?>

Ali Haydar Küçük’ün vefatı Erzurum’da üzüntüyle karşılandı

Erzurum’da vali yardımcılığı yaptığı dönemde palandöken’e gondol getiren ve konaklı’nın kış turizmine kazandırılmasında önemli payı olan ali haydar küçük, hayata veda etti.

İnsan - 3 ay önce

Erzurum’da Vali Yardımcılığı yaptığı dönemde Palandöken’e gondol getiren ve Konaklı’nın kış turizmine kazandırılmasında önemli payı olan Ali Haydar Küçük, hayata veda etti.

Uzun bir süreden beri kanser hastalığı ile mücadele eden Ali Haydar Küçük, Muğla’da önceki gün hayatını kaybetti. Emekli olduktan sonra Muğla’ya yerleşen ve avukatlık yapan Ali Haydar Küçük’ün Türk bayrağına sarılı cenazesi bugün önce Muğla Barosuna götürüldü. Burada yapılan törenin ardında Kurşunlu Camisinde cenaze namazı kılındı. Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, ailesi, yakınları ve vatandaşların katıldığı törenden sonra Küçük, Muğla’da toprağa verildi.

Ali Haydar Küçük, 1955 yılında Elazığ’da dünyaya geldi. İlk, orta liseyi bitirdikten sonra 1972 yılında Ankara Hukuk Fakültesine giren Küçük, 1978 yılında mezun oldu. 1979 yılında memuriyet hayatına başlayan Küçük, ilçelerde kaymakamlık ve Erzurum ile Muğla’da vali yardımcılığı görevinde bulundu.

Alaatin Karaca’nın Dağcılık Federasyon Başkanlığı yaptığı dönemde yönetim kurulu ve hukuk kurulunda görev alan Küçük’ün ölüm haberi Erzıurum’da da üzüntü ile karşılandı.

Alaattin Karaca, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Erzurum da Vali Yardımcısı iken tanıştığım, daha sonraki yıllarda Muğla ve İzmir’de Vali yardımcılığı görevlerinde bulunan, Erzurum’da Konaklı ve Palandöken Kayak Tesislerinin yapımında büyük katkısı olan, Türkiye Dağcılık Federasyonu Hukuk ve Yönetim Kurullarında birlikte çalıştığım can dostum, güzel insan Ali Haydar Küçük’ün acı haberine çok üzüldüm. Ailesine, çocuklarına sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS'TE SU FATURALARINA İSYAN BÜYÜYOR

2025-02-07 11:50 - Marmaris

Soykan Kuyumculuk’tan Marmaris’e Yeni Mağaza

2025-02-11 17:23 - Marmaris

MUĞLA TARİHİNİ BÜYÜLEYEN MUHTEŞEM EFSANELERİ

2025-02-10 11:23 - Turizm

Beldibi Mahalle Buluşması 16 Şubat’ta Gerçekleşecek

2025-02-11 17:53 - Marmaris

FETHİYE'DE 328 MİLYONLUK YATIRIM HIZLA İLERLİYOR

2025-02-12 15:13 - Ulaşım

Muğla Akyaka Orman Kampı'nda neler oluyor?

2025-02-11 15:51 - ÇEVRE

DALAMAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

2025-02-07 15:22 - Ulaşım

GEBZE OSB-DARICA SAHİL METRO HATTINDA YENİ DÖNEM

2025-02-08 11:42 - Ulaşım

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DE ULAŞTIRMA ZİRVESİ

2025-02-12 12:32 - Ulaşım

Kent içi raylı sistemi 634 kilometreye çıkacak

2025-02-11 13:48 - Ulaşım

İlgili Haberler

Artvin’de sıra dışı taksi deneyimi

09:06 - İnsan

Adilcevaz’da şimşekler geceyi aydınlattı

08:49 - İnsan

Ahlaki yozlaşmaya karşı imza kampanyası

21:59 - İnsan

"Burj Al Babas" projesiyle ilgili soruşturmada iddianame hazırlandı: 13 sanık hakkında 885’er yıla kadar hapis talebi

20:43 - İnsan

Doğubayazıt’a Turizm Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli protokolü imzalandı

20:22 - İnsan

Günün Manşetleri

Arızalanan motorbotta mahsur kalan 3 kişiyi deniz polisi kurtardı

16:32 - Asayiş

Çocuklarda Yanlış Giyim Hastalık Davetiyesi Çıkarabilir

16:27 - Sağlık

Kütahya’da 4,2 büyüklüğünde deprem

16:19 - Genel

Şahin'den Sultan Abdülhamid Han'a Yönelik Sözlere Sert Tepki

16:16 - Genel

3.8 Ton Ele Geçirildi Midye Ele Geçirildi

16:01 - Asayiş