?>

AK Parti Genel Sekreteri İnan: "CHP, yerel yönetimden bir gram anlamaz, 25 senedir İzmir’i geriye götürdüler"

Ak parti genel sekreteri ve izmir milletvekili eyyüp kadir inan, darbe söylemleri üzerinden chp'ye yüklenerek, "türk demokrasi tarihinde, darbelere sevdalı bir parti varsa, darbeci bir parti varsa o da cumhuriyet halk partisi'dir, biz bunları biliyoruz" dedi.

Siyaset - 2 ay önce

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "CHP, yerel yönetimden bir gram anlamaz. 25 senedir İzmir’i geriye götürdüler. Masmavi İzmir Körfezi’ni şu an kapkara bir hale getirdiler" dedi.

İnan, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Programda konuşan İnan, yerel yönetimlerde CHP’yi eleştirerek, "CHP, yerel yönetimden bir gram anlamaz. 25 senedir İzmir’i geriye götürdüler. Masmavi İzmir Körfezi’ni şu an kapkara bir hale getirdiler. Her gün onlarca atık suyu İzmir Körfezi’ne boşaltıyorlar. Biz buna muhalefet ediyoruz. İzmirlilerin hakkını savunuyoruz. Afyon’da bir netice aldılar. Bursa’da netice aldılar. Balıkesir’de netice aldılar. Peki şu bir sene içerisinde bu şehirleri bir gram ileri mi götürdüler, yoksa tam 5 sene boyunca geriye mi götürdüler? Burada bu muhasebeyi çok iyi yapmamız lazım. İnşallah yiğit düştüğü yerden kalkar" diye konuştu.

İnan, "Bunlar gençlik düşmanıdır. Geçen gün Kadıköy Belediyesi’nde hanım ablalarımız görmüştür. Bir tane Cumhuriyet Halk Partisi’nin meclis başkan vekilinin o hanımefendiye karşı nasıl faşizanca davrandığını bunlar kadın düşman. Ve şunu söyleyeyim, Türk demokrasi tarihinde, darbeleri sevdalı bir parti varsa, darbeci bir parti varsa o da Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Biz bunları biliyoruz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şırnak’ta dağ keçileri dronla görüntülendi

2025-03-13 11:14 - Gündem

Şahinbey Belediyesi’nden öğrencilere sahur ikramı

2025-03-16 17:39 - Kültür Sanat

Marmaris'te Taksicilerin Park Çilesi

2025-03-18 14:41 - Marmaris

Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

2025-03-14 09:19 - Spor

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ, DESTEK SIRASINDA BİBER GAZINA MARUZ KALDI

2025-03-19 16:04 - Marmaris

Yüksek Hızlı Trenle 97 Milyon Yolcu Taşındı

2025-03-13 10:49 - Ulaşım

Marmaris’te Kokain ve Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-03-13 16:38 - Marmaris

MARMARİS'TE BİNLERCE KİŞİ İMAMOĞLU İÇİN YÜRÜDÜ

2025-03-19 15:29 - Marmaris

İlk Yerli Banliyö Treni Test Sürüşünde

2025-03-14 14:58 - Ulaşım

Mehmet Çevik’ten viral hit alarmı: "Ben ordayım"

2025-03-17 13:01 - Magazin

İlgili Haberler

Zelenskiy: "Ateşkesin her an, hatta bugün bile başlayabileceğine inanıyoruz"

22:18 - Siyaset

Putin: "(Rusya-Ukrayna Savaşı) Rusya’nın istediği sonuçla tamamlayacak kapasiteye sahibi"

20:55 - Siyaset

Suriye Devlet Başkanı eş-Şara, Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Şerifov’u kabul etti

19:33 - Siyaset

Başkan Kurnaz: "İlkadım’da istişare kültürünü önemsiyoruz"

17:39 - Siyaset

Aliağa Ülkü Ocakları’ndan büyük buluşma

16:26 - Siyaset

Günün Manşetleri

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

15:33 - İnsan

Sahildeki Gizemli Cisim Alarm Yarattı

13:28 - Gündem

Justin Timberlake Türkiye'de Konser Verecek!

13:26 - Kültür Sanat

Filistinli Çocuğu Öldüren Katile 53 Yıl Hapis Cezası

13:09 - Asayiş

Süper Lig'de Bugünkü Maçların VAR Hakemleri Belli Oldu

12:27 - Spor