?>

Amed Sportif Faaliyetler - Pendikspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 10. Haftasında amedspor, ığdır'da konuk ettiği pendikspor'a 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından teknik direktörler basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Spor - 7 ay önce

Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında Amed Sportif Faaliyetler, Iğdır’da konuk ettiği Pendikspor’a 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından teknik direktörler basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmada çok atak yaptıklarını fakat sonuçlandıramadıklarını ifade eden Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Oyunun başında rakibin tek tük yaptığı ataklardan birinde yediğimiz golü çıkaramadık. Belki de ligin en çok atak yapıldığı oyununu oynadık. Bunu oynamak ve bu oyunu devam ettirmek oldukça zor. Kapalı savunmayı açmanın yolları biraz da beceriden geçiyor. Bugün takım istemesine rağmen, oynama iştahını herkese kabul ettirmesine rağmen bunu beceriyle noktalayamadılar ve aldığımız sonuç ortada” diye konuştu. Ersun Yanal: "Bu organizasyonsuzluk bizi biraz yordu"

Organizasyonsuzluğun kendilerini yorduğunu belirten Yanal, şunları söyledi:

“Çok enteresan bir lig izliyoruz, herkes birbirini yenebiliyor. Umarım en kısa zamanda organizasyonu tamamlayacak bir takım olur ve bu yolda önemli adımlar atmış oluruz. Maalesef bu organizasyonsuzluk bizi biraz yordu. Bunun sonuçlarını umarım farklı bedellerle ödemeyiz.” Evrim Esendemir: "Üst sıralara doğru ivme kazanmak istiyorduk"

Pendikspor Teknik Sorumlusu Evrim Esendemir ise, “Ligde üst sıralara doğru bir ivme kazanmak istiyorduk, müsabakadan önce de bununla ilgili hafta içi çok verimli bir çalışma dönemi geçirdik, bunu da sahada yansıtıp iyi bir oyunla 3 puanı kazanma düşüncemize ulaştık. Burada Amedspor’un üzerimize kalabalık bir şekilde yoğunluk oluşturacağını, özellikle son hattımızın önünde 4-5 oyuncuyla bir yoğunluk oluşturacağını biliyorduk, birinci bölgeden çapraz toplarla oyuna gireceklerini de biliyorduk. Hafta içi bütün bu senaryolara yönelik çalışmalarımız, ana planımız bugün oyunda tuttu. Bir geçiş ya da bir fırsat golüyle skoru lehimize çevirme düşüncemiz de tuttu. Ondan sonraki mücadelemiz tamamen Amedspor’un yaptığı oyuncu değişikliklerine cevap şeklinde. Skoru elimizde tutup bulabiliyorsak ikinci golü bularak oyunun tamamen lehimize dönmesi için bir mücadele vardı” şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 123 kilo skunk ve metamfetamin ele geçirildi: 4 tutuklama

2024-10-21 08:39 - Asayiş

Doğubayazıt’ta 8 kilo metamfetamin ve 32 bin hap ele geçirildi

2024-10-23 14:01 - Asayiş

10 kilo 244 gram metanfetamin ele geçirildi

2024-10-25 10:39 - Asayiş

Kahvaltı için aldığı peynirden metal somun çıktı

2024-10-21 10:22 - İnsan

Arnavutluk eski Cumhurbaşkanı Meta gözaltına alındı

2024-10-21 17:37 - Asayiş

Marmaris'e yakışmayan görüntü ve koku

2024-10-26 12:53 - Marmaris

Prof. Dr. Şen: "Tüp mide ameliyatı olanlarda düşük ayak sendromu tehlikesi var"

2024-10-25 09:40 - Sağlık

MARMARİS'TE EMEKLİLER “HALK-ET” İSTİYOR

2024-10-21 11:36 - Marmaris

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı açılışı gerçekleştirildi

2024-10-23 13:15 - Genel

Marmaris’te çay ve simit 10, tuvalet 30 lira

2024-10-25 11:42 - Marmaris

İlgili Haberler

Fatih Tekke: "Çok üzgünüm, taraftarlardan, ailemden özür dilerim"

00:41 - Spor

Okan Buruk: "İki yarıda erken bulduğumuz goller işimizi kolaylaştırdı, kupayı kazandığımız için mutluyuz"

00:37 - Spor

Şırnak’ta Galatasaray sevinci

23:57 - Spor

Finalin oyuncusu Victor Osimhen seçildi

23:24 - Spor

Galatasaraylı oyuncular Türkiye Kupası’nı kaldırdı, coşku zirveye ulaştı

23:28 - Spor

Günün Manşetleri

Sivasspor, Samsunspor Deplasmanı Hazırlıklarını Sürdürüyor

13:27 - Spor

Yıldırım isabet eden asker şehit oldu

13:15 - Asayiş

İlaç Yönetiminde Titizlik Hayati

12:26 - Sağlık

Yasa Dışı Bahis Paylaşımlarına Siber Darbe

12:09 - Asayiş

Trump'tan Riyad'da Sürpriz Görüşme

11:49 - Siyaset