?>

Alanya Belediye Başkanı Özçelik: "Taksilerle ilgili düzenlemeler yapacağız"

Alanya belediye başkanı osman tarık özçelik, otogar taksi durağı esnafı ile bir araya geldi.

Siyaset - 2 ay önce

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Otogar Taksi Durağı esnafı ile bir araya geldi. Taksicilerin taleplerini dinleyen Başkan Özçelik, "Turizm sezonu öncesi taksilerle ilgili düzenlemeler yapacağız. Hem taksici esnaflarımız hem vatandaşlarımızın hem de kentimize gelen misafirlerimiz bu farkı hissedecekler" dedi.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, kent genelinde meslek grupları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Özçelik, Otogar Taksi Durağı’nda taksicilerle buluştu.

Sohbet havasında geçen buluşmada taksiciler taleplerini Başkan Özçelik’e ilettiler. Duraklardaki taksi sayıları ve yolcu alım noktaları gibi konulardaki taleplerle ilgili Başkan Özçelik notlar aldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile sürekli temas halinde olduklarını belirten Başkan Özçelik, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek bugüne kadar söylediğimiz ve talep ettiğimiz hiçbir şeyi geri çevirmedi. Her zaman bizlere yardımcı oldu. Bu konudaki isteklerimizi de kendisi ile görüşeceğiz. Daha önce taksicilerle ilgili birtakım görüşmelerimiz olmuş ve fikir alışverişinde bulunmuştuk. Halk otobüsleri ve taksilerle ilgili gerekli adımları atmaya başlıyoruz" dedi. "Düzenlemeler yapacağız"

Taksilerle ilgili düzenlemeler yapılacağını belirten Başkan Özçelik, "İsteklerinizi elimden geldiğince yapacağım. Tabii ki bizim de sizden isteklerimiz var. Bazı düzenlemeler gerçekleştireceğiz. Yurt dışında kentimizi tanıtmak ve turizmi geliştirmek adına birçok fuara katıldık. Bu fuarlarla Alanya’da bir taksi sorunu olduğunu bizlere söylediler. Taksi duraklarındaki taksi sayıları ile ilgili sizlerle birlikte görüşüp bir karar alalım ve bunu uygulayalım. Ancak uygunsuz kıyafetle taksicilik yapılmasına da müsaade edemeyiz. Sizlerin de yaşadığı zorlukları biliyoruz ve farkındayız. Vatandaşlarımıza ve kentimize gelen misafirlerimize karşı istenmeyen olaylar yaşanmasını istemiyoruz Alanya’mızın marka değerine zarar veren bu tarz davranışlarla ilgili önemli düzenlemeler yapacağız. Hem taksicisi esnaflarımız hem vatandaşlarımızın hem de kentimize tatile gelen misafirlerimiz bu farkı hissedecekler" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şahinbey Belediyesi’nden öğrencilere sahur ikramı

2025-03-16 17:39 - Kültür Sanat

Marmaris'te Taksicilerin Park Çilesi

2025-03-18 14:41 - Marmaris

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ, DESTEK SIRASINDA BİBER GAZINA MARUZ KALDI

2025-03-19 16:04 - Marmaris

İlk Yerli Banliyö Treni Test Sürüşünde

2025-03-14 14:58 - Ulaşım

Bakan Uraloğlu'ndan İstanbul Havalimanı Metrosu Müjdesi

2025-03-19 12:54 - Ulaşım

Başkan Ünlü: "Mağduriyetimizle ilgili şikayetçi olduk"

2025-03-20 10:03 - Siyaset

MARMARİS'TE BİNLERCE KİŞİ İMAMOĞLU İÇİN YÜRÜDÜ

2025-03-19 15:29 - Marmaris

Mehmet Çevik’ten viral hit alarmı: "Ben ordayım"

2025-03-17 13:01 - Magazin

MFÖ hayranlarına sürpriz albüm

2025-03-20 16:44 - Magazin

Ortaca'da Türk Mutfağı Kursu

2025-03-18 15:55 - Eğitim

İlgili Haberler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı öncesinde NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.

23:46 - Siyaset

Fransa’dan Rusya’ya ateşkesi kabul etmemesi halinde yaptırım tehdidi

22:39 - Siyaset

Pakistan Başbakanı Şerif’ten desteği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

21:48 - Siyaset

Samsun’da "Adalet Zinciri" etkinliği

21:15 - Siyaset

CHP Genel Başkanı Özel, Soma’daki anma programına katıldı

21:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

Bahçeli'den PKK'nın Fesih Kararına Tarihi Yorum

16:36 - Gündem

40 Yıllık Usta Antika Saatlere Hayat Veriyor

16:36 - Kültür Sanat

İnternet Dolandırıcılarına Büyük Darbe

16:36 - Asayiş

Yeni Papa Kayseri'den mi?

16:36 - Gündem

Silahlı Saldırıda 1 Genç Hayatını Kaybetti

15:27 - Asayiş