?>

Antrenör damadın eşi konuştu: "Arkadaş kurbanı olmuş, afettim"

Denizli'de düğünden 3 gün sonra takılarla birlikte ortadan kaybolan antrenör damadın eşi, "iddialar gerçek değil, arkadaş kurbanı olmuş. Hata yaptı ama hiçbir şey insanın canından önemli değil" dedi.

Asayiş - 15 saat önce

Denizli’de düğünden 3 gün sonra takılarla birlikte ortadan kaybolan antrenör damadın eşi, "İddialar gerçek değil, arkadaş kurbanı olmuş. Hata yaptı ama hiçbir şey insanın canından önemli değil" dedi.

Denizli’nin amatör lig temsilcilerinden Akkonakspor’un teknik direktörlüğünü yapan 34 yaşındaki Hüseyin Cumhur Acar, 12 Temmuz Cumartesi günü güzellik uzmanı Ş.A. ile dünyaevine girdi. Yeni evlenen teknik direktör, düğünden 3 gün sonra aniden kayıplara karıştı. Teknik direktörün, eşinin çalıştığı iş yerinden "Hemen geleceğim" diyerek ayrıldığı, ancak bir daha geri dönmediği belirtildi. Acar’dan haber alınamaması üzerine ailesi tarafından kayıp başvurusu yapıldı.

Düğünden 3 gün sonra ortadan kaybolan Acar’ın sanal ortamda oynadığı kumar ve iddia oyunları nedeniyle yaklaşık 2 milyon TL borcu olduğu öne sürüldü. Düğünde kendisine ve eşine takılan paralar ile altınları da alarak evi terk eden Acar’ın, borcun ailesine yansımaması için ortadan kaybolduğu düşünüldü. Önceki gün akşam saatlerinde kendisine ulaşılan antrenör, evine geri döndü. "Arkadaş kurbanı olmuş, afettim"

Eve dönen eşini yaptığı hatadan dolayı affeden gelin Ş.A., kocasının arkadaş kurbanı olduğunu savunarak, "Eşimi 18 Temmuz Cuma akşamı karakoldan sağ salim aldık. Bizim için de kaybolduğu ilk günden beri tek istediğimiz ona kavuşmaktı. Evet yaptı bir hata ama hallolmayacak şeyler değil, hiçbir şey insanın canından önemli değil. Biz 4 yıldır birlikteyiz, düğünümüz olur olmaz böyle bir şey yaşamam kabul edilir bir şey değildi ama yıllardır bana bir zararı olmadı, herkesten çok hep yanımda olan oydu. Yaptığı hata düzeltilmeyecek bir hata olsa ben affetmezdim. Her insan hata yapar, O da yaptı bir hata ama hiçbir şey onun canından kıymetli değil. Hakkında çıkan kumar iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Evet borç olduğu doğruymuş fakat alacak verecek meselesi yüzünden tamamen mağdur edilen kişi kendisi olduğu için bunalıma girip bu durum yaşanmış" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bozburun’da teknede kavga: 1 ölü, 3 yaralı

2025-07-20 23:04 - Asayiş

SAKAR GEÇİDİ'NDE OTOBÜS ŞOFÖRÜ AĞIR YARALANDI

2025-07-14 15:31 - Asayiş

MARMARİS' TE TATİLCİLER AKŞAM SAATLERİNDE DENİZE GİRİYOR

2025-07-15 21:06 - Marmaris

"KIDEM TAZMINATINDA TAVAN ÇÖKTÜ"

2025-07-14 14:18 - Genel

Muğlaspor, orta sahasına taze kan

2025-07-14 12:58 - Spor

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Ayyıldız tahliye edildi

2025-07-19 11:14 - Asayiş

Vali Akbıyık, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

2025-07-15 10:47 - Genel

MARMARİS'TE YANGINLARA KARŞI YOL KENARINDAKİ KURU OTLAR TEMİZLENDİ

2025-07-18 13:51 - Asayiş

Marmaris'te 22 düzensiz göçmen yakalandı

2025-07-15 13:49 - Asayiş

MİLLETVEKİLİ ERGUN “AÇLIĞA MAHKÛM EDİLEN EMEKLİ ÇALIŞMAK ZORUNDA KALIYOR”

2025-07-14 11:53 - Genel

İlgili Haberler

Ankara’da ters yola giren otomobil, karşı yönden gelen otomobile çarptı: 2 ölü

01:08 - Asayiş

Kırkağaç’ta hafif ticari araç ile motosikletin çarpıştığı feci kaza kamerada: 1 ölü, 1 yaralı

01:07 - Asayiş

Bilecik’te bir orman yangını daha başladı

01:04 - Asayiş

Motosikletten düşen adam hayatını kaybetti

00:41 - Asayiş

Bilecik’teki yangında traktör ve otomobil alevler arasında kaldı

00:30 - Asayiş

Günün Manşetleri

Semaver yakarken hayatını kaybetti

15:55 - Asayiş

Kızılay'dan Yaz Aylarında Kan Bağışı Çağrısı

15:31 - İnsan

Elif Naz Köseoğlu, Avrupa’da Türkiye'yi Temsil Edecek

15:22 - Spor

3.2 Milyon TL Değerinde Kaçak Sigara Operasyonu

15:16 - Asayiş

Araç muayenesinde dijital dönüşüm

15:06 - Ekonomi