?>

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: “Süleyman Soylu bizim için çok kıymetlidir”

Eski içişleri bakanı süleyman soylu’nun milletvekilliği dokunulmazlığının kaldırılması için tbmm’ye yaptığı başvuruyu değerlendiren ak parti genel başkan yardımcısı yusuf ziya yılmaz, “süleyman soylu bizim için çok özeldir. çok kıymetlidir” dedi.

Siyaset - 9 ay önce

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun milletvekilliği dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM’ye yaptığı başvuruyu değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Süleyman Soylu bizim için çok özeldir. Çok kıymetlidir” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun eleştiriler karşısında kendine özgü duruş sergilediğini belirten Yusuf Ziya Yılmaz, “Dokunulmazlığımı da kaldırın, gerekirse hepsini’ diye konuşabilecek kadar bir özgüven taşıyorum demektir. O da bir başka erdemdir. Ama bizim için çok özeldir. Çok kıymetlidir” şeklinde konuştu.

Soylu’nun İçişleri Bakanlığı döneminde terörle mücadeleye yönelik önemli hizmetler verdiğine işaret eden Yılmaz, “İçişleri Bakanlığı zamanında Türkiye’nin terörle mücadelesinde dünyayı da hayretler içerisinde bırakan, dünyanın da hayranlığını kazanan başarılı bir bakanlık süreci gerçekleştirmiş değerli bir devlet adamıdır. Bizim bakanımız, evladımız, değerimizdir” diye konuştu.

AK Parti Amasya İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Yılmaz, 31 Mart seçimleri sonrasına ilişkin değerlendirme toplantısı yaptı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Büyük Miting: Hayvan yasası için tüm Türkiye Ankara'ya geliyor

2024-07-26 13:52 - Gündem

Tarsus’un kalbi ’Gastronomi Sokağı’ olacak

2024-07-27 12:01 - Genel

Hamaney: "Haniye’nin İntikamını Almayı Vazifemiz Olarak Görüyoruz"

2024-07-31 15:03 - Ulusal

Şeyma Subaşı’ya Bakanlık’tan ‘Gizli reklam’ cezası: 550 bin lira ödeyecek

2024-07-30 15:22 - Magazin

Yunanlıların Marmaris’teki kutsal adası: Kameriye

2024-07-29 15:00 - Yaşam

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini vurarak öldürdü

2024-08-01 01:56 - Asayiş

Marmaris'te Tan Taşçı konserinde izleyiciye tepki

2024-07-26 14:24 - Marmaris

YATAĞAN’DA RES’E KARŞI ÇIKAN HALKTAN PROTESTO

2024-07-31 13:07 - Gündem

Fethiye’de otomobille çarpışan motosikletin 15 yaşındaki sürücüsü öldü

2024-07-29 22:51 - Asayiş

Sokak hayvanları yasasında son durum

2024-07-29 11:48 - Gündem

İlgili Haberler

Trump: "Harvard Üniversitesi’nin vergi muafiyetini kaldıracağız"

15:27 - Siyaset

Binali Yıldırım: "Güney Kıbrıs üzerinden teşkilatımıza yapılan tezviratlara da Aksakallar Toplantısı’nın KKTC’de yapılması en güzel ve en açık cevaptır"

13:36 - Siyaset

Vekil Çopuroğlu İmamoğlu’nu tiye aldı, kameraları bantla kapattı

13:26 - Siyaset

Yerel Yönetimler Başkanı Demir "CHP’de hizmet değil hezimet belediyeciliği var"

11:04 - Siyaset

Bakan Kurum: "Kıbrıs’ımıza imza bir eseri daha kazandırıyoruz"

10:17 - Siyaset

Günün Manşetleri

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

12:47 - Asayiş

Cep Telefonları Organ Haline Geldi

12:26 - Teknoloji

Narin Güran Cinayetinde Duruşma Ertelendi

12:16 - Asayiş

Tarihi Su Sarnıcı Yeniden Hayat Buluyor

11:59 - Kültür Sanat

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 15 milyar TL’lik derbi

11:32 - Spor