?>

Anadolu Üniversitesi’nde özel eğitim temalı poster sergisi açıldı

Anadolu üniversitesi yunus emre sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu çocuk gelişimi programı tarafından düzenlenen "özel eğitim" temalı poster sergisi, öğrenci merkezi fuaye alanında açıldı.

Kültür Sanat - 6 ay önce

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından düzenlenen "Özel Eğitim" temalı poster sergisi, Öğrenci Merkezi Fuaye Alanında açıldı.

ÇGE248 Özel Eğitim II dersi kapsamında Öğr. Gör. Gazi Acar ve öğrencileri tarafından hazırlanan 13 posterin yer aldığı sergiye, Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Göksel Arli, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, özel ihtiyaçlı bireyler, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım gösterdi. "Topluma hizmet eden kutsal bir görev üstleneceksiniz"

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Göksel Arli özel eğitimin toplumsal önemine vurgu yaparak serginin açılış konuşmasında şunları söyledi: "Sizin yapacağınız işler, topluma hizmet anlamında son derece kutsal bir görev olacak. Biz de Meslek Yüksekokulu olarak bu süreci en iyi şekilde desteklemeye çalışıyoruz. Bu alanda, Gazi hocamız gibi bilgi birikimi yüksek eğitmenlere ihtiyacımız var. Kendisi her yıl derslerini böyle güzel etkinliklerle tamamlıyor." "Bu sergi, özel bireylerle kurduğumuz dostluğun bir yansıması"

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Gazi Acar ise ders kapsamında özel ihtiyaçlı bireylerin tüm kategorilerini kapsayan bir içerik hazırladıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Poster hazırlamak, konuyla ilgili sağlam bir bilgi birikimi gerektirir. Öğrencilerimiz emek verdi, araştırdı, öğrendi ve öğrendiklerini en iyi şekilde yansıttı. Bu yalnızca bir sergi değil aynı zamanda özel eğitim alanında kurduğumuz dostlukların bir kutlaması. Otizm tanılı, görme ve bedensel engelli bireylerin etkinliğe katılımı, çalışmamıza ayrı bir anlam kattı."

Sergi sonunda, Prof. Dr. Göksel Arli tarafından, derse katkı sunan özel ihtiyaçlı bireylere, ailelerine ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Antalya’ya dolu yağdı: Alacabel beyaza büründü

2025-05-29 18:50 - Asayiş

FETHİYE-RODOS SEFERLERİ BAŞLADI

2025-05-31 12:29 - Ulaşım

Hınıs’ta ’Beraber bir dondurma yemeyelim mi?’ etkinliği

2025-05-29 18:17 - İnsan

Ankara’daki hobi bahçelerinin durumu ele alındı

2025-05-29 17:49 - Siyaset

Bakan Uraloğlu: "‘Geldik ama evde yoktunuz’ dönemi sona erdi"

2025-05-29 13:24 - Genel

Fiba Commercial Properties, yeni projelerini yatırımcılara tanıttı

2025-05-29 15:28 - Ekonomi

Karapınar’da otomobil refüje çarptı: 1 yaralı

2025-05-29 18:09 - Asayiş

CHP’li Özcan’dan Yargı Eleştirisi

2025-05-29 14:55 - Siyaset

Menteşe Belediyesi'nden Ata Tohumu Desteği

2025-05-29 13:38 - Genel

İzmir’de karısı tarafından tabancayla vurulan adam öldü

2025-05-29 16:45 - Asayiş

İlgili Haberler

Keçiören’de çalınan ünlü şair Kuliyev’in büstünün yerine yenisi yerleştirildi

10:06 - Kültür Sanat

Kastabala Tiyatrosu’ndaki kazılarda yeni masklar ortaya çıkarıldı

09:24 - Kültür Sanat

İşlettiği büfede 800 eserlik kütüphane kurdu

17:57 - Kültür Sanat

’11’nci Genç Sanat: ’Güncel Sanat Proje Yarışması’ sonuçlandı

17:00 - Kültür Sanat

Kazdağı Müzesi’nin 10. Yıl etkinliği gerçekleştirildi

17:02 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

MSKÜ’lü genç hekim, TUS’ta Türkiye üçüncüsü oldu

15:32 - Sağlık

Gelin ve damada 15 metrelik para kurdelesi

12:11 - İnsan

Milas’ta Çocuk Hakları Günü Etkinliği 20 Kasım’da

12:09 - Genel

Çocuğun ölümüne neden olan sürücünün ehliyetine daha önce el konulmuş

11:47 - Asayiş

Sosyal medya mesajı okulu yeniletti

11:21 - Eğitim