?>

Amed Sportif Faaliyetler, Tarkan Serbest’i kadrosuna kattı

AMED SPORTİF FAALİYETLER, TRENDYOL SÜPER LİG EKİPLERİNDEN KOCAELİSPOR’UN ORTA SAHA OYUNCUSU 31 YAŞINDAKİ TARKAN SERBEST'İ 1.5 YIL OPSİYONLU TRANSFER ETTİ.

Spor - 6 ay önce

Amed Sportif Faaliyetler, Kocaelispor ile yollarını ayıran 31 yaşındaki futbolcu Tarkan Serbest’i opsiyon da dahil olmak üzere 1.5 yıllığına kadrosuna kattı.

Amed Sportif Faaliyetler, tecrübeli futbolcu Tarkan Serbest’i renklerine bağladı. Şehmus Özer Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Kulüp As Başkanı Şeyda Arslantaş, Spor Şube Sorumlusu Adnan Zengin, Servet Vurak ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emel İzgi Demir katıldı. Şeyda Arslantaş: "Kendisinden çok ciddi faydalar sağlayacağımıza inanıyoruz"

Şeyda Arslantaş, stoper ve orta saha bölgelerine ciddi katkı sağlayacağına inandıkları bir oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Kendisine, öncelikle Amed Spor’a ve Amed Spor camiasına duyduğu güzel duygular ve burada olmayı istemesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok gönüllü olarak geldi, isteyerek geldi. Elbette futbolda hem futbolcuların hem de kulüplerin önem verdiği, hatta belki de öncelik verdiği en önemli unsurlardan biri maddiyattır. Ancak Tarkan’ın bu noktada maddiyatı belki de ikinci plana attığını, Amed Spor adına çok rahatlıkla söyleyebiliyorum. Bu anlamda, kulübümüze ve camiamıza duyduğu sağduyu ve güzel duygular için kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Kendisinden çok ciddi faydalar sağlayacağımıza inanıyoruz ve kendisine hoş geldin diyoruz. İnşallah ikinci devrede Amed Spor’un şampiyonluğu için çok önemli katkılarda bulunacaktır. Bu beklenti ve bu istekle görüşmelerimizi yaptık. Kendisi de zaten bu anlamda sunacağı katkılara inandığı için aramıza katıldı. Umarım karşılıklı olarak, hocalarımızla, teknik ekibimizle, oyuncularımızla ve takımımızın tamamıyla birlikte, bizlerin de taraftar olarak Amed Spor camiası adına kendisine açtığımız kucağı sahiplenir, Amed Spor’un Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemesine ve hedefe ulaşmasına önemli katkılar sunar. Buna inanıyoruz. İnşallah hep birlikte bunları da göreceğiz" dedi. Tarkan Serbest: "Takım için yüzde 100 savaşacağım"

İmza töreninde konuşan Tarkan Serbest de iç saha maçlarında taraftarların oluşturduğu atmosfere dikkat çekerek sözlerine başladı. Serbest, "Çok büyük bir camia ve son maçta da maçı izlemiştim. İnanılmaz bir atmosferdi. O yüzden sabırsızlıkla bekliyorum ilk maçı. Hangi pozisyonda olması benim için fark etmiyor. İki pozisyonda da kendimi iyi hissediyorum. Hocam nerede oynatmak isterse orada kendimi gösterip, takım için yüzde 100 savaşıp ve taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, kariyeri boyunca Kasımpaşa, Göztepe ve son olarak Kocaelispor formalarını giydi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Belediyesi’nin Veteriner Alımı İlanı Tartışma Yarattı

2025-12-27 12:58 - Marmaris

Metin Ergun’dan Uyuşturucuya Ulusal Seferberlik Çağrısı

2025-12-29 11:26 - Gündem

Bölge İdare Mahkemesi’nden Marmaris Belediyesi’ne bir ‘red’ daha

2025-12-29 13:08 - Asayiş

Bodrum’da yılbaşı hareketliliği zirveye ulaştı

2025-12-27 22:00 - Magazin

Kış festivalinde eğlence hız kesmeden devam ediyor

2025-12-27 09:25 - Magazin

Ambulans şoförü kazada hayatını kaybetti

2025-12-26 16:32 - Asayiş

Muğla İl Jandarması Bir Haftada Binlerce Denetim Yaptı

2025-12-29 12:11 - Asayiş

MARMARİS KÖRFEZİ RAHATLAYACAK

2025-12-29 09:26 - Marmaris

Derici: Muğla’nın Çevre Mücadelesi Yok Sayılıyor

2025-12-27 13:22 - ÇEVRE

Bodrum, Marmaris ve Datça’ya kuvvetli yağış uyarısı

2025-12-29 15:50 - Gündem

İlgili Haberler

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Almanya’yı 3-2 mağlup etti

22:08 - Spor

Trabzonspor’dan Napoli çıkarması

21:31 - Spor

Vedat Muriqi, çalışmalara başladı

20:52 - Spor

Beylikova’da sporun gücü her geçen gün büyüyor

19:10 - Spor

Sivasspor’da seçime iki kala başkanlığa aday çıkmadı

17:26 - Spor

Günün Manşetleri

Kayıp Parkinson hastası evinden 500 metre uzaklıkta bulundu

16:00 - Asayiş

Kuşadası kıyısında 3 metrelik boz camgöz köpekbalığı kıyıya vurdu

15:51 - Gündem

Ümit Milliler, Takımı hazırlık maçında Yunanistan’a mağlup oldu

14:24 - Spor

Silivri Belediye Başkanvekilliğine CHP’li Yalçın Ekici seçildi

14:01 - Siyaset

"Seni Galatasaray maçına götüreceğim" sözü, ölümün kıyısından aldı

13:52 - Asayiş