?>

Anahtar Parti’den selzedelere destek

KIRŞEHİR'DE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE YAŞANAN SU BASKINLARININ ARDINDAN ANAHTAR PARTİ KIRŞEHİR İL BAŞKANI CEMAL KAYA, SELDEN ETKİLENEN BÖLGELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Siyaset - 2 saat önce

Kırşehir’de etkili olan sağanak nedeniyle yaşanan su baskınlarının ardından Anahtar Parti Kırşehir İl Başkanı Cemal Kaya, selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.

Kentte etkili olan yağışın ardından bazı ev, iş yeri ve bodrum katlarda su baskınları meydana geldi. Selden etkilenen bölgeleri ziyaret eden Anahtar Parti Kırşehir İl Başkanı Cemal Kaya, vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Su baskını yaşanan alanlarda incelemelerde bulunan Kaya, vatandaşların taleplerini dinledi. Ziyaretin ardından açıklama yapan Kaya, yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için kalıcı çözümlerin önemine dikkat çekti. Kaya, "Kırşehir’imizde etkili olan yoğun yağış nedeniyle zarar gören tüm esnafımıza ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Alanı gezdik, yaşanan olumsuzlukları yerinde gördük. Şunu net bir şekilde ifade etmek isterim ki; eksikliklerin farkındayız ve tüm notlarımızı aldık" ifadelerini kullandı.

Anahtar Parti iktidarında ’Sel Afet Yönetmeliği’nin hızla hazırlanarak uygulanacağını belirten Kaya, "Şehirlerimizi bu tür afetlere karşı koruyacak olan Sel Afet Yönetmeliği hızla hazırlanacak ve tavizsiz bir şekilde uygulanacaktır. Altyapı yetersizliklerinden kaynaklanan mağduriyetlere kalıcı olarak son vereceğiz" dedi.

Mağduriyet yaşayan vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Kaya, "Bu zorlu süreçte mağduriyet yaşayan tüm hemşehrilerimizin yanındayız. Rabbim şehrimizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Sağlık Müdürlüğü basın sorumlusu Mehtap Aslan’ın mutlu günü

2026-06-09 23:13 - Magazin

Çorum’da hafif ticari araç istinat duvarından yan yola uçtu: 2 yaralı

2026-06-09 00:05 - Asayiş

Atakum’da kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçti: 5 yaralı

2026-06-07 00:14 - Asayiş

Şanlıurfa merkezli 4 ilde organize suç örgütüne operasyon: 21 gözaltı

2026-06-08 14:17 - Asayiş

11 kişi boğuldu ama çocuklar ’biz korkmuyoruz, yüzme biliyoruz’ dediler

2026-06-08 10:06 - Asayiş

Halı sahada öğrenciler öğretmenlerle bir araya geldi

2026-06-08 09:21 - Eğitim

MARMARİS KUMLUBÜK’TE DOĞA KATLİAMI

2026-06-10 16:09 - ÇEVRE

YÜKSEK İHALE BEDELLERİ O KAFELERİ DE VURDU

2026-06-11 09:29 - Marmaris

DMD hastası Muhammet Sıraç için Marmaris tek yürek oldu

2026-06-07 14:39 - Marmaris

A millilere özel koruma: Bir an olsun ayrılmıyorlar

2026-06-13 01:02 - Spor

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan A Milli Takım’a destek mesajı: "Mücadeleyi bırakmadığınızda Türkiye için neleri başardığınıza defalarca şahit olduk"

22:48 - Siyaset

Eski Macaristan Başbakanı Orban, genel seçimlerdeki yenilgisine rağmen yeniden Fidesz lideri seçildi

20:36 - Siyaset

Almanya’dan Moğolistan’a Müslüman toplumların gündemi Köln’de ele alındı

21:56 - Siyaset

Muş Cumhuriyet Başsavcılığına Hüseyin Kaçar atandı

19:49 - Siyaset

İnegöl’ün üstyapısı yenileniyor

18:46 - Siyaset

Günün Manşetleri

Samsunspor’dan teknik heyete transfer

16:42 - Spor

Eşyaları dere kenarında bulunan şahıs için arama çalışması başlatıldı

16:18 - Asayiş

BESNİ’DE 50 DÖNÜMLÜK ALAN YANDI

16:04 - Asayiş

SİVAS’TA ETKİLİ OLAN DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

16:03 - Gündem

Yıldırım’da düşünen ve üreten gençler yetişiyor

14:58 - Siyaset