?>

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde rütbe terfi töreni düzenlendi

Antalya emniyet müdürlüğü’nde düzenlenen törende bir üst rütbeye terfi eden personel için anlamlı bir tören yapıldı. ?l emniyet müdürü ilker arslan, polisliğin yalnızca prosedür değil, vicdan ve sadakatle yapılan bir meslek olduğunu vurguladı.

Asayiş - 5 ay önce

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törende bir üst rütbeye terfi eden personel için anlamlı bir tören yapıldı. İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, polisliğin yalnızca prosedür değil, vicdan ve sadakatle yapılan bir meslek olduğunu vurguladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan İl Emniyet Müdürü Arslan, rütbe almanın bir makam değil, büyük bir sorumluluk olduğunun altını çizdi. "Unvanlar değişse de değişmeyen tek şey devletimize ve milletimize olan sadakatimizdir" diyen Arslan, polisliğin sadece suçla mücadele değil, toplumla bağ kurma mesleği olduğunu ifade etti. "Bizim gücümüz, inancımızdan, ahlakımızdan ve milletimize duyduğumuz sevgiden gelir"

Arslan, konuşmasında törende yaptığı konuşmada, "Başak büyüdükçe başını eğer. Rütbe arttıkça kibir değil, tevazu artmalı. Bu yol tamam oldum deme yolu değil; her yeni unvan, daha büyük bir yükümlülüktür. Bizim gücümüz, inancımızdan, ahlakımızdan ve milletimize duyduğumuz sevgiden gelir" dedi. "Rabbim vicdanınızı kirletmesin"

Konuşmasının sonunda tüm terfi eden personeli tebrik eden Arslan, "Rabbim vicdanınızı kirletmesin, adalet terazinizden şaşırtmasın. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yolunuz açık, yıldızınız parlak olsun" ifadelerini kullandı. Tören, rütbe takdimi ve ailelerle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen rütbe terfi töreni İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, Teftiş Kurulu Antalya Çalışma Merkezi Koordinatörü Mustafa Levent Köse, Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Hayri Özdemir, emniyet müdür yardımcıları, birim amirleri ve personelin ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı

2025-06-12 15:43 - Gündem

Amasyalı çiftçi halılarını tırpanla yıkadı: "Halı yıkamada çığır açtık"

2025-06-16 09:50 - İnsan

Maltepe’de felsefe rüzgarı esti

2025-06-15 13:18 - Genel

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-13 15:38 - Gündem

Anne ve babadan en acı veda

2025-06-12 14:44 - Genel

Ortaca'da Dehşet Veren Cinayet

2025-06-12 10:21 - Asayiş

Uzmanlardan LGS değerlendirmesi: "2025 LGS’de Türkçe, matematik ve fen sorularının belirleyici olduğu görülüyor"

2025-06-15 18:02 - Eğitim

Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

2025-06-14 19:23 - Gündem

"Stres yönetimi sınav başarısının yarısıdır"

2025-06-12 14:46 - Eğitim

İlgili Haberler

Fırına dalan otomobil ortalığı savaş alanına çevirdi... O anlar kamerada

08:29 - Asayiş

Erzincan’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

08:24 - Asayiş

Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

08:01 - Asayiş

Antalya’da paketleme fabrikası alev alev yandı

08:00 - Asayiş

Erzincan’da takla atan otomobilde 2 kişi yaralandı

07:54 - Asayiş

Günün Manşetleri

Bir ayağınızın numarası diğerinden büyükse dikkat

15:17 - Sağlık

Kanserde erken teşhis hayat kurtarıyor

14:44 - Sağlık

Fenerbahçe’den, Beşiktaş maçına gidecek taraftarlara bilgilendirme mesajı

14:38 - Spor

30 metrelik kuyuya düşen işçinin ölümünde yeni gelişme

14:21 - Asayiş

Asansör bakımı için gitmişti, halatla makaranın arasına ayağını sıkıştırdı

14:15 - Genel