?>

Aksaray Valisi Duru: "Devletimizin en büyük özelliklerinden biri sosyal devlet olmasıdır"

EŞİYLE BİRLİKTE BAKIM, REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİNİ ZİYARET EDEN AKSARAY VALİSİ MURAT DURU, "DEVLETİMİZİN EN BÜYÜK ÖZELLİKLERİNDEN BİRİ SOSYAL DEVLET OLMASIDIR" DEDİ.

İnsan - 4 saat önce

Eşiyle birlikte Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret eden Aksaray Valisi Murat Duru, "Devletimizin en büyük özelliklerinden biri sosyal devlet olmasıdır" dedi.

Aksaray Valisi Murat Duru, eşi Elif Duru ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Aksaray Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret çerçevesinde merkezde kalan özel bireylerle bir araya gelen Vali Duru ve eşi Elif Duru özel bireylerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Merkezde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Duru, devletin sosyal devlet anlayışı çerçevesinde her zaman özel bireylerin yanında olduğunu vurguladı. Ziyarette konuşan Vali Duru, sevgi, dayanışma ve anlayışla engellerin aşılabileceğini ifade ederek, merkezde sunulan eğitim ve mesleki faaliyetlerin büyük önem taşıdığını belirtti. Merkezin, sosyal devlet anlayışının somut ve kıymetli bir örneği olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından merkezde kalan özel bireylerden Çavuş, "Biz Engelliyiz" adlı şiirini okudu. Şiirin ardından yaptığı kısa konuşmada engellerin umut ve sevgiyle aşılabileceğini ifade eden Çavuş, duygusal anlar yaşattı. Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş da merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, merkezde 72 özel bireyin kaldığını, özel bireylere ve ailelerine yönelik danışmanlık hizmetleri sunulduğunu belirtti. Ulaş ayrıca el sanatları, galoş ve rölyef atölyelerinde mesleki destek sağlandığını ve çeşitli sosyal etkinlikler düzenlendiğini ifade etti. Vali Murat Duru ve eşi Elif Duru, ziyaret kapsamında merkezdeki yaşam alanları, atölyeler ve ortak kullanım alanlarını gezerek incelemelerde bulundu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'nde Yeni Üye Heyecanı

2026-01-17 16:41 - Marmaris

Muğla’da jandarma uzman çavuş evinde ölü bulundu

2026-01-17 21:43 - Asayiş

ERGUN; ÖĞRENCİLER YURTLARDA GÜVENDE Mİ?

2026-01-23 12:27 - Genel

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ üyeleri yakalandı

2026-01-18 14:52 - Asayiş

Emlak Sektöründe Harç Krizi

2026-01-22 15:58 - Ekonomi

Türkiye’nin en büyük denizden içme suyu arıtma tesisi Muğla’da yapılacak

2026-01-18 11:55 - Sağlık

MUĞLA’DA BELEDİYE BİNALARI TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

2026-01-21 11:56 - İnsan

Denizli Kayak Merkezi yeni sezonda ziyaretçi akınına uğradı

2026-01-18 13:36 - Gündem

Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu

2026-01-22 14:53 - Sağlık

6 YIL 8 AY HAPİS CEZASI BULUNAN GÖÇMEN KAÇAKÇISI YAKALANDI

2026-01-19 10:23 - Asayiş

İlgili Haberler

Ayvalık’ta Uğur Mumcu unutulmadı

13:39 - İnsan

Kolundan yaralanan çocuk, iş makinasıyla bulunduğu yerden alınıp sağlık ekibine teslim edildi

13:41 - İnsan

Azerbaycan’dan Samsun’a uzanan mutluluk

13:42 - İnsan

Çoban ve 9 keçisi, 3 gündür mahsur kaldığı yerden kurtarıldı

13:20 - İnsan

Diyarbakır’ın en güzel kardan adamı seçildi

13:23 - İnsan

Günün Manşetleri

Ekipler bu kez itfaiye ekipleri için yol açtı

11:49 - Asayiş

Fenerbahçe, Göztepe’yi konuk edecek

10:50 - Spor

Zehirlenmeler tavuk fiyatlarını baskıladı

10:44 - Ekonomi

Bu eskimo evi Alaska’da değil Yozgat’ta

10:24 - Gündem

6 ilde yasadışı bahis operasyonu: 13 kişi tutuklandı

10:04 - Asayiş