?>

AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü Kütahya’da coşkuyla kutlandı

Ak parti'nin 23. Kuruluş yıldönümü kütahya'da kutlandı

Siyaset - 1 yıl önce

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından, AK Parti’nin kuruluşunun 23. yıldönümü dolayısıyla program düzenledi. AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü münasebetiyle gerçekleştirilen programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Kongre Merkezi’nde yaptığı konuşma canlı olarak yayınlandı. Programa Kütahyalılar yoğun ilgi gösterdi.

Partinin İlk kurulduğu günden beri aynı heyecan içerisinde olduklarını söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamit Çelik, "Geçen 23 yıllık süreçte her alanda milletimize asırlık hizmetler kazandırmanın, bu süreçte nice zorlukları göğüsleyip nice zaferler elde edenlerin adıdır AK Parti" diye konuştu.

AK Parti’nin 23. doğum gününü kutladıklarını belirten İl Genel Meclis Başkanı Muammer Özcura, "Çok şükür 23 yıldır bu partiye hizmet ediyoruz, son 1 yıldır yaşanan küçük ekonomik sıkıntılardan dolayı darılmalara meydan vermeden, hep beraber yola devam diyoruz" ifadelerini kullandı.

Gençlerle özel olarak ilgilenilmesi gerektiğini belirten AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Berk Sildir, 2028 seçimlerinde sonucu liseli gençlerin belirleyeceğini söyledi. AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özbek Balcı, "Bu dava bizim, 23 yıldır olduğu gibi yine omuzlarımızda taşımaya söz veriyoruz" dedi.

AK Parti’nin bir başarının, geleceğin, adaletin ve kalkınmanın hikayesi olduğunu dile getiren AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, "Bugün AK Parti’yi kötüleyenlere baktığınızda AK Parti’nin yaptığı işlerden daha iyisini yapamayacaklar ama kötülemek için eleştiriyorlar" diye konuştu.

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Abdülhamit’in torunu olan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Abdülhamit’in yarım kalan işlerini tamamladığını söyledi.

Programda son konuşmayı yapan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, "Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi gece gündüz çalışacağız, bütün elleri sıkacağız, bütün kapıları çalacağız ve bütün gönüllere gireceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İsrail ve ABD Bakanları İran'ın Askeri Tehditlerini Görüştü

2024-08-12 14:36 - Ulusal

Dehşet anları güvenlik kamerasında

2024-08-09 12:10 - Asayiş

12 Eylül’de 100 yıldız kayacak

2024-08-08 12:07 - Yaşam

ÜLKE GENELİNDE “HEPİMİZ KIYIDA'YIZ EYLEMİ

2024-08-14 13:36 - Gündem

HER TÜRLÜ HUZURUN YAŞANDIĞI ‘SAKİN ŞEHİR’LERİMİZ

2024-08-09 15:36 - Gezi

ÇİÇEK AÇINCA ÖLEN AĞAÇ

2024-08-14 16:15 - Genel

Başkan Ünlü: Marmaris son yıllarda daha fazla geriye gitmiş

2024-08-08 15:25 - Marmaris

İSTANBUL, DÜNYADA EN ÇOK GEZİLEN ŞEHİR

2024-08-12 11:06 - Gündem

TÜRKİYE’NİN TURİZMDEKİ LOKOMOTİFİ KAPADOKYA

2024-08-12 11:52 - Gezi

Cumhur İttifakı Marmaris’te Başkan Ünlü’ye yüklendi

2024-08-13 18:15 - Marmaris

İlgili Haberler

Adalet Bakanı Tunç: "2025 yılında arabuluculuk ile 1 milyon 124 bin 200 dosyada uzlaştırma sağlandı"

19:56 - Siyaset

MİT Başkanı Kalın, Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Umerov ile bir araya geldi

19:48 - Siyaset

Dışişleri Bakanı Fidan, Ukrayna Milli Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Umerov ile görüştü

15:55 - Siyaset

Bakan Yardımcısı Aydın: "2026, Adaletin ve kardeşliğin güçlendiği bir eşik olacak"

14:53 - Siyaset

Kahta Belediyesi’nden kar yağışına karşı seferberlik

14:38 - Siyaset

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan