?>

Altın 2025’te Durağan Bir Seyir Bekliyor

"Altın uzun vadede güvenli liman olmaya devam ediyor," diyen Bilal Çay, yeni yılda altının yatırımcısını üzmeyeceğini ifade etti.

Ekonomi - 1 yıl önce

Kayseri’de sarraflık yapan Bilal Çay, 2025 yılı için altın piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Altın fiyatlarının son iki yılda ciddi bir artış gösterdiğini belirten Çay, yeni yılda bu yükselişin hız kesmesini beklediklerini ifade etti. Çay, “Altın her zaman güvenli bir liman olarak hem kısa hem de uzun vadede yatırımcısını sevindiriyor. Ancak özellikle uzun vadede daha sağlıklı ve kazançlı bir yatırım aracı olarak öne çıkıyor. Yaz aylarında düğün sezonuyla birlikte satışlarımız artarken, kış ayları daha sakin geçiyor. 2025 yılında altının daha durağan bir seyir izlemesini öngörüyoruz. Bu durum hem yatırımcıyı hem de bizi memnun eder” dedi.

Uzun Vadeli Yatırımcılar için Güvenli Liman

Altın fiyatlarının uzun vadede yatırımcılarını memnun etmeye devam edeceğini vurgulayan Çay, şunları söyledi: “Altın, uzun vadede yatırımcısını hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadı. Yeni yılda da altının çok dalgalı bir seyir izlemesini beklemiyoruz. Ancak emin adımlarla, durağan bir şekilde yükselişini sürdürecektir. Hızlı düşüş ve çıkışlar hem piyasaları hem de bizi olumsuz etkiliyor. Bu nedenle altının istikrarlı bir şekilde değer kazanması her açıdan daha avantajlı.”

Altın Yatırımcılarını Sevindirmeye Devam Edecek

Yeni yılda altın yatırımcılarını yine memnun edecek bir seyir beklediklerini ifade eden Çay, altının güvenli liman olma özelliğini koruyacağını belirtti. Yatırımcıların özellikle uzun vadede altına yönelerek kazançlarını artırabileceklerini dile getiren Çay, piyasanın durağanlığıyla ilgili olumlu beklentilerini yineledi.

Altın, yeni yılda da istikrarlı bir yatırım aracı olmaya devam edeceği sinyallerini veriyor. Hem sarraflar hem de yatırımcılar, 2025’in daha az dalgalı ve daha öngörülebilir bir piyasa getireceğini umut ediyor.

Haftanın Öne Çıkanları

430 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2024-12-24 10:12 - Asayiş

Esen Metalspor: 2 - Kocasinan Şimşekspor: 1

2024-12-23 10:41 - Spor

Abdülkerim Bardakcı ’dalya’ dedi

2024-12-22 18:10 - Spor

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 516 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-20 22:44 - Asayiş

Hakkari’de turşu bidonunda 13 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-12-23 15:59 - Asayiş

Batman’da çocuğun parmağına sıkışan metal, itfaiye ekiplerince çıkarıldı

2024-12-21 17:21 - Asayiş

Kasım ayında 17 bin 431 kilogram tekstil ve 3 bin 962 kilogram metal atığı geri dönüşüme kazandırıldı

2024-12-23 12:03 - Gündem

Kötekli Kavşağında Trafik Düzenlemesi

2024-12-22 22:09 - Genel

KÖYCEĞİZ GÖLÜ: DOĞA VE EKOLOJİK ZENGİNLİĞİN ADRESİ

2024-12-25 13:12 - Gezi

FETHİYE GÜNLÜKLÜ KOYU'NDAKİ YAPILAŞMA İPTAL EDİLDİ

2024-12-18 16:40 - Asayiş

İlgili Haberler

Prysmian işçileri Mudanya’da yürüdü

21:17 - Ekonomi

Kadın Mühendis Okulu ile sanayiye kadın eli değiyor

19:04 - Ekonomi

Zeytin üreticileri için destek ve markalaşma önerisi

17:42 - Ekonomi

3’üncü Sürdürülebilir Yüzyıl Zirvesi’nde yeşil dönüşümün yol haritası konuşuldu

17:25 - Ekonomi

Kilis’te üreticilere hibe destekli tarım ve hayvancılık ekipmanları dağıtıldı

17:19 - Ekonomi

Günün Manşetleri

2 kişinin ölümüne sebep olan zanlılar tutuklandı

16:11 - Asayiş

9 dil biliyor, gören şaşırıyor

15:48 - Kültür Sanat

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

15:00 - Sağlık

Sağlık Hizmetleri Bürosu’ndan Yarımada Genelinde Sağlık Desteği

14:52 - Sağlık

Muğla’da Depreme Dayanıklı Yeni Huzurevi Yükseliyor

13:56 - İnsan