP’Yİ HEDEF ALAN AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN YAYMAN, "SİZİN İÇİNE GİRDİĞİNİZ KAOSLA BİZİM İŞİMİZ YOK. SİZİN İÇERİSİNE GİRDİĞİNİZ KRİZLE BİZİM İŞİMİZ YOK. BİZİM DERDİMİZ MİLLETİMİZE HİZMET ETMEKTİR, ESERLER ÜRETMEKTİR VE TÜRKİYE YÜZYILI’NI İNŞA ETMEKTİR" DEDİ.

Siyaset - 2 ay önce

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, "Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir kez daha seslenmek istiyorum; sizin içine girdiğiniz kaosla bizim işimiz yok. Sizin içerisine girdiğiniz krizle bizim işimiz yok. Bizim derdimiz milletimize hizmet etmektir, eserler üretmektir ve Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmektir" dedi.

Bolu’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve beraberindeki heyet, İl Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirmek üzere AK Parti il binasına geldi. Toplantı öncesinde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Cumhuriyet Halk Partisi ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik açıklamalarda bulundu. Yayman, "Aslında CHP’liler azıcık durup düşünseler, azıcık durup tefekkür etseler neden iktidara gelmediklerini anlarlar. Cumhuriyet Halk Partisi milletle kavgalı, tarihle kavgalı, dinimizle kavgalı, töremizle kavgalı; daha da kötüsü kendisiyle kavgalı. Cumhurbaşkanımız her defasında söylüyor; şikayet dilekçesi veren CHP’li, şikayet eden CHP’li, savcılığa suç duyurusunda bulunan CHP’li. Hırsız CHP’li, hırsızı şikayet eden CHP’li. Yolsuzluk yapan CHP’li, suç duyurusunda bulunan CHP’li. Böyle bir parti olabilir mi?" dedi. "Sizin içine girdiğiniz kaosla bizim işimiz yok"

CHP’ye seslenerek ‘Sizin içine girdiğiniz kaosla bizim işimiz yok’ diyen Hüseyin Yayman, "Sayın Özgür Özel’e burada kötü söz söylemek istemem. Cumhurbaşkanımızı darbeyle, cuntayla itham ediyor. Sen kim, Recep Tayyip Erdoğan kim? 12 Mart 1971 darbesinde olan siz. 12 Eylül Darbesi’nin içinde olan siz. 28 Şubat Darbesi’nin içinde olan siz. 27 Nisan E-Muhtırasının içinde olan siz. Şimdi çıkmış bizim partimizi itham ediyorsunuz. Siz bazen darbelerin ortağı olarak, bazen azmettiricisi olarak, bazen teşvik edicisi olarak, bazen yol göstericisi olarak, bazen akıl hocası olarak Türk demokrasi tarihinde darbeler denince akla gelen ‘CHP ordu el ele’ sloganını atan bir partisiniz. Dolayısıyla önce bir sicilinize bakın. Önce bir tarihinize bakın. Önce bir kendi hafızanıza bakın. Sonra AK Partimizi suçlamaya bakın. Onun için Bolu’dan Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir kez daha seslenmek istiyorum; sizin içine girdiğiniz kaosla bizim işimiz yok. Sizin içerisine girdiğiniz krizle bizim işimiz yok. Bizim derdimiz milletimize hizmet etmektir, eserler üretmektir ve Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmektir" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Manavgat’ta otomobiller çarpıştı: 1 yaralı

2026-04-01 10:28 - Asayiş

Uzm. Dr. Bekfilavioğlu mide ilacı kullanımına yönelik uyarılarda bulundu

2026-04-01 10:39 - Sağlık

Minikler kort tenisi müsabakaları sona erdi

2026-04-01 10:43 - Spor

Şanlıurfa’da silah kaçakçılığı operasyonunda 2 tutuklama

2026-04-01 10:28 - Asayiş

Bingöl’de uyuşturucuyla mücadele: 1 tutuklama

2026-04-01 10:34 - Asayiş

AOSB Futbol Turnuvası’nda ilk hafta tamamlandı

2026-04-01 10:17 - Spor

OMÜ’de "Ustalara Saygı Anadolu Rock Konseri"

2026-04-03 14:48 - Magazin

32 sanatçı, sokak hayvanları için tek bir şarkıda buluştu

2026-04-04 16:04 - Magazin

Bonnie Tyler ilk kez İstanbul’da

2026-04-01 16:36 - Magazin

Hair Fashion İstanbul saç tasarım dünyasını bir araya getirdi

2026-03-31 16:27 - Magazin

İlgili Haberler

Başkan İşeri’den siyaset ve sanayide "liyakat" çağrısı

13:18 - Siyaset

Bakan Fidan, Kore Üniversitesi’nde 143. Uluslararası Politika Forumu’nda hitapta bulundu

12:48 - Siyaset

Nijer Cumhurbaşkanı Tchiani, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti

12:15 - Siyaset

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi: "Afetten önce risk azaltma çalışmalarını son derece kıymetli buluyoruz"

11:48 - Siyaset

Bakan Fidan, Kore Savaşı Anıtı’nı ziyaret etti

11:06 - Siyaset

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem