?>

Andırın’da ana arterlerin asfaltları yeniliyor

Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi, andırın’ın en işlek arterlerinden hükümet caddesi’nin asfaltını baştan uca yenilerken prof. Dr. Ahmet yaycıoğlu bulvarı’nda ise asfalt serimini sürdürüyor.

Gündem - 9 ay önce

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın’ın en işlek arterlerinden Hükümet Caddesi’nin asfaltını baştan uca yenilerken Prof. Dr. Ahmet Yaycıoğlu Bulvarı’nda ise asfalt serimini sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Andırın ilçe merkezinde toplam 3 kilometrelik arter tamamen yenilenmiş olacak.

Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerin de ulaşım ağını güçlendirerek vatandaşlara daha konforlu seyahat imkanı sunmak için yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın’da başlattığı asfalt atağına devam ediyor. İlçe merkezinde ulaşım konfor ve güvenliğini artırmak için yoğun gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi, Hükümet Caddesi’nde gerçekleştirdiği asfalt serimini tamamladı. İlçe merkezinde konut ve ticaret alanlarına ulaşım sağlayan, araç ve yaya sirkülasyonunun yoğun olduğu caddenin asfaltı baştan uca yenilenerek bölgede ulaşım konforu üst seviyeye çıkarıldı. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığının çalışma gerçekleştirdiği diğer bir lokasyon ise yine ilçe merkezinin en işlek arterlerinden Prof. Dr. Ahmet Yaycıoğlu Bulvarı oldu. Ekipler arterde sıcak asfalt serimini sürdürüyor. Yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla Andırın ilçe merkezinde toplam 3 kilometrelik arterin asfaltı baştan uca yenilenmiş olacak.

Tufanpaşa Mahalle Muhtarı Nebi Kürtül, “Daha önce yapılan altyapı çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Ahmet Yaycıoğlu Bulvarı’nda ulaşım sorunu yaşıyorduk. Yolumuz çok kötüydü. Arabalar arıza yapıyordu. Durumu Büyükşehir Belediyesine ilettik. Sağ olsun ekipler şu an yolumuzu yeniliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’NIN BAŞI SAĞ OLSUN ÇEVRE DOSTU OĞUZ ALTINBAŞ'I KAYBETTİK

2024-09-14 13:25 - Gündem

MUĞLA’DA GÖL VE DAĞ ARASINDAKİ GİZEMLİ KÖY

2024-09-16 12:14 - Gezi

Mudanya’da "Avrupa Haraketlilik Haftası" heyecanı

2024-09-17 20:12 - Genel

TARİH VE MİLLİ MÜCADELESİYLE KARADENİZ’İN İNCİSİ SAMSUN

2024-09-14 14:41 - Gezi

Galatasaray’da Victor Osimhen ilk antrenmanına çıktı

2024-09-13 00:33 - Spor

Erzurum - Artvin sınırında modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz

2024-09-18 09:19 - İnsan

Haluk Canatar, Yüzme Federasyonu Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

2024-09-18 17:48 - Spor

Muğla’da şaşırtan “tıraş” fiyatları

2024-09-12 17:08 - Marmaris

Fenerbahçe, Süper Lig’de Kasımpaşa’ya konuk olacak

2024-09-14 09:35 - Spor

Edirne’de Trakyalı çiftçi Bakan Yumaklı ile pazarlık yaptı

2024-09-17 19:28 - Ekonomi

İlgili Haberler

Kraliçe arının ömrünü uzatan şifa kaynağı, kilosu 45 bin liradan alıcı buluyor

10:08 - Gündem

Bayburt’ta 4 köyde yem bitkisi tarla kontrolleri tamamlandı

10:06 - Gündem

Arpalı’da mera alanları yeşillendiriliyor

10:06 - Gündem

Mersin’de 6 yılda 19 bin ton tıbbi atık bertaraf edildi

10:07 - Gündem

Baraj yükselince binlerce dönüm ekili alan su altında kaldı

10:03 - Gündem

Günün Manşetleri

Lösemili Çocuklara Moral Etkinliği

15:19 - Genel

Anne ve Oğul Aynı Okulda Sınavda

14:57 - İnsan

Jandarmadan Uyuşturucuya Geçit Yok

14:54 - Asayiş

Taksilerde "Panik Butonlu" Güvenlik Dönemi Başladı

14:19 - Asayiş

Fabrikadaki Sızıntı Can Aldı

14:03 - Asayiş