?>

Antalya’da 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavga şüphelileri adliyeye sevk edildi

ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE BİR EMLAK OFİSİNDE DAHA ÖNCEDEN ARALARINDA HUSUMET BULUNAN İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ YARALANDI. OLAYLA İLGİLİ GÖZALTINA ALINAN 4 ŞÜPHELİ SAĞLIK KONTROLÜNÜN ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLİRKEN, 1 ŞÜPHELİNİN İSE ISPARTA'DA TEDAVİSİNİN SÜRDÜĞÜ ÖĞRENİLDİ.

Asayiş - 2 ay önce

Antalya’nın Serik ilçesinde bir emlak ofisinde daha önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilirken, 1 şüphelinin ise Isparta’da tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olay, 20 Ekim Pazartesi sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Belek Mahallesi 45. Sokak üzerinde bulunan bir gayrimenkul ofisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yerine gelen Alper Al (22) ve Ahmet Koç (25) ile aralarında daha önce husumet bulunan kişiler arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, tarafların tabanca ve pompalı tüfeklerle birbirlerine ateş açmasıyla silahlı kavgaya dönüştü.

Çatışmada Ahmet Koç olay yerinde, Alper Al ise kaçmaya çalıştığı sırada sokak üzerinde vurularak hayatını kaybetti. Kavgada kimliği belirlenemeyen 2 kişi de yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Alper Al ve Ahmet Koç’un yaşamını yitirdiğini belirlerken yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı, çok sayıda boş kovan ve silah parçası incelemeye alındı. Olay anı güvenlik kamerasına yansımıştı

Olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerinde, hayatını kaybeden iki kişinin otomobille olay yerine geldikleri, birinin elinde tüfek bulunduğu, karşılıklı ateş açıldığı ve kaçmaya çalışan kişinin vurularak yere yığıldığı anlar yer aldı. "Abi namussuzluk mu yapmışız"

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan İ.C.Y., C.F., V.A. ve T.C.Y. Uncalı Semt Polikliniği’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Olayla bağlantılı 5’inci şüpheli E.K.’nın ise Isparta’da tedavi altında olduğu öğrenildi. Sağlık kontrolünden çıktığı sırada zanlılardan birinin, görevini yapan basın mensuplarına "Abi namussuzluk mu yapmışız, valla namussuzluk yapmamışız" sözleri dikkat çekti.

Antalya Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada, silahlı kavgaya karışan tüm şüphelilerin kısa sürede yakalandığını, olayda kullanılan silahların ele geçirildiğini ve soruşturmanın Serik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sürdüğünü bildirmişti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MİLLETVEKİLİ ERGUN '' OECD VERİLERİNE GÖRE TÜRKİYE, ENERJİ ENFLASYONUNDA ZİRVEDE''

2025-10-20 13:58 - Genel

Marmarisli muhtar Ankara’da düzenlenen programa katıldı

2025-10-18 10:06 - Marmaris

Türkiye, gıda enflasyonunda Avrupa birincisi oldu

2025-10-21 14:59 - Ekonomi

Ergun “gıda fiyatları el yakıyor, vatandaşın sofrasına ateş düşmüştür”

2025-10-16 12:44 - Ekonomi

Yapay zeka, estetik ve bakım dünyasına girdi

2025-10-22 15:17 - Magazin

İngiliz ve Alman turistler Kale’nin biber tatarı ve pidesine bayıldı

2025-10-19 08:27 - Magazin

İlham veren kadınlar, 2’nci Türkiye Kadın Zirvesi’nde buluştu

2025-10-21 09:22 - Magazin

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

2025-10-17 14:08 - Magazin

İclal Aydın, "Ama Değil, Rağmen" ile 12 ilde turneye çıkıyor

2025-10-20 11:57 - Magazin

Başkan Arslan genç çiftin nikahını kıydı

2025-10-20 06:01 - Magazin

İlgili Haberler

Diyarbakır’da yoğun kar çatıları devirdi

11:26 - Asayiş

Yağışlı yolda makas atan otomobil tepetaklak oldu

11:19 - Asayiş

Şanlıurfa’da DEAŞ operasyonu: 8 tutuklama

11:11 - Asayiş

Siverek’te buz ve kar hayatı durdurdu

11:16 - Asayiş

Malatya’da 2 bin rakımda dam üstlerinde kar mesaisi

11:11 - Asayiş

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan