?>

Altınordu’da oyuncular iddialı

Tff 2. Lig ekiplerinden altınordu’da kaan baysal ve hüseyin bulut, kulüp televizyonuna yaptıkları açıklamayla pazar günü deplasmanda oynayacakları maçta beykoz anadolu spor’u mağlup etmek istediklerini söyledi. (hüseyin bulut)

Spor - 7 ay önce

TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu’da Kaan Baysal ve Hüseyin Bulut, kulüp televizyonuna yaptıkları açıklamayla Pazar günü deplasmanda oynayacakları maçta Beykoz Anadolu Spor’u mağlup etmek istediklerini söyledi.

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta şu ana kadar oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik alan Altınordu, topladığı 15 puanla 5. sırada yer alıyor. İzmir ekibi, hafta sonu oynanacak 8. hafta mücadelesinde Beykoz Anadolu Spor’la karşı karşıya gelecek. Kırmızı-lacivertli formayı giyen Kaan Baysal ve Hüseyin Bulut, kulüp televizyonuna karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Bu sezon Metin Oktay Yerleşkesi’nde oynadıkları 4 maçı da kazandığımızı hatırlatan Altınordu’nun tecrübeli oyuncularından Kaan Baysal “Ligde oldukça iyi bir gidişatımız var. Herkes artık buranın zor bir deplasman olduğunu biliyor. Biz de evimizde şu ana kadar oynadığımız tüm maçları kazanarak bunu ispatladık” dedi.

Takım içindeki havanın gayet iyi olduğuna vurgu yapan tecrübeli oyuncu, “Takımımızda yetenekli gençlerimiz var. Hepsinin önü de açık, öğrenmeye açlar. Biz de onlara abilik yapıyoruz” diye konuştu.

Kaan Baysal, Beykoz Anadolu Spor ile oynayacağımız maçla ilgili olarak da “Beykoz ile zorlu bir mücadele oynayacağız. Onların da iyi bir gidişatı var ama biz o deplasmandan mutlu bir şekilde evimize dönmek istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. Hüseyin Bulut: “İlk golümü attığım için mutluyum”

Öte yandan lider Kastamonuspor ile oynanan maçta takımımızın galibiyet golünü atan Hüseyin Bulut da “Altınordu forması altında ilk golümü attım çok mutluyum. Umarım devam da geliyor. Özellikle iç sahada iyi bir performansımız var. Deplasmandan da iyi sonuçla gelip çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da 730 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-10-13 21:44 - Asayiş

Metalik eserler sergisi ‘Art-ık Sanat’ OSM’de açılıyor

2024-10-14 12:44 - Kültür Sanat

Marmaris pazarında fiyatlar uçuşa geçti

2024-10-10 16:06 - Marmaris

Uludağ iş dünyasının buluşma noktası haline geliyor

2024-10-15 13:01 - Ekonomi

Umutlar Marmaris’te rengarenk bezlere dönüşüyor

2024-10-12 14:15 - Marmaris

Halk Kafe Marmaris'te emeklinin imdadına yetişti

2024-10-17 14:51 - Marmaris

Muğla’da keşfedilmeyi bekleyen cennet: Çandır

2024-10-17 12:04 - Gezi

Tekirdağ’da meydana gelen kazada 2 doktor hayatını kaybetti

2024-10-12 01:07 - Asayiş

HATİCE KEKEVA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

2024-10-10 18:08 - Marmaris

HİNTLİ MİLYARDERİN MEGA YATI, FETHİYE’DE 260 TON YAKIT ALDI

2024-10-11 11:59 - Gezi

İlgili Haberler

TFF 2. Lig’e yükselen Mardin 1969 Spor, şampiyonluk kupasını aldı

01:58 - Spor

Mustafa Alper Avcı: "Kendi adıma çok gurur duyuyorum"

21:55 - Spor

Stanimir Stoilov: "Göztepe ailesini her zaman mutlu etmeliyiz"

21:49 - Spor

Van’da derbi coşkusu

21:40 - Spor

Bartın’da Beşiktaş taraftarların galibiyet sevinci

21:42 - Spor

Günün Manşetleri

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

15:33 - İnsan

Sahildeki Gizemli Cisim Alarm Yarattı

13:28 - Gündem

Justin Timberlake Türkiye'de Konser Verecek!

13:26 - Kültür Sanat

Filistinli Çocuğu Öldüren Katile 53 Yıl Hapis Cezası

13:09 - Asayiş

Süper Lig'de Bugünkü Maçların VAR Hakemleri Belli Oldu

12:27 - Spor