?>

Ankara’da Alaşehir’in gururu oldu

ALAŞEHİRLİ 68 YAŞINDAKİ FATMA MUSAL, ANKARA’DA DÜZENLENEN 90. BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NDA 65-69 YAŞ KATEGORİSİNDE BİRİNCİ OLARAK ALAŞEHİR’İN GURURU OLDU. ÜST ÜSTE İKİ YILDIR AYNI KOŞUDA BİRİNCİ OLAN MUSAL, "MANİSA’MIZIN SEVİLEN BAŞKANLARI FERDİ ZEYREK VE ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÜLŞAH DURBAY İÇİN KOŞTUM. BİRİNCİLİK KUPAMI ULU ÖNDERİMİZ VE MANİSA’NIN SEVİLEN BAŞKANLARIMIZ ADINA ALDIM" DEDİ.

Spor - 2 saat önce

Alaşehirli 68 yaşındaki Fatma Musal, Ankara’da düzenlenen 90. Büyük Atatürk Koşusu’nda 65-69 yaş kategorisinde birinci olarak Alaşehir’in gururu oldu. Üst üste iki yıldır aynı koşuda birinci olan Musal, "Manisa’mızın sevilen başkanları Ferdi Zeyrek ve Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay için koştum. Birincilik kupamı Ulu Önderimiz ve Manisa’nın sevilen başkanlarımız adına aldım" dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 106. yıl dönümü dolayısıyla 27 Aralık 2025 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen 90. Büyük Atatürk Koşusu’na katılan Alaşehirli atlet Fatma Musal, 10 bin 800 metrelik parkuru 56 dakikada tamamlayarak 65-69 yaş kategorisinde birinciliği elde etti.

İki çocuk annesi olan Fatma Musal, bugüne kadar katıldığı birçok yarışmada çeşitli dereceler elde ederken, son iki yıldır katıldığı Büyük Atatürk Koşusu’nda üst üste birincilik kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

Düzenli olarak spor ve atletizm yaptığını belirten Musal, "İki yıldır bizim için çok anlamlı olan Büyük Atatürk Koşusu’na katılıyorum. Bu yıl hem Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk için koştum hem de Manisa’mızın sevilen başkanları Ferdi Zeyrek ve Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay için koştum. Birincilik kupamı Ulu Önderimiz ve Manisa’nın sevilen başkanlarımız adına aldım" dedi.

Turnuva boyunca yarışmacıların, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ile Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın fotoğraflarının yer aldığı tişörtler giyerek sevgilerini dile getirdiklerini ifade eden Musal, bu desteğin kendileri için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.

Aynı kategoride Asiye Veral ikinci, Sevil Özalp ise üçüncü oldu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Belediyesi’nin Veteriner Alımı İlanı Tartışma Yarattı

2025-12-27 12:58 - Marmaris

Metin Ergun “kamu kurumları zarar ediyor, faturayı millet ödüyor”

2025-12-22 11:26 - Ekonomi

Bodrum’da Yollar kapandı, ev ve iş yerlerini su bastı

2025-12-25 06:31 - Genel

Ambulans şoförü kazada hayatını kaybetti

2025-12-26 16:32 - Asayiş

Muğla’da hokey sınırları aşıyor

2025-12-24 13:06 - Spor

Marmaris’te bir hafta sürecek planlı elektrik kesintisi

2025-12-22 17:06 - Marmaris

Gizem Özcan’dan 2026 Bütçesine Sert Eleştiri

2025-12-22 15:40 - Gündem

Marmaris’te Mutfaktaki Tehlikelere Karşı Bilinçlendirme

2025-12-23 13:48 - Marmaris

Fethiye’de Ev Yangınında Yaralanan Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

2025-12-22 13:07 - Asayiş

Köyceğiz Kaymakamı Kumcu, gemi simülasyon laboratuvarını inceledi

2025-12-25 11:19 - Genel

İlgili Haberler

Yunusemre Belediyespor erkek judo takımı Süper Lig’e yükseldi

13:00 - Spor

Somaspor’dan kötü gidişata dair açıklama: "Bu süreci birlikte aşacağız"

12:39 - Spor

Niğdeli Sporcu Kutay Şimşek, Wushu Sanda Türkiye şampiyonu oldu

12:27 - Spor

Somaspor Cafer Elek ile anlaştı

12:10 - Spor

Kocaelispor’un ilk yarı karnesi

12:01 - Spor

Günün Manşetleri

Köyceğiz Tazelenme Kampüsü’nde Prof. Dr. Tuna’dan konferans

12:02 - Eğitim

2 kişinin ölümüne sebep olan zanlılar tutuklandı

16:11 - Asayiş

9 dil biliyor, gören şaşırıyor

15:48 - Kültür Sanat

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

15:00 - Sağlık

Sağlık Hizmetleri Bürosu’ndan Yarımada Genelinde Sağlık Desteği

14:52 - Sağlık