?>

Ankara’da ‘Pazar Buluşmaları’ etkinliği bu yıl da devam ediyor

ANKARA ALTINDAĞ’DA GELENEKSEL ‘PAZAR BULUŞMALARI’ KAPSAMINDA, 2026 YILININ İLK KAHVALTI BULUŞMASI, BAŞKENT MİLLET BAHÇESİ ELMAS DÜĞÜN SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİ.

Genel - 5 ay önce

Ankara Altındağ’da geleneksel ‘Pazar Buluşmaları’ kapsamında, 2026 yılının ilk kahvaltı buluşması, Başkent Millet Bahçesi Elmas Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Altındağ’da ‘Pazar Buluşmaları’nın bu haftaki konuğu Örnek ve Yıldıztepe mahalle sakinleri oldu. 2026 yılının ilk kahvaltı buluşması, Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde Başkent Millet Bahçesi Elmas Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Altındağlı vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tiryaki, "2026 yılının ilk kahvaltı buluşmasında bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah" dedi.

Altındağlı vatandaşlar ise Tiryaki’ye ve Altındağ Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. "Bu tür programlarda tekrar bir araya gelmeyi ümit ediyoruz"

Kahvaltıya eşi ve oğlu ile birlikte katılan Örnek Mahallesi sakini Firdevs Aslan, kahvaltı programının çok güzel geçtiğini belirterek, "Mahalle sakinleri olarak pazar sabahı kahvaltı programında bir araya geldik, sohbet ettik. Veysel Başkanımızdan çok memnunuz. Her şey için çok teşekkür ederiz. Bu tür programlarda tekrar bir araya gelmeyi ümit ediyoruz. Başkanımızın Altındağ için daha güzel işler yapacağına inanıyoruz" diye konuştu. "Gönül bağımız her geçen gün daha da güçleniyor"

Geleneksel kahvaltı buluşmalarının her hafta farklı mahallelerle devam ettiğine dikkati çeken Tiryaki "Yeni yılın ilk kahvaltı programında Yıldıztepe ve Örnek mahallelerimizin kıymetli sakinleriyle bir araya geldik. Her hafta sonu farklı mahallelerden gelen vatandaşlarımızla buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Hemşehrilerimizle birlikte sohbet ediyoruz, tanışıyoruz. Bir samimiyet ortamı oluşuyor. Altındağ’ın altın yürekli insanlarıyla yıllardan beri devam eden gönül bağımız her geçen gün daha da güçleniyor" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İYİ PARTİ MİLLETCEKİLİ  ERGUN: “BU RAKAMLAR YOKSULLUĞUN DEĞİL, AÇLIĞIN RAKAMLARIDIR”

2026-01-09 14:27 - Siyaset

Ergun: “İktidar Emekliye Yoksulluğu Değil, Açlığı Reva Görüyor”

2026-01-09 11:20 - Ekonomi

MUGAT-DER’den 20 Dalda Ücretsiz Eğitim Seferberliği!

2026-01-12 12:44 - Genel

Vali Akbıyık 2025 yılı asayiş-güvenlik rakamlarını değerlendirdi

2026-01-13 14:31 - Asayiş

Denizlili ünlü besteciden yürekleri ısıtacak yeni şarkı

2026-01-10 08:26 - Magazin

Görme engelli sanatçı sazı ensesinde çalıyor

2026-01-06 23:00 - Magazin

Marmaris’te Belediyesi çöp kamyonunun çarptığı kadın öldü

2026-01-09 13:05 - Asayiş

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü’nün yargılandığı davalarda karar çıkmadı

2026-01-08 16:06 - Asayiş

BAŞKAN ARAVİ ''MARMARİS'LE İLGİLİ PROJELERDE ÇALIŞTAY DÜZENLENSİN''

2026-01-13 14:08 - Marmaris

Gold Emlak dolandırıcılığı sanıklarına ceza yağdı

2026-01-07 16:17 - Asayiş

İlgili Haberler

Trabzon’da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı

22:43 - Genel

Konya’nın 31 ilçesinde bisiklet sürüş etkinliği düzenlendi

22:40 - Genel

Gelibolu’da yeni feribot iskelesi hizmete açılıyor

21:38 - Genel

Otomobile kumrunun yuva yaptığını görünce tamiri bıraktı

21:13 - Genel

Van’da düğün yapanların yeni tercihi altın görünümlü setler

20:24 - Genel

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem