?>

Ankara’da doğal gaz patlaması: 1 yaralı

MAMAK İLÇESİNDE BİR BİNADA MEYDANA GELEN DOĞAL GAZ PATLAMASINDA 1 KİŞİ YARALANDI.

Asayiş - 7 saat önce

Ankara’nın Mamak ilçesinde bir binada meydana gelen doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mamak’ta sabah saatlerinde bir apartman dairesinde doğal gaz patlaması yaşandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İddiaya göre gaz kaçağı nedeniyle meydana gelen patlamada, Z.K. isimli kişi yaralandı. Ellerinde yanıklar olan Z.K., ambulans ile hastaneye sevk edildi. Olayın gerçekleşmesi ile alakalı Z.K.’nin bir akrabası ve bir komşusu farklı iddialarda bulundu. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı. "Çay demleyecekmiş, patlama olmuş"

Büyük bir gürültü duyduklarını ifade eden bina sakini Ercan Öztürk, "Dışarı çıktığımızda doğal gaz patlaması olduğunu gördük. Bağırıyordu içerideki arkadaş. Baktık ellerinde yanık vardı. Aldık dışarı çıkardık. Ambulansı çağırdık. Gerekeni yaptılar. Ailesiyle yaşıyor annesi, babasıyla. Herhangi bir sıkıntısı yok. Ailesi işe gitmişler. Biz tek olarak çıkardık. Annesi, babası da sonradan geldi. Telefon ettik, çağırdı ve geldiler. Belediye başkanı geldi. Baktılar, gereğinin yapılacağını söylediler. İşsizlik falan bazı şeyler doğal hayatın normallerinde öyle şeyler olabilir. İşsizlikten dolayı bir sıkıntıları oluyordur. Bilinçli falan hiç öyle bir şey yok. Sadece içeride doğal gaz kaçağı olduğundan dolayı. Çay demleyecekmiş herhalde, patlama olmuş. Bilinçli insan kendini patlatır mı? Ellerinde yanık var. Saçları da ütülenmiş, yanmamış da. Sadece kenar evlerindeki camlar kırılmış. Ağır bir hasar yok. Ağır hasar olan kendi evleri. Herkes evlerine girdi. Zabıta geldi, itfaiye geldi. Onlar girebileceklerini söylediler" diye konuştu. "Doğal gaz borusunu kesmiş herhalde, sonra çakmak çakmış"

Z.K.’nin teyzesi olduğunu belirten ve psikolojik rahatsızlıkları olduğunu iddia eden Yeter İrdem ise, "Saat 8 buçuk civarı olmuş herhalde. Annesi babası işe gitmiş, o da evde tek kalıyordu, rahatsızdı zaten. O arada doğal gaz borusunu kesmiş herhalde, sonra çakmak çakmış. Sıkıntıları vardı, tedavi de görüyordu. Kendine bir iki zarar vermeye kalkmıştı ama bu ilk defa oldu böyle. Önceden güvenlik görevlisiydi, rahatsızdı, sonra çıktı" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Başkan Altay, LİMAN Gönüllüleri Platformu üyesi gençlerle buluştu:

2025-10-26 14:02 - Genel

Metin Ergun’dan KOBİ’lere Borç Yapılandırma Teklifi

2025-10-30 11:10 - Ekonomi

Ergun: “Beyaz Eşyada Alarm Zilleri Çalıyor”

2025-11-01 12:46 - Ekonomi

EKOTİM MARMARİS'TEN ORMANLIK ALANLARDA TEMİZLİK DEVAM EDİYOR

2025-10-27 15:01 - Marmaris

Marmaris Körfezi’nde deniz kaplumbağası kurtarıldı

2025-10-30 09:55 - Genel

Osmaniye’de Kıraç rüzgarı esti

2025-10-27 08:00 - Magazin

Cumhuriyet’in 102.yıl coşkusu Marmaris’te yaşanıyor 

2025-10-29 13:25 - Marmaris

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

2025-10-30 13:41 - Asayiş

Marmaris’e eğitimde beş ödül birden aldı

2025-10-27 15:06 - Eğitim

Enez Kaymakamı göreve başladı

2025-10-27 15:26 - Siyaset

İlgili Haberler

Sakarya’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 5 yaralı

20:27 - Asayiş

Yoldan geçenlere dehşeti yaşatıp 1 kişiyi bıçaklamıştı, adım adım izi sürülerek yakalandı

20:17 - Asayiş

Yaşlı çifti dolandıran sahte polisler tutuklandı

20:06 - Asayiş

Uçuruma yuvarlanan araçtaki vatandaşı AFAD ekipleri çıkardı

19:58 - Asayiş

Bursa’da balkondan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

19:42 - Asayiş

Günün Manşetleri

Bir ayağınızın numarası diğerinden büyükse dikkat

15:17 - Sağlık

Kanserde erken teşhis hayat kurtarıyor

14:44 - Sağlık

Fenerbahçe’den, Beşiktaş maçına gidecek taraftarlara bilgilendirme mesajı

14:38 - Spor

30 metrelik kuyuya düşen işçinin ölümünde yeni gelişme

14:21 - Asayiş

Asansör bakımı için gitmişti, halatla makaranın arasına ayağını sıkıştırdı

14:15 - Genel