?>

Altınoluk taziye ve kültür evi protokolü imzalandı

BALIKESİR’İN EDREMİT BELEDİYESİ VE HAYIRSEVERLER ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL İLE ALTINOLUK MAHALLESİ’NDE MODERN BİR TAZİYE VE KÜLTÜR EVİNİN YAPIMI İÇİN İLK RESMİ ADIM ATILDI.

Genel - 4 ay önce

Balıkesir’in Edremit Belediyesi ve hayırseverler arasında imzalanan protokol ile Altınoluk Mahallesi’nde modern bir taziye ve kültür evinin yapımı için ilk resmi adım atıldı.

Edremit Belediyesi, kentin sosyal donatı alanlarını artırmak ve vatandaşların acılarını paylaşacakları, kültürel etkinliklerini gerçekleştirecekleri mekanları çoğaltmak adına anlamlı bir projeye daha imza attı. Altınoluk Mahallesi, 1872 ada 1 parselde hayata geçirilecek olan "Altınoluk Taziye ve Kültür Evi" projesi için yapım protokolü imzalandı.

Hayırseverlerden işbirliği

Proje hayırsever iş insanları Abdülkerim Kızmaz, Muzaffer Donat, Mazhar İşler, Hasip Yalvaç ve Salman Batur’un işbirliği ve Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ın desteğiyle başladı. İmzalanan protokol kapsamında, binanın yapımına en kısa sürede başlanması, taziye ve kültür evinin bölge halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.

El birliğiyle inşa edeceğiz

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, projenin önemine vurgu yaparak hayırseverlere teşekkür etti. Başkan Ertaş, "Edremit’in köklü dayanışma kültürünü taçlandırmak için hayırsever vatandaşlarımızla bir aradayız. Altınoluk Mahallemizde hemşehrilerimizin bir araya geleceği, acılarını paylaşırken teselli bulacağı, kültürel değerlerimizin yaşayacağı bir merkezi el birliğiyle inşa ediyoruz. Sayın Abdülkerim Kızmaz, Muzaffer Donat, Mazhar İşler, Hasip Yalvaç ve Salman Batur’a tüm Edremit halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum. Belediyemiz ve hayırseverlerimizin bu omuz omuza duruşu, kentimiz için en büyük kazanımdır. Altınoluk’ta çok önemli bir ihtiyacı hep birlikte karşılıyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Başkan Altay: "31 ilçede 165 bin öğrencimize tasarruf ve milli teknoloji hamlesi bilinci kazandırıyoruz"

2026-03-23 12:19 - Siyaset

14 yaşında çocuk, otobüs durağında silahla vurulmuş halde bulundu

2026-03-22 01:19 - Asayiş

SAFİYE SOYMAN KAPISINA GELEN DOMUZU ELLERİYLE BESLEDİ

2026-03-23 12:18 - Magazin

Marmaris Çarşısında Yangın Musluğu Talebi

2026-03-23 13:49 - Marmaris

Marmaris’te kamu görevlisi 4 bin dolar rüşvet alırken suçüstü yakalandı

2026-03-27 10:35 - Asayiş

KADIN SAHA PERSONELİNE ÜCRETSİZ CİLT BAKIMI DESTEĞİ

2026-03-24 16:26 - Marmaris

MİLAS BELEDİYESİ EKİPLERİ İLÇE GENELİNDE HUMMALI ÇALIŞMALAR YAPIYOR

2026-03-26 12:23 - ÇEVRE

Marmaris Barlar Sokağı’na Turnikeli Güvenlik Önerisi

2026-03-25 12:08 - Marmaris

Trump: "(İran) Diyalog kurabiliriz ama ateşkes yapmak istemiyorum"

2026-03-21 00:10 - Siyaset

Akyaka’da Doğa Tahribatı Tepki Çekti

2026-03-26 15:11 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin, memleketi Niğde’de son yolculuğuna uğurlandı

19:04 - Genel

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "Eskişehir’imiz Paris’le, Londra’yla, Berlin’le yarışır halde"

17:52 - Genel

İmamın sanat sevgisi camiye yansıdı

17:40 - Genel

Başkan Yüceer, Malkara’da saha incelemelerinde bulundu

17:37 - Genel

"Birlikte Güzeliz" Projesi kapsamında çocuklar gönüllü kuaförlerle bir araya geldi

17:06 - Genel

Günün Manşetleri

Kayıp şahıs ormanda yaralı halde bulundu

17:34 - Asayiş

Yük asansörü minibüsün üzerine devrildi

17:26 - Asayiş

Şüpheli şahısların üzerindn uyuşturucu ve silah çıktı

17:09 - Asayiş

Kafası kapıya sıkışan 4 yaşındaki çocuğun imdadına itfaiye yetişti

16:54 - Asayiş

YKS birincilerinden Tuğsem Bahar başarısının sırrını anlattı

16:50 - Eğitim