?>

Akdeniz Belediyesi hizmetleriyle gönüllere dokunuyor

Mersin'in merkez ilçe akdeniz belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesiyle ilçede düzenli periyodlarla gerçekleştirdiği ‘evde temizlik ve kişisel bakım' hizmetini yoğunlaştırdı.

Genel - 2 ay önce

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesiyle ilçede düzenli periyodlarla gerçekleştirdiği ‘evde temizlik ve kişisel bakım’ hizmetini yoğunlaştırdı.

İlerleyen yaşları veya rahatsızlıkları nedeniyle kişisel bakım ihtiyaçlarını yerine getiremeyen vatandaşların hayatına dokunmaya devam eden Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, çalışmalar kapsamında ev temizliğini yerine getirirken aynı zamanda kuaförlük hizmeti de veriyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, belirlenen program dâhilinde ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerini ziyaret ederek detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Aynı zamanda kişisel bakım konusunda da destek sunuluyor. Kuaförlük hizmeti kapsamında saç kesimi, kişisel bakım ve hijyen uygulamaları uzman personel tarafından özenle yapılıyor.

Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, yürütülen hizmet kapsamında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Belediye olarak yalnızca alt yapı ve üst yapı hizmetleriyle değil, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak sosyal hizmetlerle de sahadayız. Özellikle yaş almış, engelli veya kimsesiz vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, onları yalnız hissettirmemek öncelikli sorumluluklarımız arasında. Bu doğrultuda Akdeniz’de insana dokunan hizmetler üretmeye devam edeceğiz."

Evde bakım ve kuaförlük hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, ’0552 768 88 88’ numaralı Çağrı Merkezi WhatsApp hattından veya ’0324 336 65 83’ numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecekleri bildirildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Turizmde Rekor Gelir Ama Düşük Harcama

2025-04-12 10:44 - Turizm

YOLLAR VE KALDIRIMLAR SEZONA HAZIRLANIYOR

2025-04-11 11:26 - Marmaris

"Öğretmenime Dokunma"

2025-04-14 13:45 - Marmaris

Ergun : “Suriye’de Türkmenler Yok Sayıldı”

2025-04-11 13:22 - Gündem

Muğlalı Doktor Antalya'da Hayatını Kaybetti

2025-04-09 10:43 - Asayiş

Marmaris’te öğretmenlerin görevden alındığı iddiaları asılsız

2025-04-11 17:05 - Marmaris

Ticari yatta göçmen kaçakçıları ve düzensiz göçmenler yakalandı

2025-04-09 21:18 - Asayiş

Hisarcık’ta "Sağlık İçin Hep Birlikte Yürüyoruz" etkinliği

2025-04-11 12:41 - Sağlık

Cihat Arslan: "Zorluk derecesi yüksek bir maçtı"

2025-04-12 22:14 - Spor

Marmaris'te Anaokulu Yanında Domuz Sürprizi

2025-04-10 11:45 - Gündem

İlgili Haberler

Muğla Valisi Akbıyık: "Marmaris’te turizmi hedef alan paylaşımlar gerçek dışı"

12:43 - Genel

Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan Vali Toraman’a ziyaret

12:45 - Genel

Erzincan’da Anadolu’nun Türkleşmesi ve İslamlaşması Sempozyumu düzenlenecek

12:42 - Genel

Marmaris’te gıda denetimleri gece saatlerinde de sürüyor

12:41 - Genel

Yalova’da çöken hastane yolunun yapımında sona yaklaşıldı

12:35 - Genel

Günün Manşetleri

Kesinleşmiş 22 yıl cezayla aranan hükümlü yakalandı

12:20 - Asayiş

Kadınların ürettiği ürünler Türkiye’ye açılıyor

12:14 - Ekonomi

Üniversite Sınavı Öncesi Ebeveynlere Kritik Uyarılar

10:50 - Sağlık

Arı Ekmeği Üreticilerinin Yeni Gözdesi Oldu

10:41 - Gündem

İrem Su'nun Annesi Adalet İstiyor

10:38 - Asayiş