?>

AK Parti’li Öğütken: "Bayrampaşa’daki seçimin adil olmadığına inanıyoruz"

Ak parti genel başkan yardımcısı ahmet baha öğütken, bayrampaşa belediye başkanlığı seçimlerinde adil bir ortamın oluşmadığını belirterek, sürecin hukuka taşınacağını söyledi.

Siyaset - 4 saat önce

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Bayrampaşa Belediye Başkanlığı seçimlerinde adil bir ortamın oluşmadığını belirterek, sürecin hukuka taşınacağını söyledi.

Öğütken, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında Karabük’e geldi.

Partisinin İl Başkanlığı toplantı salonunda yaptığı konuşmada partisinin 24 yıllık süreçte önemli başarılara imza attığını vurgulayan Öğütken, "Hedefimiz çocuklarımıza, torunlarımıza, gençliğimize hayırlı, güzel bir ülke bırakmak. Yapılamayacak denilenlerin hepsini gerçekleştirdik, olmaz denilenleri yaptık. Bugün hayal edilemeyecek başarıları milletimizle birlikte başardık." dedi.

Terörle mücadeleye de değinen Öğütken, Türkiye’nin bu alandaki kararlı duruşunun ülke ekonomisine de katkı sağlayacağını belirterek, "Geriye dönüp baktığımızda teröre harcadığımız 2 trilyon dolar görüyoruz. Bu para halkımıza, sanayimize, ekonomimize gitseydi bugün çok daha güçlü bir yerde olurduk" değerlendirmesinde bulundu.

Muhalefeti eleştiren Öğütken, "Muhalefet verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. Birbirleriyle kavga ediyor, rüşvet ve paraları paylaşamamanın rezilliklerini yaşıyorlar. Sonra da bunları AK Parti’ye fatura etmeye çalışıyorlar. Doğru düzgün, hayırlı muhalefet yapsınlar." diye konuştu.

İstanbul’da Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun tutuklanması ve görevden uzaklaştırılmasının ardından, yerine vekalet edecek ismin belirlenmesi için yapılan seçim sürecine değinen Öğütken, Bayrampaşa’da istenen ortamın oluşmadığını dile getirerek şunları söyledi: "AK Parti’nin oylarında arada bir tane harf eksik veya ismin altına çizgi konmuş. Bundan dolayı sayılmayan oylar oldu. İlk olarak 19 oyla AK Parti adayı kazanmıştı. Arkasından iptal ettiler. Herhalde hukuka gidecek bir şey. Çünkü adil ve adaletli bir seçim olmadığına inanıyoruz."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla siyasetinde dikkat çeken isim: Ayşegül Mungan

2025-09-21 13:06 - Siyaset

Çivril Elma Festivalinde Cem Adrian unutulmaz gece yaşattı

2025-09-15 13:23 - Magazin

Çamdibi Mahallesi'nde Hizmet Krizi

2025-09-17 14:38 - Marmaris

Yatağan'da Gelin ve Damada Unutulmaz Sürpriz

2025-09-16 10:27 - Genel

Marmaris’in iyilik meleği muhtarına doğum günü sürprizi

2025-09-16 17:15 - Marmaris

Köyceğiz Yangınında Son Durum

2025-09-19 13:02 - Asayiş

71 şehidin adı anıtlaştırıldı

2025-09-15 15:32 - Genel

Ortaca’da kaza: 1’i ağır 5 yaralı

2025-09-17 17:32 - Asayiş

Uzaklaştırma Kararına Rağmen Saldırdı

2025-09-17 11:09 - Asayiş

Resen öğretmen atamalarında mağduriyet iddiası

2025-09-15 19:07 - Eğitim

İlgili Haberler

Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci partisinden istifa etti

15:50 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Avrupa ile ortak geleceğimiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz"

15:03 - Siyaset

Zabıta müdürü pazarcı esnafını sıraya dizip azarladı

14:49 - Siyaset

Hisarcık AK Gençlikten üye kaydı ve esnafa Türk bayrağı dağıtımı

14:33 - Siyaset

Hasan Melek son yolculuğuna uğurlandı

13:36 - Siyaset

Günün Manşetleri

Galatasaray, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı

16:34 - Spor

Alev savaşçılarına kadınlardan ‘pişi’ desteği

16:30 - İnsan

Merseyside derbisinde kazanan Liverpool

16:29 - Spor

Tefecilik operasyonunda 5 tutuklama

16:28 - Asayiş

Glutensiz Diyet Gerçekten Sağlıklı Mı?

14:36 - Sağlık