?>

Akdeniz Belediyesinin ’Kadın Emeği Yılbaşı Pazarı’na ziyaretçi akını

Mersin'in merkez ilçe akdeniz belediyesinin kurduğu ve 3 gün boyunca mersinlileri misafir edecek olan 'kadın emeği yılbaşı pazarı', yer yer yağışlı havaya rağmen her yaştan vatandaşın yoğun ilgisi altında devam ediyor.

Kültür Sanat - 4 ay önce

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin kurduğu ve 3 gün boyunca Mersinlileri misafir edecek olan ’Kadın Emeği Yılbaşı Pazarı’, yer yer yağışlı havaya rağmen her yaştan vatandaşın yoğun ilgisi altında devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen ve ’Yoğurt Pazarı Parkı’nda açılan Kadın Emeği Yılbaşı Pazarında Akdenizli kadınlar, birbirinden güzel ürünlerini ve el emeği göz nuru eserlerini hem beğeni hem de satışa sunuyor. Böylelikle kadınlar elde ettikleri gelirle de ailelerinin bütçesine önemli katkı sağlıyor. Park içinde açılan ve 3 gün boyunca açık kalacak olan stantları ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ve Başkan Yardımcısı Nuriye Arslan ile meclis üyeleri, ürün satışı yapan kadınlarla sohbet edip hal hatırlarını sordu, kimi taleplerini dinledi. Stant açan kadın üreticiler de memnuniyetlerini dile getirip gelir sağlayıcı projelerin sürekli olması yönündeki isteklerini dile getirdi. “Üreten kadınlara her türlü desteğimiz devam edecek”

Kadın Emeği Yılbaşı Pazarını ziyaretine ilişkin kısa bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Nuriye Arslan; “Yılbaşına özel ve 3 gün sürecek kadın emeği pazarımız, Yoğurt Pazarı Parkımızda kurulmuş bulunmakta. Kadınlar, değerli emekleriyle ortaya çıkardıkları çeşitli ürünleri ve rengârenk el işi malzemelerini burada değerlendirip gelir elde ediyor. Bizler de Akdeniz Belediyesi olarak bu noktada kadınlara gereken desteği sunduk. Bundan sonra da bütün kadınlara, özellikle de üreten kadınlara desteğimiz devam edecek” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

430 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2024-12-24 10:12 - Asayiş

Esen Metalspor: 2 - Kocasinan Şimşekspor: 1

2024-12-23 10:41 - Spor

Abdülkerim Bardakcı ’dalya’ dedi

2024-12-22 18:10 - Spor

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 516 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-20 22:44 - Asayiş

Hakkari’de turşu bidonunda 13 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-12-23 15:59 - Asayiş

Batman’da çocuğun parmağına sıkışan metal, itfaiye ekiplerince çıkarıldı

2024-12-21 17:21 - Asayiş

Kasım ayında 17 bin 431 kilogram tekstil ve 3 bin 962 kilogram metal atığı geri dönüşüme kazandırıldı

2024-12-23 12:03 - Gündem

Kötekli Kavşağında Trafik Düzenlemesi

2024-12-22 22:09 - Genel

MUĞLA, SUÇ ORANI YÜKSEK İLLERLE ÇEVRİLİ

2024-12-27 14:29 - Asayiş

KÖYCEĞİZ GÖLÜ: DOĞA VE EKOLOJİK ZENGİNLİĞİN ADRESİ

2024-12-25 13:12 - Gezi

İlgili Haberler

eTwinning’in 20. yılında Göl’de proje sergisi

19:59 - Kültür Sanat

"Antalya’dan Dünyaya" lezzet yolculuğu başladı

19:21 - Kültür Sanat

Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın Kitap Fuarı’na davet

18:03 - Kültür Sanat

"Yeşilçam Film Afişleri" sergisi Tekirdağ’da açıldı

17:26 - Kültür Sanat

Kastamonu’da öğrencilerden Anıtkabir ziyareti

17:28 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Şiddet Dozajı Yüksek Akran Zorbalığı

16:28 - Asayiş

Kayserispor’a para cezası

16:15 - Spor

Aile Baskısı İntihara Sürükledi

16:10 - Asayiş

Mardin’de öğretmenin öldüğü silahlı kavgada bir şüpheli gözaltında

16:07 - Asayiş

Cep telefonu bataryası patladı

12:38 - Asayiş